Kullanıp memnun olduğunuz bir kart varsa ona göre başvuru yapmak istiyorum. Fikir verirseniz çok sevinirim.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Aidatsız kartlar da taksit seçeneği pek olmuyor. En avantajlı kredi kartları garanti bonus, akbank axess, yapı kredi wordKullanıp memnun olduğunuz bir kart varsa ona göre başvuru yapmak istiyorum. Fikir verirseniz çok sevinirim.
Akbank Axess Free'ye bilgi almak için başvurdum. YapıKredi de aklımda olsun teşekkür ederim.Her bankanın aidatsız kredi kartı sunması ile ilgili bir yasal düzenleme vardı galiba. @NBKpro nun kredi kartları ile ilgili bir konusu vardı oraya da bakabilirsiniz. YapıKredi ve Akbank'ın kredi kartları genelde en çok taksit sunan kartlar.
Kullanıp memnun olduğunuz bir kart varsa ona göre başvuru yapmak istiyorum. Fikir verirseniz çok sevinirim.
Teşekkür ediyorum.Herhangi bir yerden maaş müşterisi olunca zaten aidatsız kart veriyor.
Onun haricinde, ilk defa başvuranlara faizsiz taksitli nakit avans ve 1 yıl kart aidatı olmaması, ücretsiz eft fast vs. De veriyorlar.
Enpara kredi kartını övenler var mesela. Anlaşma puan vs yok genelde uygulamadan hallediyor kullanıcılar.
Maximum aidatsız, axess free de iş görür gibi, anlaşmalı yerlerde taksit yapıyor.
Detaylı bir inceleme ve başlık yapmıştım şu linki bırakıyorum
Aidatsız Kredi Kartları
Kredi Kartı Aidatı, düzgün şekilde alındığında alınması yasal olan ücrettir. Fakat "Kart çıkaran kuruluşlar, yıllık üyelik ücreti ve benzeri ad altında ücret tahsil etmedikleri bir kredi kartı türü sunmak zorundadır." maddesine bakarak, bankaya "benim bir kredi kartım ücretsiz olmak zorunda."...inceleriz.com
Ben aidatsız kart yerine öğrenci iseniz bonus genç kart, öğrenci değilseniz aidatlı düz bonus kart öneririm. Kampanyalardan her türlü çıkarırsınız parayıKullanıp memnun olduğunuz bir kart varsa ona göre başvuru yapmak istiyorum. Fikir verirseniz çok sevinirim.
Kredi kartından sürekli alışveriş yapan biriyseniz aidatsız almayın derim çünkü aidatlı olanlar kazandırdığı bonuslarla o aidattan fazlasını veriyor aynı zamanda maaş bankanızdan aldığınızda genelde aidatı iade ediyorlar. Aidatsız kartlara taksitte sunulmuyor pek. Ama genel olarak en avantajlı kartlar yapı kredi world ve garanti bonus.Kullanıp memnun olduğunuz bir kart varsa ona göre başvuru yapmak istiyorum. Fikir verirseniz çok sevinirim.
Şimdilik birikim yapmaya çalışıyorum ama ciddi harcamalar yapacak olursam mutlaka dediğiniz gibi aidatlı kart alırımKredi kartından sürekli alışveriş yapan biriyseniz aidatsız almayın derim çünkü aidatlı olanlar kazandırdığı bonuslarla o aidattan fazlasını veriyor aynı zamanda maaş bankanızdan aldığınızda genelde aidatı iade ediyorlar. Aidatsız kartlara taksitte sunulmuyor pek. Ama genel olarak en avantajlı kartlar yapı kredi world ve garanti bonus.
Kartınız geldimi memnunmusunuz kampanyaları nasil.basvurduktan kaç gün sonra onaylandı ve kaç günde geldiTüm yorumlar için teşekkür ederim. İlk arayan Akbank (Axess Free) oldu, banka kartı olarak da Akbank kullandığım için sanırım bu kartı alacağım. Sözleşmeyi 1 gün içinde onaylamam gerekiyormuş, arayıp da daha cazip sunan olursa değerlendireceğim.
Juzdan uygulamasından takip ediliyor kampanyalar. Ben memnunum. Kredi puanımın etkisi var mıdır bilmiyorum ama arayıp başvurduğumda hanımefendi birkaç gün içinde onaylanır derken arama esnasında onaylandı bile. 2-3 gün içinde adresime geldi.Kartınız geldimi memnunmusunuz kampanyaları nasil.basvurduktan kaç gün sonra onaylandı ve kaç günde geldi
Tartışmasız en iyi iki aidatsiz kart Akbank Free ve Garanti Bonus Flexi, neden derseniz Enpara, Qnb, Vakıfbank, İş Bankası aidatsiz kartlarım var, free ve bonus flexi çok güzel kampanyalar yapıyor, akaryakıt, e ticaret vs gibi baya puan veriyorlar, hem aidat ödemiyorum hemde bonus puan kazanıyorum. En basit geçen ay rutin yaptığım alışverişlerden bonus ile 500 TL, bu ay da 230 TL geldi, yıllık 500 lira aidat isteyen kartların yanında benim sadece son iki ayda 750 ye yakın para almam bence durumu özetliyor.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.