Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi 24000 btu klima taktıracağım tavsiye arıyorum

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

malitoprak

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
45000
Marka Model Bilgisi
bosch baymak samsung
merhaba. evimde halihazırda 18 lik baymak el. plus mevcut ve cihazdan maşallah her anlamda çok memnunuz. fakat onu dükkandaki 12 lik kaira yetersiz kaldığı için dükkana taktırıp eve 24 lük taktırmak istiyorum. evim 90 m2 ve şuan ki baymak koridordan evin havasını değiştiriyor. fakat tam randıman almak için güçlü modda çalıştırmak lazım. bu sebeplerden 24 lük taktıracağım. şuan elimde şu bosch klimadan var 30 bin tl ye almıştım bekliyor öylece. https://www.akakce.com/klima/en-ucu...00-btu-duvar-tipi-split-fiyati,162249985.html
bu cihaz kullanım açısından baymak cihazımı çok aratır mı endişe ediyorum. 18 ve 24 lük karşılaştırılmaz ama tüketim açısından baymak gibi ekonomik midir bosch klimalar. baymakta ki silence modunu hiçbir klimada görmedim çok kullanışlı bir mod. aklım baymakta kalıyor. bosch u satıp paraya kıyıp 24 lük baymak elegant prime 24000 almaya değer mi. bilgisi yorumu olanlar lütfen esirgemez ise çok memnun olurum. teşekkür ederim.

merhaba. evimde halihazırda 18 lik baymak el. plus mevcut ve cihazdan maşallah her anlamda çok memnunuz. fakat onu dükkandaki 12 lik kaira yetersiz kaldığı için dükkana taktırıp eve 24 lük taktırmak istiyorum. evim 90 m2 ve şuan ki baymak koridordan evin havasını değiştiriyor. fakat tam randıman almak için güçlü modda çalıştırmak lazım. bu sebeplerden 24 lük taktıracağım. şuan elimde şu bosch klimadan var 30 bin tl ye almıştım bekliyor öylece. https://www.akakce.com/klima/en-ucu...00-btu-duvar-tipi-split-fiyati,162249985.html
bu cihaz kullanım açısından baymak cihazımı çok aratır mı endişe ediyorum. 18 ve 24 lük karşılaştırılmaz ama tüketim açısından baymak gibi ekonomik midir bosch klimalar. baymakta ki silence modunu hiçbir klimada görmedim çok kullanışlı bir mod. aklım baymakta kalıyor. bosch u satıp paraya kıyıp 24 lük baymak elegant prime 24000 almaya değer mi. bilgisi yorumu olanlar lütfen esirgemez ise çok memnun olurum. teşekkür ederim.
Climate serisi midea üretimidir. Baymak'tan daha iyidir. Satın alacağınız yakın çevrede var ise alablirniz. Veya aynı paraya midea xtram save 18 btu'da alınablir

Climate serisi midea üretimidir. Baymak'tan daha iyidir. Satın alacağınız yakın çevrede var ise alablirniz. Veya aynı paraya midea xtram save 18 btu'da alınablir
24 lük taktıracağım hocam. Yorumunuz için teşekkür ederim. Kaira da midea üretimi imiş ondan hiç memnun kalmadım dükkanda. Bosch nasıldır bilemedim

AUX üretimi Baymak ile Midea üretimi Kaira veya Bosch kıyaslamak kısmı biraz bakış açısına göre değişik yorumlara neden olur.
Neticede Kaira ve Airfel gibi klimalar, zaten var olan yüksek performans bir ürünün alt segmenti olarak ve alt gelir grubuna da ürün satabilmek için üretilip satılan ürünler. Özetlemek gerekirse özellik ve verimlilik/performans kısmında frene basılmış ürünler. Kalitesiz veya kötü anlamında değil, o sınıfta üretilmek istenmiş ve donanımı ile yazılımı o sonıf için belirlenmiş işte o nedenle biz bu ürünleri önermeden önce kırk soru soruyoruz :)

AUX üretimi Baymak ile Midea üretimi Kaira veya Bosch kıyaslamak kısmı biraz bakış açısına göre değişik yorumlara neden olur.
Neticede Kaira ve Airfel gibi klimalar, zaten var olan yüksek performans bir ürünün alt segmenti olarak ve alt gelir grubuna da ürün satabilmek için üretilip satılan ürünler. Özetlemek gerekirse özellik ve verimlilik/performans kısmında frene basılmış ürünler. Kalitesiz veya kötü anlamında değil, o sınıfta üretilmek istenmiş ve donanımı ile yazılımı o sonıf için belirlenmiş işte o nedenle biz bu ürünleri önermeden önce kırk soru soruyoruz :)
Peki hocam öğrenmiş olduk teşekkür ederim 😄 7 senedir maşallah baymak'tan çok memnun kalmamızdan ötürü aramızda bir bağ oluşmuş olabilir :) donanım forumda almayanı dövdükleri vakitler almıştık. Elde ki bosch climate 24.000 ü taktıracağım değerli yorumlarınızdan ötürü. Tekrar teşekkür ediyorum.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri