İlk önce herkese selamlar. Aranıza yeni katıldım ama özellikle Youtube sayfanızdan sizi ve İlteriş Beyi uzun zamandır takip ediyorum. 2021 yılında 65 inç LG nanocell 8500PLA model televizyon aldım. Eve geldikten 2 gün sonra o zamanlar daha acemi olduğum için fark edemedim aşırı derecece olmasa bile ışık sızması, sehim ve bulutlanama sorunu olduğunu tespit ettim. Servisi aradım üstelik bunlar tanıdık ve bu seriyi almamı tavsiye eden kişiler. Eve geldiler test yaptılar normal dediler. Ben de itiraz ettim ama özellikle gündüzleri fazla hissetmediğimden umursamadım. Daha sonra ışıklar kapalı ve gece olunca sinema düşkünü de olduğum için bu durum iyice can sıkmaya başladı ve özellikle de gündüzleri de iyice belirginleşti. Ben de tekrar servis çağırdım geldiler ilk başta yok normal dediler daha sonra ısrar edince var evet dediler sizinle iletişime geçeceğiz beklemede kalın dediler. Yaklaşık 3 gün sonra döndüler ve:'' LG Türkiye Merkez Müşteri Hizmetleri bu normal kabul edilebilir ışık sızması IPS sorunu bu çözüm istiyor ise müşteri OLED alacak dediler'' dedi servis görevlisi. Adem hocamın sehim nedir, bulutlanma nedir videolarını izledim. Ben de hepsi var TV'de. Ben de Tüketici Hakem Heyetine başvurdum. Başvurum kabul edildi.
Şimdi Adem Hocam özellikle soruyorum yeniden TV alacak bir kardeşin olarak lütfen acil cevap. Çünkü Türkiye'de maalesef bu konun çözümü ya da önerisi ile ilgilen sizin dışında hiçbir yer bulamadım. Sorum şu: LG Türkiye Müşteri Hizmetlerinin iddia ettiği gibi sehim, ışık sızması, bulutlanma ya da panelden sızan her şey için kökten çözüm OLED midir yoksa benim gibi OLEDE o kadar bütçe ayıramayacaklar için çözüm yolu nedir? Mini led çözüm müdür? TN panel VA panel bunlar çözüm mü? Bunu sadece IPS panel mi yapıyor? Evimde daha eski model yanılmıyorsam 2004 model LG led tv var ondan bile gram ışık sızması yok.
OLED kökten çözüm ise hangi modellerin yanma ya da logo yanığı sorunun çözümü ile ilgili daha gerçekçi teknolojileri var. Ya da o paralara değmez ise yerel üreticilerin TVlerinde önereceğiniz ışık sızması ya da bulutlanma olmayan TV öneriniz var mı?
Şimdiden çok teşekkür ederim. Allah sizden razı olsun. En kısa sürede cevabınızı bekliyorum.
Şimdi Adem Hocam özellikle soruyorum yeniden TV alacak bir kardeşin olarak lütfen acil cevap. Çünkü Türkiye'de maalesef bu konun çözümü ya da önerisi ile ilgilen sizin dışında hiçbir yer bulamadım. Sorum şu: LG Türkiye Müşteri Hizmetlerinin iddia ettiği gibi sehim, ışık sızması, bulutlanma ya da panelden sızan her şey için kökten çözüm OLED midir yoksa benim gibi OLEDE o kadar bütçe ayıramayacaklar için çözüm yolu nedir? Mini led çözüm müdür? TN panel VA panel bunlar çözüm mü? Bunu sadece IPS panel mi yapıyor? Evimde daha eski model yanılmıyorsam 2004 model LG led tv var ondan bile gram ışık sızması yok.
OLED kökten çözüm ise hangi modellerin yanma ya da logo yanığı sorunun çözümü ile ilgili daha gerçekçi teknolojileri var. Ya da o paralara değmez ise yerel üreticilerin TVlerinde önereceğiniz ışık sızması ya da bulutlanma olmayan TV öneriniz var mı?
Şimdiden çok teşekkür ederim. Allah sizden razı olsun. En kısa sürede cevabınızı bekliyorum.