- Bütçe
- 45000-50000
- Marka Model Bilgisi
- Tüm markalar olabilir.
:Herkese Merhaba,
Öncelikli olarak forumda bir tavsiye mesajlarını okuduktan sonra bu yazımı yazıyorum. Bir çok mesaj okuyunca insanın kafası da karışıyor açıkçası ve sonunda konu açma ihtiyacı ortaya çıkıyor. İnanın bir noktadan sonra almıyorum deyip ekranı kapatacaktım
)) Bizim gibi hassas insanların bir şey alması gerçekten çok zor
)
Fazla vaktinizi almadan konuya geleyim. Yeni taşındığım ev için bir klima ihtiyacım var ve de çok acil ihtiyacım var. Bilgiler aşağıdaki gibi.
Kendimce belirlediğim ürünler aşağıdaki gibi. Bunlardan hangisi bana tam uyar konusunda üstatlarımın önerilerini bekliyorum.
Ev Tipi : Çatı katı dubleks
Alan : 50 & 60 m2
Cephe : Kuzey batı
Yer: İstanbul / Büyükçekmece
Yalıtım : Çok iyi olduğunu düşünmüyorum
Kullanım şekli : Daha çok yazın kullanılacak
Pencere durumu : 4 kanatlı boydan boya pencere mevcut
Kullanılacak yer : Hol ( Oturma odası gibi )
Dış Ünite ile iç ünite arası yaklaşık olarak 10-15 metre mevcut. ( Boru eski ev sahibi tarafından bırakılmış. Yani elektrik ve bakır boru tesisatı hazır.
Öncelikli olarak forumda bir tavsiye mesajlarını okuduktan sonra bu yazımı yazıyorum. Bir çok mesaj okuyunca insanın kafası da karışıyor açıkçası ve sonunda konu açma ihtiyacı ortaya çıkıyor. İnanın bir noktadan sonra almıyorum deyip ekranı kapatacaktım

Fazla vaktinizi almadan konuya geleyim. Yeni taşındığım ev için bir klima ihtiyacım var ve de çok acil ihtiyacım var. Bilgiler aşağıdaki gibi.
Kendimce belirlediğim ürünler aşağıdaki gibi. Bunlardan hangisi bana tam uyar konusunda üstatlarımın önerilerini bekliyorum.
Ev Tipi : Çatı katı dubleks
Alan : 50 & 60 m2
Cephe : Kuzey batı
Yer: İstanbul / Büyükçekmece
Yalıtım : Çok iyi olduğunu düşünmüyorum
Kullanım şekli : Daha çok yazın kullanılacak
Pencere durumu : 4 kanatlı boydan boya pencere mevcut
Kullanılacak yer : Hol ( Oturma odası gibi )
Dış Ünite ile iç ünite arası yaklaşık olarak 10-15 metre mevcut. ( Boru eski ev sahibi tarafından bırakılmış. Yani elektrik ve bakır boru tesisatı hazır.
Midea Xtreme Save 24 Btu Duvar Tipi | 48800 |
Midea Blanc MSMADU-24HRDN1 A++ 24000 BTU Duvar Tipi Klima | 49500 |