Ne alakası var. Orada demek istediğim şey şu ki bu da apaçık ortada: Sadece markaya değil, kullanacağınız özelliklere ve ürüne göre bir tercih yapmanız. Yani markaya değil içindeki ürüne, ihtiyaç ve beklentilerinize ve bütçeye göre bir harmanlama yaparak en doğru ürünleri bulmaya çalışmak için yardımcı olmaya çalışıyoruz. Forumda bir sürü klima başlığı var. Fakat anlamak isteyene
Evet klima demek sadece Mitsubishi ve Daikin demektir. Geri kalanlar çöptür. Sokağa çıkınca kafanızı kaldırıp bir bakın bakalım balkonlara, hangi markalar var. O gördüğünüz kutulardan üstünde Daikin ya da Mitsubishi yazanlar klima dış ünite kutusu diğer tüm markalar çöp kutusudur bilginize. Sizin 20 yıllık Bosch klima da dahil. Kötü haber, 20 yıldır klima diye çöp bulunduruyormuşsunuz evinizde.
20 yıllık Bosch klimaya bakıma gelen usta diyor bunu. Peki şimdi alacağınız bir Daikin ya da Mitsubishi 20 yıl gidecek mi?
Yaşanan şehirle, cehennem gibi sıcak olmasıyla, pahalı olan klimanın iyi olmasıyla hiçbir alakası yok. Siz istiyorsunuz ki şunu al diyelim onu alın. Ben ne kadar Mitsubishi'nin alt segmentini alacağınıza gidin Midea'nın üst segmentini alın bu şartlar karşılaştırıldığında hem ortam için hem de kullanım için daha iyi olur desem de değişen bir şey olmayacak.
Kusura bakmayın ben öyle nedensiz açıklamasız Daikin ya da Mitsubishi mi al şu modeli taktır diyemem. İllaki açıklama alternatifler vs. sunmam lazım. Öyle hazır kalıp cevap bekliyorsanız evet yanlış yer.
Gecenin bu saatlerine kadar bir şeyler araştırmak, yazmak, bulmak, yardımcı olmak için uğraşıyorsak bunun da farkı elbet çıkacaktır. Burada bir hatam kusurum varsa da
@Adem Helvacı @İlteriş Yılmaz site sahipleri, yetkilerimi istedikleri an alabilirler, cezamı da çekerim.
Ürün önerilerimi de değiştiriyorum.
Birisi Windsor Inverter 121 A++ 12.000 BTU
Diğeri Daikin Ururu Sarara 12.000 BTU
Hadi bakalım.