Ü
Üye silindi 7205
Misafir
Klimayı aldım umarım montaj işinide güzelce hallederiz.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
hayırlı olsun ustaEkli dosyayı görüntüle 20223
İç ünite kutu görüntü bile heybetli demi.Ekli dosyayı görüntüle 20223
Evet Hocam epey büyük kutusu var.İç ünite kutu görüntü bile heybetli demi.
Bende büyük bir merak ile bekliyorum sizlerin yorumlarınızı.Evet Hocam epey büyük kutusu var.
Hocam servis bugün aradı bana en boş zamanınızda gelin vakum vs.. düzgün yapın başka isteğim yok dedim, ozaman pazartesi gelelim rahat rahat çalışalım dedi, bende tamam geç olsun güç olmasın dedim.Bende büyük bir merak ile bekliyorum sizlerin yorumlarınızı.
Montaj konusunda serviye hiç çekinmeden bakır boru kullanılacağını ve vakum olayını konuşablirsiniz . Olaki vakumlu bunlar vs konusu olursa hiç elleme deyin. Direk TLC klimayı veya bayiyi arayın. TLC nin bu konuda kesin ve kesin talimatı var. Kesinlikle bu konuda tüketicinin yanındadır bilginize. Zaten normalde de bakır boru ve vakum yapılırken Foto istiyor firma ,servis formuna yüklenmez ise bu resimler ,ödeme yapmaz.
Benim yaşadığım bir konuyu ileteyim. Dış ünite konsola lastik takoz unutmuşum almayı. İzmir e 60 km Gümüldür de . Arkadaşıma ben kendim taktım . Sonra takarız takozları dedim. Fotoları servise attım ,giriş için. Lastik takoz yok diye forum kabul edilmedi. Tekrar takoz takıp resim attık.
Hayırlı olsun güle güle kullanınHocam servis bugün aradı bana en boş zamanınızda gelin vakum vs.. düzgün yapın başka isteğim yok dedim, ozaman pazartesi gelelim rahat rahat çalışalım dedi, bende tamam geç olsun güç olmasın dedim.
En doğrusunu yapmışsınız.Hocam servis bugün aradı bana en boş zamanınızda gelin vakum vs.. düzgün yapın başka isteğim yok dedim, ozaman pazartesi gelelim rahat rahat çalışalım dedi, bende tamam geç olsun güç olmasın dedim.
Hayırlı olsun güle güle kullanın hocam.Ekli dosyayı görüntüle 20223
Usta arada kısa videolar atGree Airy 12 montaja başladık. Gree, bakır boru der başka bir şey demez.
Ustam gerek iç ünite gerekse dış ünitenin sessizliği konusunda bir kıyaslama yapar mısınız?Gree Airy 12 montaja başladık. Gree, bakır boru der başka bir şey demez.
Gree airy 18lik mi Aldınız? Bende klima arayışı içindeyim. Dış ünite sessizliği benim için çok önemliUstam gerek iç ünite gerekse dış ünitenin sessizliği konusunda bir kıyaslama yapar mısınız?
Biz 18 BTU aldık ama köydeki evimizde. Sanki biraz sesli çalışıyor gibi geldi ama emin olamadım.
Gree Airy 19 çalışma videosu var. Montaj vs için yüklemedik Youtube . Ama atacağım ham olarak. 18 lik tede 12 lik tede Rahatsız edecek bir ses yok. 12 lik çalışır iken video almamışım bu gün. Ama montaj yeri sessizdi ,yine de dış ünitenin başında dursanız dahi ses yok gibi. Hatta şunu diyebilirim. Dış ünite fan sesini duyuyorsunuz. Kompresör sesi yok. Kondanser büyük olduğu için, fan debi yüksek.rica etsek gree AİRY sahipleri vakit bulursa
klima çalışırken
dış ünitenin üst frekanslarda alt frekanslarda iken video kaydı ve iç ünitenin flap olsun fan sesi olsun klimanın çalışma prensipleri huyu suyu nasıldır şöyle bir genel değerlendirme videoları çekip YouTube yükleyip buraya atarsa alacaklarda merakını gidermiş olur.
Ne gibi bir ses var. Dış ünite duvarda aslı ise ,duvar yapısından kaynaklı bazen ses rezonans yapıyor duvarda . İç ünite de fan hızları seçeneği çok. Yüksek fanda kullanıyor iseniz iç ünite hava sesi rahatsız etmiş olabilir. 2 veya 3 . fan hızında kullanıp deneyin derim.Ustam gerek iç ünite gerekse dış ünitenin sessizliği konusunda bir kıyaslama yapar mısınız?
Biz 18 BTU aldık ama köydeki evimizde. Sanki biraz sesli çalışıyor gibi geldi ama emin olamadım.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.