Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Aidatı olmayan kredi kartı önerisi

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın
Her bankanın aidatsız kredi kartı sunması ile ilgili bir yasal düzenleme vardı galiba. @NBKpro nun kredi kartları ile ilgili bir konusu vardı oraya da bakabilirsiniz. YapıKredi ve Akbank'ın kredi kartları genelde en çok taksit sunan kartlar.
Akbank Axess Free'ye bilgi almak için başvurdum. YapıKredi de aklımda olsun teşekkür ederim.

Kullanıp memnun olduğunuz bir kart varsa ona göre başvuru yapmak istiyorum. Fikir verirseniz çok sevinirim.

Herhangi bir yerden maaş müşterisi olunca zaten aidatsız kart veriyor.

Onun haricinde, ilk defa başvuranlara faizsiz taksitli nakit avans ve 1 yıl kart aidatı olmaması, ücretsiz eft fast vs. De veriyorlar.

Enpara kredi kartını övenler var mesela. Anlaşma puan vs yok genelde uygulamadan hallediyor kullanıcılar.

Maximum aidatsız, axess free de iş görür gibi, anlaşmalı yerlerde taksit yapıyor.

Detaylı bir inceleme ve başlık yapmıştım şu linki bırakıyorum

En para nın aidatsz kartını epeydir kullanıyorum şu son bddk düzenlemelerinden sonra peşin alıp sonradan taksit işini bitirdiler şuan sadece sigorta vergi ve sağlık için taksit var önceleri atıyorum 3 k avm edince sıfır faiz 5 e kadar bölüyordu ayda 3 hak 6 bine kadar da bölme hakkı limiti vardı oda bitti artık.
aynı zamanda Axess te kullanıyorum oda güzel ama tabi bunların albenisi önceden di bddk şuan sıkı tutuyor tadı kalmadı
Ha bir yandan iyi ama kötü yanı
peşin fiyatına taksit işi sıkıntıya girdi şuan akbanka bile büyük yerler hariç yanaşmıyor

Yalnız son zamanlarda word güzel taksit yapıyor hb n11 vs çoğu yerde denk geliyorum bazı şeylerde peşin fiyatına 9 a kadar yaptığını gördüm.
Tabi kampanya ile alakalıda olabilir.

Herhangi bir yerden maaş müşterisi olunca zaten aidatsız kart veriyor.

Onun haricinde, ilk defa başvuranlara faizsiz taksitli nakit avans ve 1 yıl kart aidatı olmaması, ücretsiz eft fast vs. De veriyorlar.

Enpara kredi kartını övenler var mesela. Anlaşma puan vs yok genelde uygulamadan hallediyor kullanıcılar.

Maximum aidatsız, axess free de iş görür gibi, anlaşmalı yerlerde taksit yapıyor.

Detaylı bir inceleme ve başlık yapmıştım şu linki bırakıyorum

Teşekkür ediyorum.

Geçenlerde Garanti bankası 500 küsür TL aidat kesmişti. Bankayı arayıp ben bu kartı kapatmak istiyorum dedim. Neden dediler. Aidat ödemek istemiyorum dedim. Tamam aidatı iptal edelim dediler. Aramasaydım boşu boşuna 500 TL verecektim. Size de bu yöntemi tavsiye ederim.

Aidat meselesini kafanıza takmayın bence. Aidat kesintisi yapılınca bazı bankalar mobil bankacılık ile iadesini sağlıyor.
Büyük ihtimalle hepsinde de müşteri hizmetlerini arayıp iade veya puan olarak geri alabilirsiniz.
Benim deneyimim bu şekilde. Akbank, İş bankası, Ziraat (Ziraat kartı kullanma koşulu ile yaptı ) bu yıl iade aldım. Geçmiş yıllarda Garanti, Qnb Finans ve Vakıf yılı doldurup iade şeklinde kullanım sağlamıştım. Size cazip gelen kartı kullanın geçin bence.

Tüm yorumlar için teşekkür ederim. İlk arayan Akbank (Axess Free) oldu, banka kartı olarak da Akbank kullandığım için sanırım bu kartı alacağım. Sözleşmeyi 1 gün içinde onaylamam gerekiyormuş, arayıp da daha cazip sunan olursa değerlendireceğim.

Aidatsız kartlar taksit açısından çok kısıtlılar. Hiç bir avantajları yok açıkcası. Aitdatlı kredi kartları daha mantıklı. Zaten aidat alınsa bile mh aranıp geri iade alabiliyorsunuz. Tamamını yada bir kısmını.

İyi akşamlar, sabit bir gelirim olmadığı ve harcamalarıma dikkat ettiğim için aidatı önemsemeyecek kadar kazanabileceğim kampanyalar çok fazla işime yaramıyor maalesef, aidat iptali için aradığımda harcama sözü veya kalma sözü vermek de istemiyorum. Free'nin avantajlarına baktığımda işime yarayacak en uygun kart olduğunu düşündüm ve Akbank ile anlaştım. Tüm yorumlar için teşekkür ediyorum.

