Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Abi bugün burdada yüksek nem var sanki su sıkıyorlar havadanAz önce Klimaların filtrelerini temizledim 5dk kapattım diye bunalım yaşadıkvideoları izleyince yaşadığım bunalım geldi aklıma
![]()
Bu sene Temmuz fena yakacak sanırım. Günaydın kardeşimAbi bugün burdada yüksek nem var sanki su sıkıyorlar havadan![]()
Günaydın reisBu sene Temmuz fena yakacak sanırım. Günaydın kardeşim![]()
Soğuk hava dalgası vadiye doğru dökülüyor! Soğuk havanın klimanın üfleme kanalından dökülmesi gibi
Birşey olmaz ama çok çok küçük bir kaçak vardır birsekilde yazı atlatır veya yaz değişim çok az olduğu için anlyamaz kışında kullanmadığı için yaz gelince ciddi eksilme oluyordur toplamda bu seferde sogutmaz olur. Tabi bastıkları gazın kalitesi de etkili. Bazen ucuz gaz alıp basıyorlar kârı yüksek olsun diye ama bu gazlar çoğu zaman eski cihazlardan geri dönüşüm için topladıkları gaz oluyor. İllaki bir filtre sisteminden geçiyordur ama saf olduklarını sanmam. Bunu son kullanıcı olarak bilmemiz çok zor. Guvenilir yerlere bakım yaptırmak gerek. Forumdaki araç kliması ile ilgili başlığa yazdım benzer sebepleri@İRFAN abi arac klimaları da aynı ev klimaları gibi gaz kaçağı olmadığı sürece yıllarca gider demi?
Örneğin efsane 97 Toyota Corolla nın klimasına arkadaş her sene gaz bastırıyor yazın işini görüyor tekrar kış girip diğer yaza soğutmas oluyor Tamirci her sene basılacak demiş bana hiç mantıklı gelmedi sonuçta klima bu sistem aynı evdeki gibi![]()
Klima gazı kesilmediği sürece yıllarca hizmet eder sistemde kesin kaçak var yada usta çok uyanık@İRFAN abi arac klimaları da aynı ev klimaları gibi gaz kaçağı olmadığı sürece yıllarca gider demi?
Örneğin efsane 97 Toyota Corolla nın klimasına arkadaş her sene gaz bastırıyor yazın işini görüyor tekrar kış girip diğer yaza soğutmas oluyor Tamirci her sene basılacak demiş bana hiç mantıklı gelmedi sonuçta klima bu sistem aynı evdeki gibi![]()
Bencede bir iş vardır yada kolayına gelip gazı basıp geçiyordurKlima gazı kesilmediği sürece yıllarca hizmet eder sistemde kesin kaçak var yada usta çok uyanık![]()
Bence direk ustayı değiştirmekte fayda varBencede bir iş vardır yada kolayına gelip gazı basıp geçiyordur![]()
Tüm şüphelerimi anlattım bakalım klima sistemine iyi bir ustaya baktır dedim seneye belli olur artık 2 yıldır gaz bastırıyorBence direk ustayı değiştirmekte fayda var![]()
Efsane kasaŞu logoları programdan yapıştırana kadar canım çıktı
Ne takarsan yakışıyorEkli dosyayı görüntüle 16841
Montaj hatalı olmuş
Misal?Montaj hatalı olmuş![]()
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.