- Bütçe
- 150.000+ 20.000
- Marka Model Bilgisi
- Bosch, LG, SİEMENS
Merhaba,
Günlerdir sabahlara kadar forumda ilgili konuları inceledim. Öncelikle herkesin emeğine sağlık
Zahmet olmazsa aşağıdaki listeye önerilerinizi rica ediyorum. Toplam bütçe 150 bin ancak önerilere göre biraz daha çıkabilirim. Önerilerinizde dikkate almanızı istediğim tüm makineler için öncelikle elektrik/su tasarrufu/enerji sınıfı, çamaşır ve kurutma harici beyaz olması ve annemin allerjik astım olduğu için ekstra bazı özellikler olacak, farklı marka önerileri için de Mersin'e yeni taşınıyoruz servis ağı da önemli. Forumda önerilerinizi inceledim. Siemens de fiyatlar makine başı 10 bin ekleniyor gibi o yüzden eledim ancak şu sebepten bu daha üstün diyorsanız ve serviste sorun yaşamayacaksam Siemens de olur tabi. Bosch Alman üretimi vb. tavsiyelerinizle listeye son şekli verip 10 gün içinde almalıyım.
*BUZDOLABI
LG GR-F802HLHU (beyaz olanın kodunu bulamadım)
Bosch KDN86XWE0N
Annem sağlığı nedeniyle in çık tabureyle uğraşamaz o yüzden üstten donduruculu olmalı
LG ağır bastı Doorcooling kapıdan soğutma olayı Mersin sıcağında daha iyi olur diye düşündüm tam bu noktada sizin görüşleriniz önemli motor vb. hangisi daha iyidir?
*ÇAMAŞIR VE KURUTMA MAKİNESİ
Annemin astımı nedeniyle Mersin ne kadar sıcak olsa da kurutucunun Antiallerjik ve fresh programlarını çokça kullanacağız. Yıkamada da aynı şekilde antiallerjik/hijyen ve yorgan yıkama (hatta önerilmese de battaniye bile ) özellikleri önemli o yüzden 1en az 10kg olmalı.
LG W4W8BVKKZHM WASH TOWER
hakkımda pek bir bilgi bulamadım önceliğe bu makineyi alsam da vereceğiniz bilgiler çok önemli.
birleşik modül olması kontrol paneli daha ulaşılır kılması ( taburesiz yaşam
)
Yıkama 12 kg. Uygulaması ile eklenebilir programları hoşuma gitti. Önermiyorsanız
BOSCH WGA25Z0TR
BOSCH WQG25100TR ne dersiniz?
*BULAŞIK MAKİNESİ
BOSCH SMS6EMW70T yarı yük olsa daha iyi dedik ama tüketim değerleri günlük kullandığımız için daha avantajlı geldi.
BOSCH SMS4IMW62T yarı yük ama yüksek tüketim? Öneriniz nedir?
*Davlumbaz
Bosch DWB67BK20T açık mutfak ve bacasız olduğu için bayideki arkadaş bu modeli önerdi. Hem en güçlü çekim hem de sessiz ve karbon filtreli dedi başka önerilere açığım.
*ANKASTRE FIRIN
BOSCH HBJ559EW6T kendini temizleme ve airfry özelliği hoşumuza gitti.
*TELEVİZYON
En az 65" olmalı daha çok zaman geçirilecek kısım 5-6 mt mesafede tek tv ile işi çözelim istedim. Yıllardır LG kullandık günün teknolojisinde ne alınmalı bilemedik. Tamamen yorumlarınıza göre yol alacağız.
Siz üstadların derdimi iyi anladığınızı eminim lafı uzatmamak için kombi ve klimayı ayrı başlıkta sorayım diyorum. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim, hayırlı akşamlar.
Günlerdir sabahlara kadar forumda ilgili konuları inceledim. Öncelikle herkesin emeğine sağlık

*BUZDOLABI
LG GR-F802HLHU (beyaz olanın kodunu bulamadım)
Bosch KDN86XWE0N
Annem sağlığı nedeniyle in çık tabureyle uğraşamaz o yüzden üstten donduruculu olmalı

*ÇAMAŞIR VE KURUTMA MAKİNESİ
Annemin astımı nedeniyle Mersin ne kadar sıcak olsa da kurutucunun Antiallerjik ve fresh programlarını çokça kullanacağız. Yıkamada da aynı şekilde antiallerjik/hijyen ve yorgan yıkama (hatta önerilmese de battaniye bile ) özellikleri önemli o yüzden 1en az 10kg olmalı.
LG W4W8BVKKZHM WASH TOWER
hakkımda pek bir bilgi bulamadım önceliğe bu makineyi alsam da vereceğiniz bilgiler çok önemli.
birleşik modül olması kontrol paneli daha ulaşılır kılması ( taburesiz yaşam

Yıkama 12 kg. Uygulaması ile eklenebilir programları hoşuma gitti. Önermiyorsanız
BOSCH WGA25Z0TR
BOSCH WQG25100TR ne dersiniz?
*BULAŞIK MAKİNESİ
BOSCH SMS6EMW70T yarı yük olsa daha iyi dedik ama tüketim değerleri günlük kullandığımız için daha avantajlı geldi.
BOSCH SMS4IMW62T yarı yük ama yüksek tüketim? Öneriniz nedir?
*Davlumbaz
Bosch DWB67BK20T açık mutfak ve bacasız olduğu için bayideki arkadaş bu modeli önerdi. Hem en güçlü çekim hem de sessiz ve karbon filtreli dedi başka önerilere açığım.
*ANKASTRE FIRIN
BOSCH HBJ559EW6T kendini temizleme ve airfry özelliği hoşumuza gitti.
*TELEVİZYON
En az 65" olmalı daha çok zaman geçirilecek kısım 5-6 mt mesafede tek tv ile işi çözelim istedim. Yıllardır LG kullandık günün teknolojisinde ne alınmalı bilemedik. Tamamen yorumlarınıza göre yol alacağız.
Siz üstadların derdimi iyi anladığınızı eminim lafı uzatmamak için kombi ve klimayı ayrı başlıkta sorayım diyorum. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim, hayırlı akşamlar.