Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Midea ve Klima Meraklıları Lokali

Usta hele görsel at az göreyim brezeless imi 🫣
Bende aldım kurulum yaptıramadım daha yer sıkıntısı ve başka sorunlardan dolayı.

Fiyatı fena değil aslında ha 45 k bütçe ile ya buna para verilir yada Fujitsu cool modeline ama keske diyecek bir durum yok ikiside kaliteli ürünler biri çin biri japon hayırlı olsun pişman olunacak bir durum yok bence aklınızı karıştırmayın

Temizlik konusunda yorum yapamayacam kullanmadım daha

Usta hele görsel at az göreyim brezeless imi 🫣
Bende aldım kurulum yaptıramadım daha yer sıkıntısı ve başka sorunlardan dolayı.

Fiyatı fena değil aslında ha 45 k bütçe ile ya buna para verilir yada Fujitsu cool modeline ama keske diyecek bir durum yok ikiside kaliteli ürünler biri çin biri japon hayırlı olsun pişman olunacak bir durum yok bence aklınızı karıştırmayın

Temizlik konusunda yorum yapamayacam kullanmadım daha

Ekli dosyalar

• IMG_1309.png
    IMG_1309.png
    132 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_1308.png
    IMG_1308.png
    193.1 KB · Görüntüleme: 25
1000020541.jpg

Mideacılar sizinkilerin dedesini gördüm ama çalışıyor mu belli değil emekli oldu herhalde :haha

Merhaba bugün bir arkadaşım Daikin yetkili servisinden Midea için fiyat almış fiyatlar nasıl uygun mu ? Pro modeline bu kadar farkla değer mi?
e8aea989-be6c-4703-bb1f-858ed8dfa673.jpeg

Merhaba bugün bir arkadaşım Daikin yetkili servisinden Midea için fiyat almış fiyatlar nasıl uygun mu ? Pro modeline bu kadar farkla değer mi?Ekli dosyayı görüntüle 16630
Arada çok büyük rakamlar yok pro tercih edilebilir ama benim kullanım alanlarım büyük olduğu halde Xtreme seri klimalarım fazlasıyla yeterli oluyor. 👍

@muhammet göl selam kardeşim nasılsın? işlerim yoğun foruma bakacak zaman kalmıyor 😔 dondurma sektörü yaz ayları klima keyfi de yaptırmıyor.

Birde merak ettiğim Daikin servisi media satıyor bunu Daikin kendi mi yapıyor yoksa bu servis alıp mı satıyor?

Merhaba bugün bir arkadaşım Daikin yetkili servisinden Midea için fiyat almış fiyatlar nasıl uygun mu ? Pro modeline bu kadar farkla değer mi?Ekli dosyayı görüntüle 16630
Hocam 30m2 odada size 12 btu pro modeli bence yeter
Fiyatı da önümüzdeki babalar günü indirimi ile denk hatta sizin fiyat bir tık daha düşük geldi bana yanlış değilsem.

bu fiyata iki ürün var güzel biri Fujitsu biride easy pro ama pro nun iç dış ünite daha ağır ve büyük olduğu için yerinizde olsam pro tercih ederdim
Sağdaki resim pro olanın.

Ekli dosyalar

• IMG_20240612_232157.jpg
    IMG_20240612_232157.jpg
    33 KB · Görüntüleme: 17
  • IMG_20240612_232227.jpg
    IMG_20240612_232227.jpg
    79 KB · Görüntüleme: 18
Birde merak ettiğim Daikin servisi media satıyor bunu Daikin kendi mi yapıyor yoksa bu servis alıp mı satıyor?
O kadarını inanın bilmiyorum
Tek bildiğim midea nın ana bayii fg europe bayileri o bayii dışında alınan midea klimaların kurulumundan sorumlu değil ona göre dikkat edin montaj dahilse alın

@muhammet göl selam kardeşim nasılsın? işlerim yoğun foruma bakacak zaman kalmıyor 😔 dondurma sektörü yaz ayları klima keyfi de yaptırmıyor.
Selam abim koşturup gidiyoruz bakalım sıcaklardan telef olacaz 😅
Allah kolaylık versin abi sen forumu kaygetme kendine dikkat et 🙋
@ByCilo Bu arada sen nasılsın reis
senin sektör klima sektörü ile aynı bence
klima keyif işine katılıyorum şuan evi iple çekiyorum ☹️

Son düzenleme:
Tek bildiğim midea nın ana bayii fg europe bayileri o bayii dışında alınan midea klimaların kurulumundan sorumlu değil ona göre dikkat edin montaj dahilse alın
Ozaman bu siteden satış bayilerine girip il ilçe kim çıkarsa ordan bilgi alıcam doğrumudur?

Ozaman bu siteden satış bayilerine girip il ilçe kim çıkarsa ordan bilgi alıcam doğrumudur?
Aynen öyle hocam
Birde bu bayilerden fiyat alın yüksek derlerse önümüzdeki günlerde babalar günü indirimi var onuda bekleyebilirsiniz yine takılırsaniz arkadaşlar ile yardımcı oluruz 🙋

Şimdi sordum arkadaşıma servise ilk siz midea montajı yapıyormusunuz demiş yapmıyoruz demişler satışını yaptıklarını söylemişler montaj dahil fiyatmış

Şimdi sordum arkadaşıma servise ilk siz midea montajı yapıyormusunuz demiş yapmıyoruz demişler satışını yaptıklarını söylemişler montaj dahil fiyatmış
Montaj dahil mi hariç mi onu anlamadım yapmıyoruz demiş dedinizde :alala

Bu arada biraz önceki siteyi arkadaşıma attım ne satış bayisinde nede yetkili servis te bu fiyat aldığı Daikin servisin ismi çıkmıyormuş

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri