Mhi SRK35ZSX-W hocam.değerler güzelmiş sizin klimanın tam olarak modeli nedir acaba![]()
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Mhi SRK35ZSX-W hocam.değerler güzelmiş sizin klimanın tam olarak modeli nedir acaba![]()
Bunda 3nokta yok yawÜç noktaya basıp bildirimlere onay verin![]()
Klimanız güçlü bişeye benziyor bi ara çok araştırdım almayı düşünüyordum almadım ama bu büyük klima firmaları bazen ufak ucuz detaylardan kaçıyor maalesef. İç üniteye kaç derecede çalıştığını gösteren ufak bi ekran koyamıyor mu qibi ? O yüzden we birazda fiyattan dolayı g-tech aldımMhi SRK35ZSX-W hocam.
O zaman artık bir profil fotoğrafı eklemelisiniz.Evet baya tanıdım![]()
Evet haklısınız maalesef. Kumanda aydınlatması bile yok.Klimanız güçlü bişeye benziyor bi ara çok araştırdım almayı düşünüyordum almadım ama bu büyük klima firmaları bazen ufak ucuz detaylardan kaçıyor maalesef. İç üniteye kaç derecede çalıştığını gösteren ufak bi ekran koyamıyor mu qibi ? O yüzden we birazda fiyattan dolayı g-tech aldım
Olabilir bende düşünmüyor değilimO zaman artık bir profil fotoğrafı eklemelisiniz.![]()
Kumandanın arkasına mum takmak lazım gece karanlığında illa qidip ışıkları mı açalım telefonla mı bakalım yani klimayla uğraşmak için ? Buda bi sebepti mesela almadığım zamanlar, siz dediniz de aklıma qeldiEvet haklısınız maalesef. Kumanda aydınlatması bile yok.![]()
Üçlüydü, dörtlemişsin abi. Görüntüleri gördüm de klimanın binası olmuş artık
Kışa tam hazırız artıkÜçlüydü, dörtlemişsin abi. Görüntüleri gördüm de klimanın binası olmuş artık
Her bakım zamanı 4 klimanın bakım parasının cepte kalması ise ayrı bir tatlıKışa tam hazırız artıkçok klimanın çok derdi oluyor bakım zamanı bir klima yerine dört klima bakımı kolay değil.
![]()
Abi suyu basıp bakım yapmıyoruz detaylı temizlik bizimkisi buda ekstra rahatlık veriyor.Her bakım zamanı 4 klimanın bakım parasının cepte kalması ise ayrı bir tatlı![]()
O değil de, temizlik yaparken dalınan o düşünce dünyasında dönenler çok enetresan oluyorAbi suyu basıp bakım yapmıyoruz detaylı temizlik bizimkisi buda ekstra rahatlık veriyor.![]()
Ufaktan odunu attık sobayaEkli dosyayı görüntüle 21419
Bir haftadır kombi yanıyorB
Hımm bizim burada hayla short ve kısa kollu tişört giyiliyor.
Bir haftadır kombi yanıyor![]()
Yazın çok ceremesini çektiniz şimdi biraz ferahlayın
Şu an masamdaki derece 25.1
Şu an masamdaki derece 25.1
Doğu cephe 27.1, güney cephe 28.8 ve ben her daim üşümeyi başaran birisi olarak az evvel uzun kollu polar aldım üstüme
Yahu bütün yaz bana sataşıp duruyorlar ''27 de klima mı kullanılır'' diye
E kardeşim şu an iç ortam 25.1 derece ve ben üşüyorum diye polar giymişim sizce benim gibi birisi klimayı klaçta kullanabilir ki
Ekli dosyayı görüntüle 21432 Ekli dosyayı görüntüle 21433
Abi senin ısınman için o odaya 3klima takman lazımŞu an masamdaki derece 25.1
Doğu cephe 27.1, güney cephe 28.8 ve ben her daim üşümeyi başaran birisi olarak az evvel uzun kollu polar aldım üstüme
Yahu bütün yaz bana sataşıp duruyorlar ''27 de klima mı kullanılır'' diye
E kardeşim şu an iç ortam 25.1 derece ve ben üşüyorum diye polar giymişim sizce benim gibi birisi klimayı klaçta kullanabilir ki
Ekli dosyayı görüntüle 21432 Ekli dosyayı görüntüle 21433
O zaman 2.yi almıyorum korkuttun beniKışa tam hazırız artıkçok klimanın çok derdi oluyor bakım zamanı bir klima yerine dört klima bakımı kolay değil.
![]()
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.