Prizden ölçen cihazlarda var, onlardan alabilirsiniz.
Bunu almayı düşünüyorum iş görür sanırım.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Prizden ölçen cihazlarda var, onlardan alabilirsiniz.
Bende Kullanıyorum Sorun Yok Şimdilik.Bunu almayı düşünüyorum iş görür sanırım.
Bunu alacağına akıllı priz al ama güç ölçer özellikli fiyatlar çok yakın. Mesala tplink tapo p115 veya p110Bunu almayı düşünüyorum iş görür sanırım.
Ben onu gördüm de o an evde değildim şimdi bir bakayım bakim bendeki nin vidaları nasılmış
İşte vidası bu ... Hangi vida ile açlıyor bilsem internetten sipariş verebilirim..Bendeki yıldız vida
sendeki alet yıldız değilse resimdeki gibi bir uç acarmi acaba
Ölçüm aletinin vidasının resmini çekebilirseniz buraya yükleyin birde öyle bakalım hocam
Bu bildiğimiz yıldız tornavida ile açılır benceİşte vidası bu ... Hangi vida ile açlıyor bilsem internetten sipariş verebilirim..
çok yakın derkenBunu alacağına akıllı priz al ama güç ölçer özellikli fiyatlar çok yakın. Mesala tplink tapo p115 veya p110
Bir eksiği var anlık voltaj görünmüyor.
Satıcıları sağlam Amazon ve H.B
Satıcıları sağlam Amazon ve H.B
Gerçektende çok fazla tüketim yapmış, öğle sıcaklarında olsa yine bir nebze dicem ama birde geceden sabaha kadar bu değer çok fazla olmuş. Garip bir durum var ama anlayamadım.Nedense fazla tüketim olmaya başladı.Filtreler temiz.
9.30 saatte 4.4 kW harcamış.Saatte 488w.Klima açılışı uygulamadan.
Klima duruma göre 27-28 derecede geceden sabaha çalıştırıldı.
Nerdeyse 2 kat fazla tüketim var.Dış ünite hiç yıkanmadı.Yıkayip tekrar deneyeceğim.Gerçektende çok fazla tüketim yapmış, öğle sıcaklarında olsa yine bir nebze dicem ama birde geceden sabaha kadar bu değer çok fazla olmuş. Garip bir durum var ama anlayamadım.
Haberdar edersen tekrar sevinirim.Nerdeyse 2 kat fazla tüketim var.Dış ünite hiç yıkanmadı.Yıkayip tekrar deneyeceğim.
Bıcı bıcısını yaptırdık,akşam denicez bakalımHaberdar edersen tekrar sevinirim.
Fark etmez.8 saatte 3.76 kW.Yani değişen bişey yok.Klima 28 dereceye ayarlı.Odanin içi 26 derece yapıyor ama kendini kısmıyor.Biyerde sorun var ama anlamadım.
Siyah süngerli filtre iç sıcaklık sensörü üzerindeymiş,süngersiz düz filtrede sol tarafta.(En son öyle takmışım) Farkeder mi acaba?
İşin ilginci diğer 9000lik kairada bunun gibi yakmaya başladı.Onunda süngerli filtresi sensör tarafına koymuştum.İki klimada da aynı sorun var.Klimalar kendini yeteri kadar kısmıyor.Fark etmez.
Filtreyi değiştirip denedinmi? İstersen birde öyle dene.İşin ilginci diğer 9000lik kairada bunun gibi yakmaya başladı.Onunda süngerli filtresi sensör tarafına koymuştum.İki klimada da aynı sorun var.Klimalar kendini yeteri kadar kısmıyor.
@Adem Helvacı ustam sorun ne olabilir ki ?![]()
Filtreyi değiştirip denedinmi? İstersen birde öyle dene.
Bunu almayı düşünüyorum iş görür sanırım.
Hangi ürün ile tüketimi telefondan takip ediyorsunuz acaba?Nedense fazla tüketim olmaya başladı.Filtreler temiz.
9.30 saatte 4.4 kW harcamış.Saatte 488w.Klima açılışı uygulamadan.
Klima duruma göre 27-28 derecede geceden sabaha çalıştırıldı.
Normal tüketim 240/250 w/saat ortalamaydı.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.