Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Gold 4 TV Arasında kaldım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dost
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Gold Üye Soru Bölümü

Bu bölüm Gold Üyelerin sorularını daha görünü kılmak amacıyla oluşturulmuştur.

dost

Araştırmacı
Gold Üye

Arkadaşlar bu dört tv arasında kaldım babamlara alacağız. Tabi ki en iyisi Samsung neo qled olan ama babamlar için fazla mıdır. lg yeter mi çoğunlukla karasal yayın youtube vs film izlerler öyle oyun vs oynamazlar ama ilerisini bilmem torun torba tabi limit 25-30 k ama vermişken 3-5 fazla verip Qled alabilir. Sizce en iyi tercih hangisidir LG TCL Samsunglar arasında. Teşekkür ederim. Başka varsa oda olabilir

Kullanacaklar yaşlı kesim anladığım kadarıyla. Hiç bu kadar para vermeye gerek yok diye düşünüyorum. Ha LED ha QLED temelde aynı teknoloji zaten çok bir fark ta yok. Vestel 55Q9900 modelini inceleyin derim. Aklınızda bir şey kalırsa yine sorarsınız. Tekrar hatırlatıyorum uydu yayını ve Youtube için bu televizyonlar çok fazla hiç bu kadar para verme gereği yok kanaatimce.

Kullanacaklar yaşlı kesim anladığım kadarıyla. Hiç bu kadar para vermeye gerek yok diye düşünüyorum. Ha LED ha QLED temelde aynı teknoloji zaten çok bir fark ta yok. Vestel 55Q9900 modelini inceleyin derim. Aklınızda bir şey kalırsa yine sorarsınız. Tekrar hatırlatıyorum uydu yayını ve Youtube için bu televizyonlar çok fazla hiç bu kadar para verme gereği yok kanaatimce.
Vestel 55Q9900 modeli sadece yaşlı kesim için mi tavsiye edersiniz ? dizi film maç vs izlemede bu bütçeye göre(20k) sağlamlığı vs olarak kullanıcı üzmeyecek diyebilir miyiz?

Çok teşekkür ederim hocam Vestel modeline bu klima da az btu ve vakum olayları olsun israli e yardım olayları olsun büyük bir antipatim oluştu acaba 4 modelden öneriniz hangisi olur sadece TV film youtube oyun olmaz ama bakarsınız ilerde ps olur bağlanır torun sahibi insanlar sonuçta almışken iyisi olsun diye bu 4 modeli seçmiştim yada LG model Vestel arasında uçurum yoksa dediğim nedenlerden ötürü LG seçmek isterim. LG ile Vestel arasın da çok para farkı yok çünkü

Vestel 55Q9900 modeli sadece yaşlı kesim için mi tavsiye edersiniz ? dizi film maç vs izlemede bu bütçeye göre(20k) sağlamlığı vs olarak kullanıcı üzmeyecek diyebilir miyiz?
Hayır yaşlı olarak değil. Oyun oynanmıyorsa, üst düzey performans beklenmiyorsa neden 40-50 binlik cihazlara yönelelim ki? Ömür olarak her televizyon ortalama 5 yıl. Tabii merdiven altı ya da ucuz üretim bir cihaz alırsanız durum daha vahim ama çoğu aletin ortalama ömrü 5 yıl. Evimizde Arçelik TV var mesela 5-6 yıllık ledlerinin miadı dolmaya başlamış. Bir de şans faktörü var bambaşka bir mevzu.

Çok teşekkür ederim hocam Vestel modeline bu klima da az btu ve vakum olayları olsun israli e yardım olayları olsun büyük bir antipatim oluştu acaba 4 modelden öneriniz hangisi olur sadece TV film youtube oyun olmaz ama bakarsınız ilerde ps olur bağlanır torun sahibi insanlar sonuçta almışken iyisi olsun diye bu 4 modeli seçmiştim yada LG model Vestel arasında uçurum yoksa dediğim nedenlerden ötürü LG seçmek isterim. LG ile Vestel arasın da çok para farkı yok çünkü
Yani seçim sizin ben bir şey diyemem. Vestel'in klimaları kötü önermiyoruz. Çamaşır makineleri kötü önermiyoruz. Televizyonları F/P ürünler o yüzden öneriyoruz kötü olsa niye önerelim? İsrail konusuna girersek diğer markalar destekliyor mu boykotluk bir durum var mı hiç bilmiyorum. LG'nin 55QNED816RE modeline de bakabilirsiniz.

Yani seçim sizin ben bir şey diyemem. Vestel'in klimaları kötü önermiyoruz. Çamaşır makineleri kötü önermiyoruz. Televizyonları F/P ürünler o yüzden öneriyoruz kötü olsa niye önerelim? İsrail konusuna girersek diğer markalar destekliyor mu boykotluk bir durum var mı hiç bilmiyorum. LG'nin 55QNED816RE modeline de bakabilirsiniz.
Bu kötü bir model midir sizce? https://ty.gl/aac50icsgtkqs önerdiğiniz 55 inç lik ile boyut harici bir farkı var mi

hocam LG'nin 55QNED816RE ile 50QNED816RE arasında panle farkı var mı hocam çünkü 55 olan 40 bin TL 50 inç olan 24 bin TL ona göre panel farkı vs yoksa o kadar fazla vermeye gerek yok size sormadan almiyalim dedim.

VA tabanlı olması bir dezavantaj midir hocam
Bu tamamen kullanıma bağlı bir durum. Tam karşıdan izlenilecekse yada çok az sağ soldan vs VA panel iyidir, siyahlar ips'e göre biraz daha iyi oluyor. Filmlerde vs farkedilir direkt. Ama derseniz ki çok sağdan soldan da izlenecek salonun konumu koltuklar böyle o zaman VA üzebilir.

Gold Üye Soru Bölümü

Bu bölüm Gold Üyelerin sorularını daha görünü kılmak amacıyla oluşturulmuştur.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri