Hayırlı olsun abi iyi günlerde oturunBu kış testleri farklı coğrafya , farklı koşullarda yapacağım ben.
Bir de denize kıyısı olan ilçede kış verilerine bakalım![]()
Gerçi eski ölçümlerin yapıldığı yer deniz kenarından sadece 30km uzak ama olsun![]()

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Hayırlı olsun abi iyi günlerde oturunBu kış testleri farklı coğrafya , farklı koşullarda yapacağım ben.
Bir de denize kıyısı olan ilçede kış verilerine bakalım![]()
Gerçi eski ölçümlerin yapıldığı yer deniz kenarından sadece 30km uzak ama olsun![]()
birgün oda olur inşallah benimde çok hayal varda sıra gelmiyor bir türlü be abiEn güzeli abi.
Ev kendi evimiz olsa ben daha denişik sistemleri de düşünüyorum aslında güneş enerji sistemli falan ama nasip diyek
Güneş enerji sisteminden kasıt güneş enerji paneli değil, güneş enerjisi ile ısıtılmış depolanmış suyun sistmede çevrilmesi, senenin 300 günü güneş olan memleketimizde güneşin etkili olmadığı zamanlarda ısı pompasının otomatik devreye girmesi vs![]()
vara açaydın be ustaKombiyi ateşledimgaza gelip pencereleri de açmadım tabiki
![]()
Hadi bakalımbirgün oda olur inşallah benimde çok hayal varda sıra gelmiyor bir türlü be abi
bugünlerde hava soğudu açtım klimayı 18+20+18 m2 odalara dayadım gece max fan gündüz orta fan şeklinde şuan iyi gidiyor bakalım.
ha tâbi bunun elektrik olarak geri dönüşü oldu bile günlük 7kw dayandı hemde bu havada.
kışında max 11 kw bekliyorum günlük ama muazzam bir rahatlık ve konfor oluyor diyebilirim değiyor yani
şuan klimalı oda ve tam karşısı fırın gibi yan taraf yatak odası 24° tam uykuluk sıcaklıkta canını yiyim ben bu Aep in![]()
Sakin ol krall gaza gelme arada Gree klimayı soğuk modda ateşle yeterKombiyi ateşledimgaza gelip pencereleri de açmadım tabiki
![]()
Kendisi inzivaya çekildiSakin ol krall gaza gelme arada Gree klimayı soğuk modda ateşle yeter![]()
öyle gözüküyor bakalım yalıtım malıtım bişi yok tahminimi 15kw olarak güncelleme yapam bariHadi bakalımdemek bu kış AEP geniş alan performansını göreceğiz
![]()
Bakalım soğuk havalarda geniş alanda kendini ne kadar kısabileceköyle gözüküyor bakalım yalıtım malıtım bişi yok tahminimi 15kw olarak güncelleme yapam bari![]()
Yakan var yakamayan var
He valla benimde şöyle 4lü ateşleyesim varYakan var yakamayan var![]()
Siyaset olsun diye açtığınız için değil hocam, bu konular siyasete kolayca bağlandığı için kapattık. Sizlik bir durum değil aslında. Normalde gönül sizinle aynı tepkiyi hatta çok daha fazlasını vermek istiyor. Ama görüldüğü üzere çok kolay şekilde tartışmaya dönebiliyor.@İlteriş Yılmaz hocam ben bir konu açtım siyaset olsun diye açmak aklımın ucundan geçmedi siz siyasete yormuşsunuz kapatmışsınız silme kararı almışsınız. Kaldıki diyelim siyaset olarak siz hüküm verdiniz benide forumdan banlayınız lütfen.
Sakin ol abim gerek yok@İlteriş Yılmaz hocam ben bir konu açtım siyaset olsun diye açmak aklımın ucundan geçmedi siz siyasete yormuşsunuz kapatmışsınız silme kararı almışsınız. Kaldıki diyelim siyaset olarak siz hüküm verdiniz benide forumdan banlayınız lütfen.
Hocam bu konunun konuşulacağı yer burası değil ama bende affınıza sığınarak acizene fikrimi beyan etmek istiyorum.Siyaset olsun diye açtığınız için değil hocam, bu konular siyasete kolayca bağlandığı için kapattık. Sizlik bir durum değil aslında. Normalde gönül sizinle aynı tepkiyi hatta çok daha fazlasını vermek istiyor. Ama görüldüğü üzere çok kolay şekilde tartışmaya dönebiliyor.
3.Hocam bu konunun konuşulacağı yer burası değil ama bende affınıza sığınarak acizene fikrimi beyan etmek istiyorum.
Eğer gündem ile ilgili konu açılmayacak ise konu açmadan önce uyulması gereken kurallar diye bir konu veya uyarı açılır her konu açan ona göre sadece teknoloji thh VS sitenin alacağı karar üzerine konular açılır bu da site yönetiminin kararıdır herkes saygı duymak zorundadır bu 1. seçenek.
yok böyle bir şey güncel konu teknoloji thh harici de konu açılabilir konuşma yapılabilir deniyor ise bir oylama açılırdı o abinin açtığı bu konu silinsin mi diye herkes oy verirdi silinir yada kaldırılır dı bir kişi kapansın deyince kapanmazdı ki mesela sağ sol meselesi değil Vatan meselesi insanlar tepki vermesi doğal tabi hakaret etmeden siyasi propaganda yapmadan veya siteyi kapatacak bir dava olmadan.
3. seçenek şahsi fikrim ille doğdudur demiyorum. Bence burası bir teknoloji bir thh konuları alış veriş sitesi değil bence burası bir aile inceleriz adı altında. ilteriş sen demiştin inceleriz adı altında bir çocuğum var diye senin için bir çocuk benim için güzel insanların olduğu bir aile başkası için başka bir şey bence saygı çerçevesinde herkes herşeyi paylaşabilir bilgi paylaştıkça çoğalır ama arkadaşın dediği gibi donanım haber deki gibi olay imkan varsa güzel olur arkadaş da görmez görmek istemeyen kapatır mesela şurı lisan ettiysek affola. yazım hataları için özür dilerim
Estağfirullah. Her türlü öneriye açığız elbette. Hiçbir konuyu bir kişinin söylemiyle kapatmıyor ya da açmıyoruz aslında. Arka planda yönetim olarak bunun tartışmasını yapıyoruz ve en doğru aksiyonu almaya çalışıyoruz. Konu da zaten tamamen kapatılmadı, bu konuları konuşmak isteyecek kişilerin olduğu bir bölüme taşındı. O bölümü de herkes göremiyor zaten. O bölümde tartışmadan ve fikrini karşındakini zan altında bırakmadan belirtebileceğine şahit olduğumuz üyelerimiz görebiliyor.Hocam bu konunun konuşulacağı yer burası değil ama bende affınıza sığınarak acizene fikrimi beyan etmek istiyorum.
Eğer gündem ile ilgili konu açılmayacak ise konu açmadan önce uyulması gereken kurallar diye bir konu veya uyarı açılır her konu açan ona göre sadece teknoloji thh VS sitenin alacağı karar üzerine konular açılır bu da site yönetiminin kararıdır herkes saygı duymak zorundadır bu 1. seçenek.
yok böyle bir şey güncel konu teknoloji thh harici de konu açılabilir konuşma yapılabilir deniyor ise bir oylama açılırdı o abinin açtığı bu konu silinsin mi diye herkes oy verirdi silinir yada kaldırılır dı bir kişi kapansın deyince kapanmazdı ki mesela sağ sol meselesi değil Vatan meselesi insanlar tepki vermesi doğal tabi hakaret etmeden siyasi propaganda yapmadan veya siteyi kapatacak bir dava olmadan.
3. seçenek şahsi fikrim ille doğdudur demiyorum. Bence burası bir teknoloji bir thh konuları alış veriş sitesi değil bence burası bir aile inceleriz adı altında. ilteriş sen demiştin inceleriz adı altında bir çocuğum var diye senin için bir çocuk benim için güzel insanların olduğu bir aile başkası için başka bir şey bence saygı çerçevesinde herkes herşeyi paylaşabilir bilgi paylaştıkça çoğalır ama arkadaşın dediği gibi donanım haber deki gibi olay imkan varsa güzel olur arkadaş da görmez görmek istemeyen kapatır mesela şurı lisan ettiysek affola. yazım hataları için özür dilerim
eyvallah çok teşekkür ederimEstağfirullah. Her türlü öneriye açığız elbette. Hiçbir konuyu bir kişinin söylemiyle kapatmıyor ya da açmıyoruz aslında. Arka planda yönetim olarak bunun tartışmasını yapıyoruz ve en doğru aksiyonu almaya çalışıyoruz. Konu da zaten tamamen kapatılmadı, bu konuları konuşmak isteyecek kişilerin olduğu bir bölüme taşındı. O bölümü de herkes göremiyor zaten. O bölümde tartışmadan ve fikrini karşındakini zan altında bırakmadan belirtebileceğine şahit olduğumuz üyelerimiz görebiliyor.
Elbette diğer önerilerinizle ilgili de değerlendirme yapıp daha makul bir yol olur mu diye bakalım.
Hocam kusura bakmayınız ama bunları yazmak zorunda hissediyorum kendimi zaten bundan sonrada hiç bir paylaşımım olmayacaktır.Estağfirullah. Her türlü öneriye açığız elbette. Hiçbir konuyu bir kişinin söylemiyle kapatmıyor ya da açmıyoruz aslında. Arka planda yönetim olarak bunun tartışmasını yapıyoruz ve en doğru aksiyonu almaya çalışıyoruz. Konu da zaten tamamen kapatılmadı, bu konuları konuşmak isteyecek kişilerin olduğu bir bölüme taşındı. O bölümü de herkes göremiyor zaten. O bölümde tartışmadan ve fikrini karşındakini zan altında bırakmadan belirtebileceğine şahit olduğumuz üyelerimiz görebiliyor.
Elbette diğer önerilerinizle ilgili de değerlendirme yapıp daha makul bir yol olur mu diye bakalım.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.