Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Abi kolayı var.Filtreleri yıkadım dedim saç kurutma makinesiyle sıcak havaya alıp kurutayım. Delik oluşmuş bunun bir zararı olur mu?
İnternette yenisini aradım bulamadım ayrı konu.
Ekli dosyayı görüntüle 1790
bende herşeyi düşünürüm bu nedenle riske girip klima almadımBen hep herşeyin kötü tarafını düşündüğüm için yedek filtrelerim bile var. ?
Servis filtrenin 1 tanesinin 150 tl olduğunu söyledi bende getirmesini söyledim.Milyoncular da satılan bu un elekleri tarzinda şeyler var ucuz bişey se öyle de olabil ?
En garantisi ?Servis filtrenin 1 tanesinin 150 tl olduğunu söyledi bende getirmesini söyledim.
İnce kadın çorabını gerip çerçevesine sıcak silikonla veya japon yapıştırıcısıyla yapıştırınca olay çözülürdüServis filtrenin 1 tanesinin 150 tl olduğunu söyledi bende getirmesini söyledim.
Yok servis siz gelip alırsanız tanesi 150 biz gelirsek 250 dediEn garantisi ?
Benimki de evdeki basit şeylerden çözümdü, demek servisten siz alsaniz daha da ucuz olacaktı
Tozu tutar belki ama sürekliliği ve sağlıklı olduğunu sanmıyorumLink: https://www.hepsiburada.com/penti-parlak-ince-soket-corap-pm-HB00000EZHR1
Size link atmak için kendimi yaktım. Algoritma logladı, artık 1 ay kadın çorabı reklamı görürüm![]()
Tozu tutar belki ama sürekliliği ve sağlıklı olduğunu sanmıyorum
Klima filltre üzerinden hava üflemiyor,hava emiyor.İnternette bulamadım filtre evde işe yaramaz tülde yok servisten filtre sipariş ettim 1 tane. Bu filtrede çok narinmiş klima 50 derece üzerinde üfleme yapıyor erimedi ben saç kurutmayı tuttum eridi.
Klima fanlar süpürge gibi güçlü değil. Hava girişi çok az olur. Hatta cihaz hata bile verebilir. Yüksrk basınç veya buzlanma.@mbirol hazır sizi görmüşken sorayım. Süpürgelerin içindeki motor koruma toz filtresi (sünger) veya kağıt/polyester şeklinde olan daha sık dokunmuş toz filtrelerini taksam, klima performansını çok düşürür mü?
Hepa filtre şu galiba. 1 yönünde var sadece.Klima fanlar süpürge gibi güçlü değil. Hava girişi çok az olur. Hatta cihaz hata bile verebilir. Yüksrk basınç veya buzlanma.
Klima karda extra olan filtreler var. Hepa tarzı sık dokulu olur. Onlar bile klima filitre emiş yüzeyinin %10 nu geçmez boyutları.
Ha şunu sorabilirsiniz, neden güçlü fan konmaz klimalara?? Güç demek ses demektir. Buda konfor için istenmeyen bir durum.
Amerikalılar derki parasını veriyorsam, sesini duyacağım. Pencere tipi klimalar buna örnek. Birde Mustang![]()
Bunlar koku filtresi. Ne kadar işe yarar bilinmez gerçi. Hepa filtreleri en sık dokuya sahip filtrelerden biri. Genellikle şöyle oluyorlar:
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.