Sizler gibi istisna belli bilinçli bireyler dışında toplumda biz karşılık bulmuyoruz hocam.
Görmezden gelip söylenmemeye çalışıyor olsam da şu tablo ne demek istediğimi gayet net anlatır. Takip eden sayısına ve izlenme sayolarına dikkat ediniz.
Ekli dosyayı görüntüle 20672 Ekli dosyayı görüntüle 20673
Ekli dosyayı görüntüle 20674 Ekli dosyayı görüntüle 20675
Şu yukarıda gördüğünüz iki bireyin birisi sadece eskiden çocukken bize söylendiğinde utandığımız ve sokaklarda ayı oynatılan zamanlarda ''Hadi kocaoğlan hamamda karılar nasıl bayılıyor göster bakayım'' denen ayıların attığı gibi göbek atıyor, diğeri ise toplumun bilinçlenmesi ve kazıklanmaması, haklarını kaybetmemesi için mücadele ediyor, gece gündüz demeden DM den, wp den, mailden, forumdan vs soru cevaplıyor.
Kendisi için mücadele edilen toplumun ilgi alanının ne olduğu yukarıdaki tabloda gayet net anlaşılıyor.
Göbek atan, küfür eden, saçmalayan, sıçan, işeyen, kusan ne kadar içerik ve içerik üreticisi varsa toplum bunları alıp baş tacı edip milyonlar kazanmasını sağlıyor, ben de o toplum 3 kuruş hakkını markalara firmalara kaptırmasın diye o marka ve firmalarla mahkemelik oluyorum ama emekli bile değilim, sosyal medyadan elde ettiğim aylık gelirim de şu.
Ekli dosyayı görüntüle 20676
Şimdi o zaman birisi bana şunu izah edebilmeli. Delimiyim ben yahu bu toplum için daha fazla mücadele edeyim?
Neden benim eşim, sırf ben bu misyonu üstlendiğim için bir yerde çalışıp ayda 50-100 bin cebime koymak varken üstüne bir de cebimden ofis giderleri karşılıyorum diye ayın sonunu getirmek için hesap kitap yapmakla uğraşsın?
Dün bir Psikolog Doçent arkadaşımla sohbet ederken resmen azıma sıçtı adam. ''bedava verdiğin sürece kimse kıymetini bilmez halen anlamıyor musun? Ben bilmiyor muyum iyilik yapmak için bedava seans düzenlemeyi be adam, insan psikolojisi bu, karşılığında bir şey vermeden elde ettiği hiçbir şeye kıymet vermez, ücretsiz verilen seanslarda biz başarı dahi elde edemiyoruz hastada çünkü cebinden bir şey çıkmadığı için mücadele dahi etmiyor fakat onun bir bedel ödediği vakalarda o verdiğinin karşılığını sonun akadar almak için çaba sarf ediyor, temel insan psikolojisi bu, bedava verdiğin sürece bir şey elde edemezsin hırpalama kendini'' dediğinde önce içimde ''hade len'' dedim ama şu geçtiğimiz senelere bakıyorum, o kadar uzun yıllardır bu mücadele içerisindeyim ve o kadar çok yol GİDEMEMİŞİM ki ''Adam haklı'' demekten kendimi alamıyorum.
Daha önce belli aralıklarla aklıma gelen ''Yahu Devlet bile destek vermiyor, toplum destek vermiyor, ben neyin derdindeyim, neden kendimi heba ediyorum?'' düşüncesi artık iyice zihnimde pekişmeye başladı o nedenle samimiyetle yazıyorum ki çok yakın zamanda Derneği bile kapatıp bu işlerden elimi eteğimi çekip kendi işime gücüme bakmayı düşünüyorum.
Sonra başı sıkışıp gelene ilk görselde paylaştığım bu ve bunun gibi milyonların takip ettiği ve milyonlarca izlenen şebek sayfalarını paylaşayım ''Gidin onlar yardım etsin'' diyesim geliyor.
@İlteriş Yılmaz @Yelda Helvacı
Hazır olun yakın zamanda Dernek kapanış işlemlerini başlatmamız an meselesi..
Sonrasında sosyal medya sayfalarını da yeniden dizayn eder tüketici hakları konusunu rafa kaldırırız kimin ne hali varsa kendi görsün artık..