Kullanıp memnun olduğunuz bir kart varsa ona göre başvuru yapmak istiyorum. Fikir verirseniz çok sevinirim.
Kredi kartından sürekli alışveriş yapan biriyseniz aidatsız almayın derim çünkü aidatlı olanlar kazandırdığı bonuslarla o aidattan fazlasını veriyor aynı zamanda maaş bankanızdan aldığınızda genelde aidatı iade ediyorlar. Aidatsız kartlara taksitte sunulmuyor pek. Ama genel olarak en avantajlı kartlar yapı kredi world ve garanti bonus.

Kredi kartından sürekli alışveriş yapan biriyseniz aidatsız almayın derim çünkü aidatlı olanlar kazandırdığı bonuslarla o aidattan fazlasını veriyor aynı zamanda maaş bankanızdan aldığınızda genelde aidatı iade ediyorlar. Aidatsız kartlara taksitte sunulmuyor pek. Ama genel olarak en avantajlı kartlar yapı kredi world ve garanti bonus.
Şimdilik birikim yapmaya çalışıyorum ama ciddi harcamalar yapacak olursam mutlaka dediğiniz gibi aidatlı kart alırım

Tüm yorumlar için teşekkür ederim. İlk arayan Akbank (Axess Free) oldu, banka kartı olarak da Akbank kullandığım için sanırım bu kartı alacağım. Sözleşmeyi 1 gün içinde onaylamam gerekiyormuş, arayıp da daha cazip sunan olursa değerlendireceğim.
Kartınız geldimi memnunmusunuz kampanyaları nasil.basvurduktan kaç gün sonra onaylandı ve kaç günde geldi

Kartınız geldimi memnunmusunuz kampanyaları nasil.basvurduktan kaç gün sonra onaylandı ve kaç günde geldi
Juzdan uygulamasından takip ediliyor kampanyalar. Ben memnunum. Kredi puanımın etkisi var mıdır bilmiyorum ama arayıp başvurduğumda hanımefendi birkaç gün içinde onaylanır derken arama esnasında onaylandı bile. 2-3 gün içinde adresime geldi.

Tartışmasız en iyi iki aidatsiz kart Akbank Free ve Garanti Bonus Flexi, neden derseniz Enpara, Qnb, Vakıfbank, İş Bankası aidatsiz kartlarım var, free ve bonus flexi çok güzel kampanyalar yapıyor, akaryakıt, e ticaret vs gibi baya puan veriyorlar, hem aidat ödemiyorum hemde bonus puan kazanıyorum. En basit geçen ay rutin yaptığım alışverişlerden bonus ile 500 TL, bu ay da 230 TL geldi, yıllık 500 lira aidat isteyen kartların yanında benim sadece son iki ayda 750 ye yakın para almam bence durumu özetliyor.

Tartışmasız en iyi iki aidatsiz kart Akbank Free ve Garanti Bonus Flexi, neden derseniz Enpara, Qnb, Vakıfbank, İş Bankası aidatsiz kartlarım var, free ve bonus flexi çok güzel kampanyalar yapıyor, akaryakıt, e ticaret vs gibi baya puan veriyorlar, hem aidat ödemiyorum hemde bonus puan kazanıyorum. En basit geçen ay rutin yaptığım alışverişlerden bonus ile 500 TL, bu ay da 230 TL geldi, yıllık 500 lira aidat isteyen kartların yanında benim sadece son iki ayda 750 ye yakın para almam bence durumu özetliyor.

Flexi'de kampanya katılımları için ilave ücret isteniyordu sanırım. Aidatsız kartların genel özelliklerine baktığımda üye işyerlerinde puan/bonus vs. vermeye devam ediyor. Üye işyeri haricindeki diğer banka poslarından yapılan harcamalarda vermiyor. Aidatlılar o harcamalara da veriyor. Ayrıca aidatsızlarda ilave taksit vs. özellikleri yok. Bir de kampanyalardan yararlanılmıyor (bazıları kampanyalar için katılım ücreti alıyor) Onun haricinde bir farkı yok.

Dün Ziraat'ten kredi kartı başvurusu yaptım mobilden. Cumartesi olmasına rağmen birkaç saat içinde kredi kartım oluştu hemen sanal kart oluşturarak alışveriş yaptım. Fakat hiçbir seçim yaptırmıyor başvuru sırasında, Bannkart, Gold, Platin vs. seçim de yaptırmıyor. Aidatsız seçim de yaptırmıyor. Şimdi arasam diyecekler ki aidatsız kart şubelerimizden başvuruluyor bunu iptal edip yeni başvuru yapmanız lazım. E iptal edin diyeceğim, o zaman alışveriş taksitlerinizi ödeyip kapatmanız lazım diyecek. Zaten tek bir işlem için faizsiz taksit yapıyor diye aldım.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri