- Bütçe
- 40 BİN TL
- Marka Model Bilgisi
- FİYAT PERFORMANS ÖZELLİKLİ
Herkese selamlar forumda ilk konu başlığım. Sizlerden kısacak bir bilgi almak istiyorum. Klima alacağım ve odamın büyüklüğü 25 mt2 dikdörtgen yapıdadır. Klimayı Adem hocamın dediği gibi kısa olan yere yerleştirilmesi açısından müsaittir. Kullanacağım oda oturma odası olup evde 2 kişi yaşmaktayız. Güneş açısından ise öğleden sonra 2 de başlayıp akşam batıncaya kadar güneş almakta ayrıca 15. son kattayız üstümüz beton ve asansör dairesinin bir kısmı da vardır. Evin izolasyonu fena değil. Lafı çok uzatmayayım bütçem max. 40 bin TL dir. Önerebileceğiniz en iyi fiyat performans klimaya açığım aklımda hiçbir marka yoktur marka konusunda kafam çok karışık. Şöyle de bir durum var kışın ısıtma için kullanmayacağım çünkü doğalgazım vardır. Sadece yazın 3 ay yoğun olarak kullanacağım ve kiracı olup memurum. Yakın yıllarda gitmeyi düşünüyorum. Bu yüzden çok para vermek istemiyorum ama kalitesiz bir şeye de 40 bin vermek istemedim, sizlerden bilgi alayım istedim. Umarım çok uzatıp yanlış bir şeyde yapmamışımdır herkese tekrar teşekkür ederim. Aklımda ve yakınımda takılmaya hazır klima olarak 2 tane marka var linkleri bıraktım iyi günler...
www.teknosa.com
NOT: BU ARADA ADEM HOCAMIN FORMULÜ VE EKSTREM KOŞULLARI GÖZ ÖNÜNE ALARAK 18 BTU LU BİR KLİMANIN YETECEĞİNİ KENDİ FİKRİM OLARAK DÜŞÜNDÜM İYİ GÜNLER..

TCL Elite TAC-18CHSD/XA51I A++ 18.000 BTU/h R32 Gazlı Inverter Split Klima Fiyatı ve Özellikleri
TCL Elite TAC 18CHSD XA51I A++ 18.000 BTU h R32 Gazlı Inverter Split Klima fiyatı, modelleri ve teknik özellikleri Teknosa'da. TCL Elite TAC 18CHSD XA51I A++ 18.000 BTU h R32 Gazlı Inverter Split Klima en uygun fiyatlarla Teknosa'dan alınır.

NOT: BU ARADA ADEM HOCAMIN FORMULÜ VE EKSTREM KOŞULLARI GÖZ ÖNÜNE ALARAK 18 BTU LU BİR KLİMANIN YETECEĞİNİ KENDİ FİKRİM OLARAK DÜŞÜNDÜM İYİ GÜNLER..