Öncelikle ben de tekrar belirtmek isterim ki konuyu siz siyaset olsun diye açtınız demedim. Ya da birinin yaptığı yorum için konuyu farklı bir yere taşımadık. Elbette konu bizim için de en az sizin için olduğu kadar hassas. Ancak bugün bu konuya sebep olanlar siyasetin ana unsurları. O yüzden konu adına her ne dersek diyelim siyasete dönecek. Bu yüzden konuyu siyasi konu başlığı altına taşıdık ve burada da bu konuları hassasiyetle konuşacağına bugüne kadar şahit olduğumuz üyelere açık bıraktık.Hocam kusura bakmayınız ama bunları yazmak zorunda hissediyorum kendimi zaten bundan sonrada hiç bir paylaşımım olmayacaktır.
Hocam isterseniz siliniz benim için konu çoktan kapandı. Öncelikle tekrar belirtmek isterimki ben kesinlikle siyaset olsun diye açmadım konuyu, sadece bir terörist başının bebek katilinin Gazi Mustafa Kemal Atatürk 'ün kan ile kazanıpta kurtardığı topraklarımızda açtığı Gazi Meclise çıkarılıp konuşma yapmasını protesto etmek sesimizi duyurmak amaçlı açmıştım. Fakat gördümki bu duruma iki çift laf etmek yerine siyaset, hamaset adına siz ne derseniz artık yapıldığını öne sürülerek konu kapatılıyor. Ben böyle bir konumda zaten bundan sonra konu açmam. Ben bugüne kadar bu forumda hiç bir zaman siyeset yapmadım, sadece bir şeyler öğrenmek için çabaladım öğrendiklerimide birilerine faydası olur amacıyla hep paylaştım. Fakat bugün gördümki siyaset yapmadığım halde siyaset yapıyorsun algısıyla bir kişinin öne attığı ve forum sakinlerin bir kişinin bile destek olmadığı şahıs karşısında forum admini tarafından bana siyaset yapmanın yasak olduğu (forumda forum kurallarında) belirtilmediği halde konumun kapatılıp sonrada silinmesine hüküm verilmesi zoruma gitti.
Bu güne kadar yazdıklarım arasında eğerki bir kişiye istemeyerekten olsada kırdımsa çok çok özür diliyorum. Sizlere iyi forumlar dilerim.![]()
Kurallar kısmına gelecek olursak:
Altta şartlar ve kurallar butonu mevcut, oraya tıkladığınızda içerik hakları kısmında gereken kural yer alıyor.
Elbette muhtemelen bu bilgileri paylaşmama rağmen fikriniz değişmeyecek. Bu da sizin kararınız.
Ancak konu hassas olduğu için verdiğiniz tepkiyi anlıyorum ve önümüzdeki günlerde daha sakin bir anda bu konuyu tekrar değerlendirmenizi öneriyorum. İyi akşamlar dilerim.
Düzenleme: Kuralları daha açık hale getirebilmek adına madde genişletilmiştir.