Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Midea ve Klima Meraklıları Lokali

Bir gree ci olarak sen sürüyü dağıtmaya çalışıyorsun gibi geldi bana. Ne demişler sürüden ayrılanı kurt kapar diye. Zaten bu konuyu zor takip ediyoz. Pek mantıklı gelmedi bana ya neyse. Benim arkadaş var avukat geçen sene son baharda evlendiydi eve mitsubishi klima filan aldım diyordu baya az yakıyor dedi. Dün konuşurken bir öğrendim ki Modeli 12lik LEGENDERA imiş 3 ayda bir geliyor köyde olduğu için 1000tl civarı fatura geldi klima sürekli açıktı diyor. Ama deneyim konusunda paylaşım yapacak birisi değil. Tüm detay bundan ibaret.
Abi sen yanlış anladın sanırım :alala
Başlığı ben açmadım evine gree fairy alan @Engraulis açtı deneyimlerini paylaşmak için benimkisi mizah amaçlı şaka sadece 😅

Bu arada ME marka zaten tartışılmaz kaliteli ama işte bütçe olarak yüksek onun ardından gelen Fujitsu bence mideayı sollayacak gibime geliyor yakında kullanım detaylarını kullanan arkadaşlar paylaşırsa dahada net görürüz

Gerisi can sağlığı ☺️

Hay mubarek, güzel dostum sen böyle dedikçe içim daha bir ferahlıyor yeminle, işin doğrusu fiyatı pahalı, gerçi katalog fiyatından 8000 tl daha indirimli aldım ama kendimi zorladım yeni eve iyisi olsun dedim, serviste tanıdık olunca benim için ballı kaymak oldu, tüm dostlarıma en güzeli layık, herkese nasip olsun..
Varol, sağol.
Geçen Çerkezköy'e gelmişsin galiba, keşke haberim olsaydı bize 38 km bir yemek yer veya bir kahve içerdik başka zamanda aklında bulunsun ben hep buradayım:)
Abi o ne gelişti ama :D
Yemin töreninde saat oldukça sarktı, 1 gün erken geldik fakat yine de ilginçtir ki Askeri bir sistemde enteresan bir plansızlık ile karşılaştık.
Belki tesadüftür sadece bize denk gelmiştir bilemiyorum fakat Yemin sonrası Askerler evci çıkacak mı, Çarşıya çıkabilecek mi? Kışla içerisinde mi kalacak vs vs hiçbir şey belli değildi, Sabah 08:15 de kapıdaydık, 10 da tören başladı, 11 12 arası bitti, 14:30 a kadar çocuk dışarı çıkamadı mesela. İstanbula gidecek olanlar Çantalarını hazırlasın yarım saat sonra yola çıkıyorsunuz dediler ama pazartesi günü yola çıktılar falan filan ilginç bir deneyim oldu bizim için o nedenle orada uğrayacağımız ve bazı şeyler bırakacağımız okul falan vardı ona bile uğrayamadık programsızlıktan :)

Bu da bir tecrübe oldu sıkıntı yok ben geyik olsun diye yazıyorum ama çok sevdik oraları, daha geniş zaman diliminde sırf gezmek için mutlak atekrar geleceğiz o zaman kesinlikel görüşürüz. :love: 💜

Yahu biz bu üreticilerle ne yapacağız? Mitsubishi Electric bile V-Blocking filtreleri olmayan ünite göndermiş. Farketmesem filtresiz kullanacağız.

Ayrıca iç fanı da dengesiz dönüyor gibi. Herhalde balansı yapılmamış zira üzerine hiç metal ağırlık konulmamış. Şimdilik fanda acayip bir ses yok ama ileride sorun çıkarabilir... Kararsız kaldım, şimdi bu fan mevzusunu görmezdem mi gelsem diye. Zira değiştirin desem fanı değiştireceğim diye sök tak daha beter olma riski var cihazın. Komple iç ünite değiştirmekle de uğraşmak istemiyorum zira gelende de aynı problem olma olasılığı yüksek ve ünite değiştirmek uzun iş. O yüzden sorun olursa düşünürsün tarafına daha yakınım şu an itibariyle.

Bir de hissleme yapıyor bazen, ve auto fan modu anlamsız iniş çıkışlar yapıyor.

Onun dışında ısıtma soğıtma ve genel ses düzeyi çok iyi.
Oooo sizi yakın takibe alacağız o zaman zira bize paylaşacağınız bilgiler çok önemli.
Müsaadenizle sizi de inceleyenler kulübü grubuna alıyorum :ok

Abi Fujitsu klima larda bizim klimalar gibi tasarruflu duruyor
Seninde belirttigin gibi gerçek kullanıcı deneyimi çok önemli klimaların katalog verilerinde her ne kadar min max btu esnek çalışma gözüksede her klima bunu yapamıyor gördüğümüz kadarıyla
Ama @PoineMaia hocamın teyidi ile tasarruf konusunda bir klima daha eklenecek gibi duruyor listeye 🥳
Abi şimdi malumun bu yaz forumlar tarihinde yapılmamışı yapmayı hedefliyorum, mümkün olduğunca çok sayıda marka ve modelin gerçek kullanıcı tecrübelerini bir araya toplamak istiyorum o nedenle herkesin test ettiği klimaları da kullanıcı adlarının altına not giriyorum.
Sen zaten bizim kadim üyemizsin. Kadim üye olarak kalıp sadece test ettiğin klimayı mı yazayım yoksa inceleyenler kulübü grubuna mı alayım seni nasıl istersin?

Ayrıca hangi klimayı yazalım sana? :cay

@PoineMaia aynı soru sizin için de geçerli hocam, sizde de klima çok ve hangi grupta olmak isterseniz yazın lütfen 💜

Abi şimdi malumun bu yaz forumlar tarihinde yapılmamışı yapmayı hedefliyorum, mümkün olduğunca çok sayıda marka ve modelin gerçek kullanıcı tecrübelerini bir araya toplamak istiyorum o nedenle herkesin test ettiği klimaları da kullanıcı adlarının altına not giriyorum.
Sen zaten bizim kadim üyemizsin. Kadim üye olarak kalıp sadece test ettiğin klimayı mı yazayım yoksa inceleyenler kulübü grubuna mı alayım seni nasıl istersin?

@PoineMaia aynı soru sizin için de geçerli hocam, sizde de klima çok ve hangi grupta olmak isterseniz yazın lütfen 💜
Hocam sizin gönlünüz nerede olmamızı istiyorsa ben orada olurum, benim için hiç bir sakıncası yok, yeterki bir faydam dokunsun. ❤️

Hocam sizin gönlünüz nerede olmamızı istiyorsa ben orada olurum, benim için hiç bir sakıncası yok, yeterki bir faydam dokunsun. ❤️
Hepsinide yazabilirsiniz hocam. Benim için zahmetli olacak hepsi buvata bağlı ama sizin için o zahmeti çekmeye değer buluyorum.

IMG_20240516_133512.jpg

IMG_20240516_133431.jpg

IMG_20240516_133358.jpg

IMG_20240516_133333.jpg

Bunlar var hocam bende.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Oooo sizi yakın takibe alacağız o zaman zira bize paylaşacağınız bilgiler çok önemli.
Müsaadenizle sizi de inceleyenler kulübü grubuna alıyorum :ok
Bu arada isterseniz bir konu açılsın, herkes şu an itibariyle elinde olan klimaları orada yazsın, yenisini alırsa da gönderisini güncellesin böylece kimde ne var belli olur ve spesifik bir klima ile ilgili almadan önce veya aldıktan sonra kafasında soru işaretleri olanlar kimlerden bilgi alabileceğini görmüş olur.

Tüm klimaların iç ünitesinde cross fan mı mevcut yoksa değişkenlik gösteriyor mu?

Cross fan varsa avantaj / dezavantajları konusunda bilgi verebilir misiniz?

Az önce filtre temizliği yaparken fark ettim. İç ünite ve cross fan beyaz olunca kaç haftadır görmemişim 😂

Teşekkürler efenim🥰
Benim için hiç farketmez abim forumda her taşın altından çıkıyom zaten 😂

Ama kulübe girmek isterim klima içinde tabiki midoşumu yazıp model olarak AEP modeli eklersek sevinirim yaz gelince aep in yanına brezeless eklemede yaparız inşallah ☺️

Teşekkürler efenim🥰
Benim için hiç farketmez abim forumda her taşın altından çıkıyom zaten 😂

Ama kulübe girmek isterim klima içinde tabiki midoşumu yazıp model olarak AEP modeli eklersek sevinirim yaz gelince aep in yanına brezeless eklemede yaparız inşallah ☺️
Xtreme 18 12 9 :D

Hepsinide yazabilirsiniz hocam. Benim için zahmetli olacak hepsi buvata bağlı ama sizin için o zahmeti çekmeye değer buluyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 15926
Ekli dosyayı görüntüle 15927
Ekli dosyayı görüntüle 15928
Ekli dosyayı görüntüle 15929
Bunlar var hocam bende.
ME nin modelini tam bilemedim ama bunların içinde size en hayırlısı bosh ile Fujitsu olacaktır sadece kendi düşüncem hatta Fujitsu hepsini sollar diye düşünüyorum konfor ve yakıt konusunda

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri