Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Grundig 65 GHQ 9500 QLed Tv alındı

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

freeee

İnce Eleyen
Kadim Üye
Bütçe
30.0000
Marka Model Bilgisi
Grundıg 65GHQ9500 Google Smart 4K QLED
Arkadaşlar geçen vatan bilgisayarın kampanyasından almış olduğum Tv bugün teslim edildi.tv ünitesi bekliyorum 10-15 gün içinde ünite gelecek. sabırsızlanıyorum gerçi kurdursam mı beklesem mi ? Karar veremedim bir türlü. Yakın zamanda ayrıntılı bilgi paylaşayım..

Ekli dosyalar

• IMG_2478.jpeg
    IMG_2478.jpeg
    47 KB · Görüntüleme: 342
  • IMG_2477.jpeg
    IMG_2477.jpeg
    35.3 KB · Görüntüleme: 338
  • IMG_2476.jpeg
    IMG_2476.jpeg
    50.5 KB · Görüntüleme: 329
Merhabalar.

Az önce geldim televizyonu açtım bios ekranı gibi yazılım güncelleme ekranı geldi. Hemen yükledi complete dedi. Ne ara girdi bağlandı yazılım buldu anlamadım.

Yavaş yavaş açıldı. Yine güncelleme var diyor. Hayırlısı bakalım :)

Güncelleme devam ederken yavaş çalışır diyor. Beklemeye devam

Ekli dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    47.4 KB · Görüntüleme: 38
Merhabalar.

Az önce geldim televizyonu açtım bios ekranı gibi yazılım güncelleme ekranı geldi. Hemen yükledi complete dedi. Ne ara girdi bağlandı yazılım buldu anlamadım.

Yeni bir ozellik duzeltilmis hata yada dolby vision a ayar yapabilme gelmismi.yenilikler neler acaba.
Gorurseniz paylasin

Yeni bir ozellik duzeltilmis hata yada dolby vision a ayar yapabilme gelmismi.yenilikler neler acaba.
Gorurseniz paylasin

Şu an itibarı ile fark ettiklerim.

Dolby vision’a ekstra ayarlar gelmiş. Farklı profil oluşturma vb.

Eksi olarak ise disney’de izlediğim dizinin dolby vision olduğunu algılamadı. Normal açıyor. Netflixte sıkıntı yok.

Memc daha iyi gibi sanki.

İlk izlenimler bunlar.

Şu an itibarı ile fark ettiklerim.

Dolby vision’a ekstra ayarlar gelmiş. Farklı profil oluşturma vb.

Eksi olarak ise disney’de izlediğim dizinin dolby vision olduğunu algılamadı. Normal açıyor. Netflixte sıkıntı yok.

Memc daha iyi gibi sanki.

İlk izlenimler bunlar.
Dolby visoinda arka ışığı kısıp acabilme gelmiş mi.surekli arka ışığın 50vde sabit kalmasi mantikli gelmiyoe.keske dolby visionu acip kapayabilsek

Keske netfilixdede dolby visoinu algilamasa 😃bana gore direk 4 k içerikler daha kaliteli

Merhabalar.

Ben de güncel diyor. Güncelleme gözükmüyor yani. Ya linkine erişemiyor, ya güncellemeyi çektiler ya da cihazımda sorun var.

Son düzenleme:
Benim tv yi değiştirmek için seçimlik hakkımı kullandırtmayan ve hatayı kabul edip sadece para iadesi kabulunu onaylayan mühendisi buradan Allaha havale ediyorum.THH yi görünce önceki açtığım şikayete binayen değişimi kabul edildi mesajı gönderdiler. Beni bu kadar oyalayan zaman kaybettiren hatayı kabül edip edinilen hakkımı kullandırmayıp kafasına göre takılan bölge onay mühendisi sizi Allaha havale ediyorum tilkilikler yapıyorsunuz...:mad: Arçelik bu mühendisleri gözden geçir ya da tv üretme buz dolabı çamaşır makinasına devam bence.

Mobil veri ile de denedim ama hala güncel diyor. Sanırım geçici olarak (ya yanlışlıkla ya test amaçlı birkaç saatliğine) güncelleme sunuldu ya da benim TV'nin Android'in de sorun var demek oluyor. Güncellemeyi herkes kontrol ederse sevinirim anlamak adına sorunu.

Merhabalar.

Bu arada, sürüm numarası nedir (v1.0.0 GO gibi yazan şeklini soruyorum)?

Mobil veri ile de denedim ama hala güncel diyor. Sanırım geçici olarak (ya yanlışlıkla ya test amaçlı birkaç saatliğine) güncelleme sunuldu ya da benim TV'nin Android'in de sorun var demek oluyor. Güncellemeyi herkes kontrol ederse sevinirim anlamak adına sorunu.

Bende olay şöyle gerçekleşti. Cihaz ethernetten bağlı. Wifi kapalı. Prizin düğmesini açtım. Sonra kumandadan açtım. Hemen flash bellekten yükler gibi dos arayüzü gibi ekran çıktı. Bar ilerleyip kısa sürede “complete” dedi. Yeniden başladığında açılması uzun sürdü. O esnada kumanda tepkisi zayıftı. Uyarıyordu da zaten.

Bu şekilde denense olur belki. Bilemiyorum.

Arkadaşlar bana yeni gelen ayak bu şekilde ürün kodu ve şekli bu . Aklıma takılan bendeki eski A şeklinde idi yeni gelen AB( muhtemelen dayanıklılık kodu bu)oldu.
Ayak yeni mi eski mi anlamadım.
Hiç değişmeyen ve ayak ile TV arasındaki aparat demir aksamda AA yazıyor ( daha dayanıklı olduğunu mu gösteriyor)
Ama plastik karışım malzemede ise AB yazıyor ( acaba daha dayanıksız malzemesi mi demek )
Ekli dosyayı görüntüle 16682Ekli dosyayı görüntüle 16678Ekli dosyayı görüntüle 16679Ekli dosyayı görüntüle 16677Ekli dosyayı görüntüle 16678Ekli dosyayı görüntüle 16679Ekli dosyayı görüntüle 16680Ekli dosyayı görüntüle 16681
@fblimelih bir bakar mısın

Arkadaşlar ürünün ayak değişimini yaptıran arkadaşlar bir foto atabilir mi? Eski ile yenisinin karıştığını düşündüm .
Ürün kodu şekli vs farklılıkları karşılaştırma yapacağım

Uydu’ya kanal eklemeyi beceremedim. Trt 1’den Avrupa Şampiyonasını izleyemiyorum. Yapmanın yöntemini bilen var mı

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri