Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Midea ve Klima Meraklıları Lokali

Havadan haritalama ile büyük bir yol projesi varsa referans noktaları olabiliyor.
Abi viyadük köprü ile yol geçecek söylentileri vardı şöyle bir bölgeye Google earthdan bakıp hadi len demiştim saçma gelmişti ama demek ki doğruymuş 🤦
Ok ile gösterdiğim yerde 1100mt yer var benim bağ şeklinde ozaman buranın akıbeti sıkıntı desene 🤦🤦🤦 neye elimi atsam kuruyor ya güzelim yerden yol geçermi arkadaş
IMG_20240521_131212.jpg

Abi viyadük köprü ile yol geçecek söylentileri vardı şöyle bir bölgeye Google earthdan bakıp hadi len demiştim saçma gelmişti ama demek ki doğruymuş 🤦
Ok ile gösterdiğim yerde 1100mt yer var benim bağ şeklinde ozaman buranın akıbeti sıkıntı desene 🤦🤦🤦 neye elimi atsam kuruyor ya güzelim yerden yol geçermi arkadaş Ekli dosyayı görüntüle 16097
Abi havadan güzergah belirleme için ilk planlama adımları çerçevesinde yapılmış işaretlemelerdir diye düşünüyrum :alala

Dostlar.

2 gece evvel sıcak bastı diye dün gece battaniyelerden (Yorgandan battaniyeye geçeli 1 aydan fazla oldu) pikelere geçmiştik.
Dün gece baktım pike de basıyor, 2 gecedir sabaha karşı 4 de sıcak basıyor ve hatunla ikimiz de uyanıyoruz.
Kalktım pencereyi açtım ve sonra 1 saate yakın uyuyamadım. Aklıma geldi o esnada, eskiden yani bundan 6-7 sene evvel ben pencere kapatmazdım bu evde. Şimdi bakıyorum abi her yer inşaat, her yer bina oldu, tadı kaçtı bu bölgelerin de ne yazık ki.

Yani geçen sene hatırlarsanız Haziran ayında klima testlerine başlamamıştım, acaba diyorum, havalar Mayıs sonuan doğru basmaya başladıysa, bu sene Haziran ayı sıcak mı geçer bilemedim? :alala

Dostlar.

2 gece evvel sıcak bastı diye dün gece battaniyelerden (Yorgandan battaniyeye geçeli 1 aydan fazla oldu) pikelere geçmiştik.
Dün gece baktım pike de basıyor, 2 gecedir sabaha karşı 4 de sıcak basıyor ve hatunla ikimiz de uyanıyoruz.
Kalktım pencereyi açtım ve sonra 1 saate yakın uyuyamadım. Aklıma geldi o esnada, eskiden yani bundan 6-7 sene evvel ben pencere kapatmazdım bu evde. Şimdi bakıyorum abi her yer inşaat, her yer bina oldu, tadı kaçtı bu bölgelerin de ne yazık ki.

Yani geçen sene hatırlarsanız Haziran ayında klima testlerine başlamamıştım, acaba diyorum, havalar Mayıs sonuan doğru basmaya başladıysa, bu sene Haziran ayı sıcak mı geçer bilemedim? :alala
Abi bu hafta sanırım son bir serin ve yağışlı dalga olabilir ondan sonra ver elini sıcaklar da olabilir tabi şans orası
Ama genel olarak şöyle baktığımda bu sene çok sıcak olacağını söylüyorlar uzun vadeli modellerin göstergesi öyle gözüküyor diyorlar :alala
Biride bol bol kömür yakın havaya soğutucu gaz bırakıyor diye yazmış 😅
Tamda anlamıyorum gaz işlerinden ama küresel ısınma vs şeklinde söylenip duranda çok
Birde sıcak geçen kışın yazı sıcak geçer diyende var

Abi bu hafta sanırım son bir serin ve yağışlı dalga olabilir ondan sonra ver elini sıcaklar da olabilir tabi şans orası
Ama genel olarak şöyle baktığımda bu sene çok sıcak olacağını söylüyorlar uzun vadeli modellerin göstergesi öyle gözüküyor diyorlar :alala
Biride bol bol kömür yakın havaya soğutucu gaz bırakıyor diye yazmış 😅
Tamda anlamıyorum gaz işlerinden ama küresel ısınma vs şeklinde söylenip duranda çok
Birde sıcak geçen kışın yazı sıcak geçer diyende var
2023 referanslı ilerlersek 2022 2023 kışı kışlığını pek göstermedi, snrasında 2023 de ebemizle tanıştık malum
Bana göre 2023 2024 kışı da kışlığını yapmadı, o nedenle 2024 yazı için de çok yumuşak beklentilerim yok açıkçası.

