Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Midea ve Klima Meraklıları Lokali

Bütün bunları anlatmak içinde adem abinin uzun bir video çekmesi lazım bizde bunu her konuya yapıştır yaparız 😃
Toplum olarak bilinçlendirilmemiz lazım ben seni çok iyi anladım abi katılıyorum sana.
Ama şimdiden söyleyim yine hazır kıta cevap gerekecek bazı insan varki gözünün önünde üretip versen yine sorar
Abi izlemez bizim insanımız buna emin olun. Detaylara girilince çıkılmıyor, detay anlatınca süre uzuyor, sonra ''Abi ne anlattın 1saat'' veya ''İklimlendirme dersindemiyiz?'' yorumları ile uğraşıp duruyorum.

Senelerdir engellediğim zevzek sayısına inanamazsınız.

Hani Genelde youtube kanalları ''Kanalıma abone olun, zili açın, kapıyı tıklayın bla bla bla'' der durur ya, ben youtube hayatım boyunca bir kere bile bunu söylememek ve istememekle birlikte ben kılçık tipler, zevzekler, antinler ve kuntinleri eleye eleye, engelleye engelleye geldim buralara :D

Şekirdek bir kadro ve laftan anlayan insanlarla bir arada olmak ayrı bir keyif.

Nesye ki bakın bizi anlayan, dinleyen, anlatılanı idrak edebilen insan sayımız da azımsanmayacak düzeyde.

Bakın sevgili bir kardeşimiz ne güzel yazmış :D

1717750945601.jpeg

Evet Adem Bey. Tam o konunun üzerine denk gelmiş benim durumum. Bende @Erinç Aşıcıoğlu ile görüştüm bugün.
Selamlar tekrar. Klima bugün geldi. Servis tüm gün randevu oluşturamadı. Bekliyorum. Yalnız şöyle bir surum var. Ben Xtreme Save Eco almıştım. Gelen kutuda Xtreme Save Lite yazıyor. Ürünler farklı mıdır?

Ekli dosyalar

• IMG_7403.png
    IMG_7403.png
    77.8 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_7402.jpeg
    IMG_7402.jpeg
    89.6 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_7401.jpeg
    IMG_7401.jpeg
    102.9 KB · Görüntüleme: 25
Selamlar tekrar. Klima bugün geldi. Servis tüm gün randevu oluşturamadı. Bekliyorum. Yalnız şöyle bir surum var. Ben Xtreme Save Eco almıştım. Gelen kutuda Xtreme Save Lite yazıyor. Ürünler farklı mıdır?
Ben aynı diye biliyorum @ByCilo xreme serisi kullanıyor birde ona soralım

@ByCilo reis yeni reklamlarımız taze fırından yeni çıktı :kiskis
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Arkadaşlar ben İskenderun'da yaşıyorum 2 yıl önce evime dayrelax infini 12 lik bir cihaz( extreme save nin aynısı ) almıştım ve gerçekten çok memnun olarak kullanırken deprem oldu ve sonrasinda o klimayı sokup konteynere taktik şu an hala çok güzel ısıtması soğutması felan.Bunu ben 11 bin e almıştım o zaman extreme save 12 idi .Şimdi fiyatları birebir aynı ama buralarda midea servis sorun olduğundan bir tane daha dayrelax alacak iken gree fairy diye bir klima var 12 lik sınıfların birinde ısıtması nasıl bilmiyorum ama soğutma olarak dayrelax dan bariz daha iyi, donduruyor resmen iç dış ünite cüsseli kasa çok şık , neyse bunu da dusunedururken buradaki ustadlarin tavsiyesi üzerine kaira 18 lik aldim alacağım diye düşünürken bu sabah onun da fiyatı 30 binden 40 bine yükselmiş.

Oda 22 M2 tek kat müstakil çatı felan yok tavan betonundan içeriye alev atıyor resmen, klimasız kaldık öylece valla hala düşün düşün dur. Kaira 18 lik keşke dün akşam sipariş verseydik ama kaçırdık maalesef.

