Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Klima Önerisi *Midea Xtreme Alındı Takıldı*

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Bunyas

Meraklı
Meraklı
Bütçe
Max 30000
Marka Model Bilgisi
Sigma- Midea- Gree
Merhaba Antalya'da ikamet ediyorum. Evimin salonu içim klima almayı planlıyorum. Salon 25 m2 ara katta(5. kat) yer alıyor. Mevcut 12 lik Arçelik Ne plazma var hem eski hem de kalabalıkta yetersiz geliyor. Antalya'nın sıcakları malum. Daire kaloriferli olduğu için çoğunlukla soğutma için kullanılacak. 2 ay yoğun olmak üzere en az 3-4 ay klima kullanılır. Tasarruflu bir model olsun istiyorum. baktığım ürünler ve fiyatlarını aşağıya ekledim. Binamız izolasyonlu kat planını ekte yer alıyor. Ben multi sistem alıp salonun yanındaki odada da kullanırım diye düşünüyordum Toshiba hariç baktığım hiç bir bayi önermedi hepsi gerekirse ayrı ayrı takmamı istedi.

Sigma 12000 Btu 24 bin tl
Sigma Plus 12000 Btu 28 bin tl
Midea xtreme save 12000 Btu 26 bin tl
Gree 12000 Btu fairy 26 bin tl
Gree Pular 12000 Btu 25 bin tl

mitsubishi ve toshibaya da baktım ama ürünleri 30 binin üzerine çıkıyor. Tavsiyelere açığım.

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    190.5 KB · Görüntüleme: 23
Siz bana tam bölge verin, ben sevgili @Erinç Aşıcıoğlu kardeşimizle görüşeyim bakalım neler yapılabilri :ok
hocam hayırlı günler bende istanbul bağcılardayım yan yan olan oturmda odası salon ve yatak odası için bir klima almak istiyorum toplam 25 30 m2 civarı bir alan için mide xtreme save alacağım yeterli gelirse sizin içinde ancak bu konuda yardımcı olacak birisini talep ediyorum sizden müsaitseniz

Adem bey güncel durum nedir Airfel almamak için kendimi tutuyorum ama Mideayı da istedigimiz fiyata tutturamadık bir türlü
Fiyat konusunda bu ara artık bayilere bir şey dayatabilmek zor gibi.
Bırakın indirimi, tatsız haberler geliyor kulağıma sektörün tamamı ile ilgili fiyatların yukarı çekileceği yönde.
Hal böyle olunca kimse depsoundaki elindeki zaten satılacağı kesin olan mal için fiyat oynaması yapmaya yanaşmıyor.

Dün çok güzel Kaira yakalayıp satın alan dostlarımız oldu 19.600tl den mesela.
Kaira bu sene harbiden kurtarıcımız oldu.

Fiyat konusunda bu ara artık bayilere bir şey dayatabilmek zor gibi.
Bırakın indirimi, tatsız haberler geliyor kulağıma sektörün tamamı ile ilgili fiyatların yukarı çekileceği yönde.
Hal böyle olunca kimse depsoundaki elindeki zaten satılacağı kesin olan mal için fiyat oynaması yapmaya yanaşmıyor.

Dün çok güzel Kaira yakalayıp satın alan dostlarımız oldu 19.600tl den mesela.
Kaira bu sene harbiden kurtarıcımız oldu.
Kaira bayilik vs yok diye pek ısınamadım, Gree stand-by durumunda enerji tüketimi düşündürücü diye Midea alıyım dedim ama kısmet olmadı. Hep resmi satış fiyatı ve üzeri fiyat aldım. Nakit ödemede bile 100 200 lira indirim sundular. (= Destekleriniz için teşekkürler genede

Kaira bayilik vs yok diye pek ısınamadım, Gree stand-by durumunda enerji tüketimi düşündürücü diye Midea alıyım dedim ama kısmet olmadı. Hep resmi satış fiyatı ve üzeri fiyat aldım. Nakit ödemede bile 100 200 lira indirim sundular. (= Destekleriniz için teşekkürler genede
Gree konusunu ben çözdüm, kronik arıza değil, arkadaşımızda sorun var, 1-2 güne kadar sevgili @Engraulis dostumuzun bana sunacağı bazı kayıtlar sonrası benim yaptığım çekimlerle birleştirip video yayınlayacağım bu konu ile ilgili.

Tamamen servisin ilgisizliği kaynaklı gereksiz marka lekelenmesi işte.

Gree konusunu ben çözdüm, kronik arıza değil, arkadaşımızda sorun var, 1-2 güne kadar sevgili @Engraulis dostumuzun bana sunacağı bazı kayıtlar sonrası benim yaptığım çekimlerle birleştirip video yayınlayacağım bu konu ile ilgili.

Hadi inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz abi (=

Benimkide montaj dahil fiyat hocam. 27.500 dü indirim istedim 25.000 TL ye anlaştım.Sizin şehir neresi?
İyi fiyata almışsınız hayırlı olsun.
Adem bey fiyatlar yükselecek demiş eğer böyle giderse bizim diğer odaya 9000 btu mşdea xtreme save alma işi yalan olacak gibi
Önümüzdeki ayda diğer odaya 9000 btu almayı planlıyordum. Ama böyle giderse ibre kaira ya dönecek anlaşılan

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı tek.PNG
    Ekran Alıntısı tek.PNG
    80.1 KB · Görüntüleme: 10
İyi fiyata almışsınız hayırlı olsun.
Adem bey fiyatlar yükselecek demiş eğer böyle giderse bizim diğer odaya 9000 btu mşdea xtreme save alma işi yalan olacak gibi
Önümüzdeki ayda diğer odaya 9000 btu almayı planlıyordum. Ama böyle giderse ibre kaira ya dönecek anlaşılan
Onlarda zamlanmıştı enson (= Airfel olabilir yıkılmayan son kale

Midea sevdamda ekonomik koşullar sebebi ile pes etmiş bulunmaktayım. İstdaki Midea bayileri burnundan kıl aldırmıyor. 12btu Gree Fairy aldım 27bine montaj için bu cuma gelinecek bakalım..

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri