Cevabımı yanlış anlamayın lütfen, Bilgilendirme amaçlı yazıyorum Cat5E bir kablo 100 metreye kadar 1Gbps data transfer rate sağlar, Cat7 kablolar ile 10Gbps hızlara ulaşır ama elinizdeki ethernet kartları 1Gbps olduğu için almış olduğunuz ürün donanımın gereksiniminin üstünde kalıyor ve yüksek mebla ödemiş oluyorsunuz bunu aktarmak istedim,
Sonuç işinizi görür mü ? Tabiki görür sıkıntıda yaşamazsın ama benim anlatmak istediğim 20 liraya almak varken 100 liraya almak en iyisi anlamına gelmiyor, ihtiyacınızın üstünde bir ürüne gereksiz fazla para harcamış oluyorsunuz, Saygılar.
Bu arada benim de 65C745 Televizyonum var konuya böyle dahil oldum aktarılan sorunu ilk aldığımda bende yaşadım ama nasıl yaptığımı hatırlamıyorum şu an herhangibir sorunum yok
Not: Yukarıdaki videoyu seyredemiyorum.
Sonuç işinizi görür mü ? Tabiki görür sıkıntıda yaşamazsın ama benim anlatmak istediğim 20 liraya almak varken 100 liraya almak en iyisi anlamına gelmiyor, ihtiyacınızın üstünde bir ürüne gereksiz fazla para harcamış oluyorsunuz, Saygılar.
Bu arada benim de 65C745 Televizyonum var konuya böyle dahil oldum aktarılan sorunu ilk aldığımda bende yaşadım ama nasıl yaptığımı hatırlamıyorum şu an herhangibir sorunum yok
Not: Yukarıdaki videoyu seyredemiyorum.