Arkadaşlar ben İskenderun'da yaşıyorum 2 yıl önce evime dayrelax infini 12 lik bir cihaz( extreme save nin aynısı ) almıştım ve gerçekten çok memnun olarak kullanırken deprem oldu ve sonrasinda o klimayı sokup konteynere taktik şu an hala çok güzel ısıtması soğutması felan.Bunu ben 11 bin e almıştım o zaman extreme save 12 idi .Şimdi fiyatları birebir aynı ama buralarda midea servis sorun olduğundan bir tane daha dayrelax alacak iken gree fairy diye bir klima var 12 lik sınıfların birinde ısıtması nasıl bilmiyorum ama soğutma olarak dayrelax dan bariz daha iyi, donduruyor resmen iç dış ünite cüsseli kasa çok şık , neyse bunu da dusunedururken buradaki ustadlarin tavsiyesi üzerine kaira 18 lik aldim alacağım diye düşünürken bu sabah onun da fiyatı 30 binden 40 bine yükselmiş.

Oda 22 M2 tek kat müstakil çatı felan yok tavan betonundan içeriye alev atıyor resmen, klimasız kaldık öylece valla hala düşün düşün dur. Kaira 18 lik keşke dün akşam sipariş verseydik ama kaçırdık maalesef.
Sipariş verseniz de fiyat değiştireceklerse zaten ürünü sevk etmiyor bekleytiyor ve canındna bezdirip vazgeçtirip sonra yüksek fiyattan yine satıyorlar abi ticari ahlak mı kaldı sanki ülkede?

Gerçek klima emekçilerine lafım yok ama bu işten TACİR olanrak nemalanan bir kesim var, onlar bir gün elime düşmesinler, bu fırsatçılıklarının hesabını elbet sorarız.

Ne değişti de depondaki malın fiyatını 20 den 26 ya, 30 dan 40 a yükseltiyorsun?

Bu arada Deyrelax ile uzun zaman önce görüşmüştük, çok iddialılardı o klima için.
Sanırım birkaç güne kadar test için gelecek bana da bir infini.
Olanak varsa hemen alıp taktırtabileceğiniz klimalara yönelin Airfel gibi mesela.

Bu arada Deyrelax ile uzun zaman önce görüşmüştük, çok iddialılardı o klima için.
Sanırım birkaç güne kadar test için gelecek bana da bir infini.
Olanak varsa hemen alıp taktırtabileceğiniz klimalara yönelin Airfel gibi mesela.
Üstadım o şekilde bayide gree serileri var
Hatta fairy modelinin 12 binligi 15 bine kadar çıkıyor Max kapasite olarak 14 binlik cihaz gibi dedi ben de araştırmadan almak istemiyorum 27 bin fiyat + 6 taksit ,3 gün sonra montaj
Mitsubishi electric hare var 12 bin BTU 38 bin TL 10 taksit
Daikin sensira 14 bin BTU 38 bin TL
Mitsubishi heavy 12 bin BTU 35 bin TL
Bunların hepsi bayramdan önce montaj buradaki bayi fiyatlari airfell i iskenderunda kim satıyor bakmadım.

Son düzenleme:
Size kişisel bir eleştirim olacak. Kaç kere soru sordum süreç ile alakalı cevap vermediniz. Buradaki herkes toplanan tecrübeler ile birbirine yardımcı olmaya çalışıyor. Siz iki kelam etmediniz..

Size kişisel bir eleştirim olacak. Kaç kere soru sordum süreç ile alakalı cevap vermediniz. Buradaki herkes toplanan tecrübeler ile birbirine yardımcı olmaya çalışıyor. Siz iki kelam etmediniz..

Süreçle ilgili bilgi verdimya dün klima geldi servis kurulum randevusu oluşturmaya çalışıyorum diye. Şimdi topladığım tecrübeyi aktarayım size Midea klimayı internetten HB Trendyol vb yerlerden almamak gerekiyormuş. Satışı yapan yetkili servis İzmit’te bulunan yetkili servislere kurulum yaptırtamıyor. Servis istersen klimayı geri gönder ama süreç zor olur istersen ben gelip kurayım dedi. Şansıma satıcı bayi Sancaktepe İstanbul’da. 1000 lira yol parası vereceğim ve kendisi gelip kuracak.

FGEurope @Erinç Aşıcıoğlu dediği doğruymuş. Kargoyu teslim almadan siparişi iptal edip geri göndermeliydim. Bir klima almak kurdurmak bu kadar zor olmamalı.

Son düzenleme:

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri