- Bütçe
- 45000
- Marka Model Bilgisi
- bosch baymak samsung
merhaba. evimde halihazırda 18 lik baymak el. plus mevcut ve cihazdan maşallah her anlamda çok memnunuz. fakat onu dükkandaki 12 lik kaira yetersiz kaldığı için dükkana taktırıp eve 24 lük taktırmak istiyorum. evim 90 m2 ve şuan ki baymak koridordan evin havasını değiştiriyor. fakat tam randıman almak için güçlü modda çalıştırmak lazım. bu sebeplerden 24 lük taktıracağım. şuan elimde şu bosch klimadan var 30 bin tl ye almıştım bekliyor öylece. https://www.akakce.com/klima/en-ucu...00-btu-duvar-tipi-split-fiyati,162249985.html
bu cihaz kullanım açısından baymak cihazımı çok aratır mı endişe ediyorum. 18 ve 24 lük karşılaştırılmaz ama tüketim açısından baymak gibi ekonomik midir bosch klimalar. baymakta ki silence modunu hiçbir klimada görmedim çok kullanışlı bir mod. aklım baymakta kalıyor. bosch u satıp paraya kıyıp 24 lük baymak elegant prime 24000 almaya değer mi. bilgisi yorumu olanlar lütfen esirgemez ise çok memnun olurum. teşekkür ederim.
bu cihaz kullanım açısından baymak cihazımı çok aratır mı endişe ediyorum. 18 ve 24 lük karşılaştırılmaz ama tüketim açısından baymak gibi ekonomik midir bosch klimalar. baymakta ki silence modunu hiçbir klimada görmedim çok kullanışlı bir mod. aklım baymakta kalıyor. bosch u satıp paraya kıyıp 24 lük baymak elegant prime 24000 almaya değer mi. bilgisi yorumu olanlar lütfen esirgemez ise çok memnun olurum. teşekkür ederim.