Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Taç 65 c745 filmlerde hareketli sahnelerde bozulma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan orgetmen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Etiketler Etiketler
    tlc
Cevabımı yanlış anlamayın lütfen, Bilgilendirme amaçlı yazıyorum Cat5E bir kablo 100 metreye kadar 1Gbps data transfer rate sağlar, Cat7 kablolar ile 10Gbps hızlara ulaşır ama elinizdeki ethernet kartları 1Gbps olduğu için almış olduğunuz ürün donanımın gereksiniminin üstünde kalıyor ve yüksek mebla ödemiş oluyorsunuz bunu aktarmak istedim,
Sonuç işinizi görür mü ? Tabiki görür sıkıntıda yaşamazsın ama benim anlatmak istediğim 20 liraya almak varken 100 liraya almak en iyisi anlamına gelmiyor, ihtiyacınızın üstünde bir ürüne gereksiz fazla para harcamış oluyorsunuz, Saygılar.

Bu arada benim de 65C745 Televizyonum var konuya böyle dahil oldum aktarılan sorunu ilk aldığımda bende yaşadım ama nasıl yaptığımı hatırlamıyorum şu an herhangibir sorunum yok
Not: Yukarıdaki videoyu seyredemiyorum.

Cevabımı yanlış anlamayın lütfen, Bilgilendirme amaçlı yazıyorum Cat5E bir kablo 100 metreye kadar 1Gbps data transfer rate sağlar, Cat7 kablolar ile 10Gbps hızlara ulaşır ama elinizdeki ethernet kartları 1Gbps olduğu için almış olduğunuz ürün donanımın gereksiniminin üstünde kalıyor ve yüksek mebla ödemiş oluyorsunuz bunu aktarmak istedim,
Sonuç işinizi görür mü ? Tabiki görür sıkıntıda yaşamazsın ama benim anlatmak istediğim 20 liraya almak varken 100 liraya almak en iyisi anlamına gelmiyor, ihtiyacınızın üstünde bir ürüne gereksiz fazla para harcamış oluyorsunuz, Saygılar.

Bu arada benim de 65C745 Televizyonum var konuya böyle dahil oldum aktarılan sorunu ilk aldığımda bende yaşadım ama nasıl yaptığımı hatırlamıyorum şu an herhangibir sorunum yok
Not: Yukarıdaki videoyu seyredemiyorum.
Estafurullah. Valla aldım gitti. Cat6 kabloda performans düşüşü yaşadığım için bir de uğraşmak istemediğim için aldım.

Tv arkası led kullanıyor musunuz?

Televizyonun ethernet portu 100 mbps desteklidir kesin o yüzden alamazsınız. Hatta 100 bile alamayabilirsiniz max 95 mbps civarında gezinir.
Benim internet 500mb Wi-Fi de 150 mb civarı alıyordu ben de 500 alayım diye aldım bu kabloyu işte biraz daha araştırmam lazımdı ben de PC de kullanmaya başladım.
Sağolun

Benim internet 500mb Wi-Fi de 150 mb civarı alıyordu ben de 500 alayım diye aldım bu kabloyu işte biraz daha araştırmam lazımdı ben de PC de kullanmaya başladım.
Sağolun
Televizyonun portu maksimum 100 mbps desteklediği için alamazsınız. Kablonun CAT 100 olması bile bir şeyi desteklemez. Eğer televizyonun portu 1 gbps destekli olsaydı ve siz 500 mbps lik internetinizi kabloyla bağlasaydınız CAT 6 bile fazlasıyla iş görürdü.

Wi-Fi den 150mb alıyorum ama ethernette 100mb almıyor bir bilginiz var mı?
Hocam öncelikle neyi kastettiğinizi anlamak amacıyla kısa bir açıklama yapayım
speed test yaptığınızda 400 üzeri göremiyorsanız bir yerde sorun var demektir yok eğer bir şey download ediyorsanız bu hız 60Mb/s üzerine çıkmaz, kısaca internet hızınız ile download hızınız farklı şeylerdir, Sizin internetiniz eğer 500 Mbps ("Megabits Per Second" Bu internet hızınızı tarif eder) gerçek download hızınız teoride 500÷8= 62.5 Mb/s (Megabyte/Second)'dir, Bu sebeple neyi kastetdiğinizi belirtmniz gerekiyor.

Televizyonun portu maksimum 100 mbps desteklediği için alamazsınız. Kablonun CAT 100 olması bile bir şeyi desteklemez. Eğer televizyonun portu 1 gbps destekli olsaydı ve siz 500 mbps lik internetinizi kabloyla bağlasaydınız CAT 6 bile fazlasıyla iş görürdü.

Test etmedim ama bence 1Gbps olması gerekiyor bu da teoride 125Mb/s eder, dediğim gibi test etmedim günümüzde maliyeti ucuz olduğu için 1Gbps tercih edilir ve cihazlarda kullanılır TCL bu kalitede bir televizyona 100 koymaz diye düşünüyorum.

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri