heyt bee ellerine sağlık reis kolay gelsinGece gece sökmeye başladıkneyse sabah devam ederiz.

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
heyt bee ellerine sağlık reis kolay gelsinGece gece sökmeye başladıkneyse sabah devam ederiz.
Yarın işimiz çok bundan sonra 3 ay arayla sıradan temizlik işimiz olur ayvayı yedikheyt bee ellerine sağlık reis kolay gelsin![]()
abi en zoru cross fan yaa aralarına fırça vura vura iflah kayıyorYarın işimiz çok bundan sonra 3 ay arayla sıradan temizlik işimiz olur ayvayı yedik![]()
Sökmeyi deneyeceğimabi en zoru cross fan yaa aralarına fırça vura vura iflah kayıyor![]()
İlk deneyim olacak daha önce kombi bakımı yapmışlığım varsonuçları bekliyoruz reis![]()
Klima sektöründe %90 bayiler daha uygun olur internetten almanızı önermem kasım indirimleri falan çoğunluğu formaliteGerek bu forumda gerek başka forumlarda, x klimanın z modelini aldım şeklinde yeni paylaşımlar var. Ancak belli başlı satış kanallarında o modellerin satışı yok; hatta google alışveriş ve cimri de dahi yok. Klima sektörünün dark neti varda biz mi bilmiyoruz?
"Kader gayrete aşıktır" derler, bayi aramalarımın %95'inde ben bulamadım.Klima sektöründe %90 bayiler daha uygun olur internetten almanızı önermem kasım indirimleri falan çoğunluğu formalite
abi eline sağlık mis gibi güzel olmuşBugün hem dinlendik hem klimanızın temizliğini yaptıküfleme kanalında bulunan izolasyon malzemesi mantar yapmış temizlerken yıprandı çirkin bir görüntü oluştu kötü göründüğü için malzemeyi söktüm sökmek çok uğraştırdı. Diğer 9 ve 12 lik klimalarda böyle bir izolasyon malzemesi yok buna istinaden pek kafaya takmadım ama madem böyle bir izolasyon malzemesi yaptın suya dayanıklı olsun.
Teşekkür ederim kardeşimabi eline sağlık mis gibi güzel olmuş
o malzeme önemli birşeye benzemiyor 18 liklere neden koyarlar orasını bende merak ettim.
(Başka bir artan malzeme hikayesi)Teşekkür ederim kardeşimkanaldan çıkan üfleme sesi bile aynı yapışkan üzerinde kaldı 2 saat temizlemeye çalıştım ne diye koymuşlar bende anlamadım
![]()
Abi daha önce 2 kere evimizi taşıyan Ölüdeniz Nakliyat var, aynı adamla devam ederizHadi hayırlısı abi ev taşıma işi zor Allah kolaylık versin tanıdık nakliyeci var mı? Nakliye işi yapanlar insanların zor anında şeytanlık yapıyor.
Ahahahaa Samet aslında inan ki palio olmasa da @İlteriş Yılmaz kardeşimin bir spotçu tanıdığının otosan açık kasa kamyoneti var, 1 olmasa bile 2 partide taşınır ama ben uğraşmam o işlerleOnların eşyası yokki zaten palio ile taşınırlar![]()
O kadar değil doğru ama bak mesela bizim salon sadece 2 adet 3 lü, 1 adet tekli koltuk, 2 sehpa ve Duvarda 58'' TV ile diğer duvarda Breezeless klimadan ibaret. Thats AllO kadar değildir![]()
Geleceği görmüşler
Nasıl da doluyor bu nımıssızlar yaaaa
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.