2023 referanslı ilerlersek 2022 2023 kışı kışlığını pek göstermedi, snrasında 2023 de ebemizle tanıştık malum
Bana göre 2023 2024 kışı da kışlığını yapmadı, o nedenle 2024 yazı için de çok yumuşak beklentilerim yok açıkçası.
Çocukluğum hariç
Kışın babasını ben 2021~2022 kışında gördüm abi 2022 ocakta 3 gün aralıksız tipi sonra 1 hafta da buzlu ayaz fırtına şeklinde o zamanlar tam 15 gün benim prime Aralık vermemişti yani o derece zehir bir soğuk vardı 🫢
O zamanlar elimde aep olaydı varya ne test ederdim :kiskis
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.
Screenshot_2024-05-22-01-15-08-43_f9ee0578fe1cc94de7482bd41accb329.jpg

IMG_20240522_010220.jpg

Çocukluğum hariç
Kışın babasını ben 2021~2022 kışında gördüm abi 2022 ocakta 3 gün aralıksız tipi sonra 1 hafta da buzlu ayaz fırtına şeklinde o zamanlar tam 15 gün benim prime Aralık vermemişti yani o derece zehir bir soğuk vardı 🫢
O zamanlar elimde aep olaydı varya ne test ederdim :kiskis
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.
Ekli dosyayı görüntüle 16119
Ekli dosyayı görüntüle 16118
Abi ben hatırlıyorum senin bu dönemi :D

Bu klimada dayımın başka bölgeye evini taşıyor bir arkadaşı gelmiş yardım edeyim derken klimayı sökmüş boruları kesmiş çekip gitmiş hiç haberim olmadı resimleri attılar senin klimada var anlarsın bu böylemi olur vs 🤦🤦
Vay arkadaş yapmadan önce arasana ahh ah
makinaya yazık olmuş ne yazık ki iş bittikten sonra haberim oldu

Epey birşey saydımda oda orda kalsın 🤬

Gaz maz ne varsa gitmiş boruda duvarda kalmış 🤦

Ekli dosyalar

• IMG-20240522-WA0011.jpg
    IMG-20240522-WA0011.jpg
    50.8 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG-20240522-WA0012.jpg
    IMG-20240522-WA0012.jpg
    55.9 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG-20240522-WA0016.jpg
    IMG-20240522-WA0016.jpg
    96.2 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG-20240522-WA0009.jpg
    IMG-20240522-WA0009.jpg
    38.2 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG-20240522-WA0010.jpg
    IMG-20240522-WA0010.jpg
    61.2 KB · Görüntüleme: 31
Bu klimada dayımın başka bölgeye evini taşıyor bir arkadaşı gelmiş yardım edeyim derken klimayı sökmüş boruları kesmiş çekip gitmiş hiç haberim olmadı resimleri attılar senin klimada var anlarsın bu böylemi olur vs 🤦🤦

Eyvah eyvah eyvah abi kim malına böyle bir şeyi reva görür?
Daha da önemlisi, kim bir başkasının malına böyle bir şeyi reva görür? :oops::oops::oops:

Eyvah eyvah eyvah abi kim malına böyle bir şeyi reva görür?
Daha da önemlisi, kim bir başkasının malına böyle bir şeyi reva görür? :oops::oops::oops:
Abi inanki bende çok şaşırdım
Mal sahibi anlamıyor bunu söken hiç anlamıyor durum bundan ibaret anlamıyorsan elleme bari
Ben gereken şeyleri söyledim ☹️
Garantili bir klimaydı tahmini 1 yıl garantisinin olması lazım

@Adem Helvacı abi bu indirimde fg süreyi 21 Mayıs'a kadar açık tuttu 21 Mayıs öğleden sonra kapadılar ne takip ama :kiskis

Şöyle düşündüm de 27k civarı xreme için süper fiyattı çünkü Flora bile satıcısı sağlam yerlerde 24 civarı olmuş daha sıcaklar bile gelmedi gelirse muhtemelen markaların hepsi fiyatları yukarı çekecektir.

@Adem Helvacı abi bu indirimde fg süreyi 21 Mayıs'a kadar açık tuttu 21 Mayıs öğleden sonra kapadılar ne takip ama :kiskis

Şöyle düşündüm de 27k civarı xreme için süper fiyattı çünkü Flora bile satıcısı sağlam yerlerde 24 civarı olmuş daha sıcaklar bile gelmedi gelirse muhtemelen markaların hepsi fiyatları yukarı çekecektir.
Hadi bir ipucu vereyim, İndirimli ve uygun fiyatlı son satışlardı diyebilirim zira Haziran sonrası kör tuttuğundan klima alır artık diyeyim sen anla ne demek istediğimi :)

Yeni fiyatlar üzerinden sadece Haziranda Babalar günü indirimi olur ondan sonra bir daha indirimi zor görürüz bana göre.

Bunu söken adama yapmak istediğim :yumruk😅

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri