Bizde diyorduk ne çabuk eskidi perdelerPetekler perdeleri karartır klimada böyle bir durum olmuyor.![]()

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bizde diyorduk ne çabuk eskidi perdelerPetekler perdeleri karartır klimada böyle bir durum olmuyor.![]()
Klima peteğe göre daha rahat ettirirBaş aqrısı oluyor bende kuru sıcak olunca kışın
85 m2 o kadar fatura mı geldi nasıl ev bu yahuDoqalqaz war abi konfor kısmı doqru ama fiyatta konfor yok qeçen sene aylık 2, 2 küsür qelirdi faturalar bu sene yüzde 40lık zam qeldi 3binden asaqı inmez qibi fatura
Tam ölçmedim salon 2 oda kadarwar 90m2 geçebilir. Ew 150m2 yalıtımsız we çocuklar maşallah arı qibiler bütün kapılar acık petek çalışmayan odalar bile85 m2 o kadar fatura mı geldi nasıl ev bu yahu![]()
Bence o kuru sıcaktan değil dengesiz ısıtmadan kaynaklı oluyor. Yazın 25 soğuk gelirken kışın 25 sıcak geliyor.Baş aqrısı oluyor bende kuru sıcak olunca kışın
Radarımda cosa akıllı termostat war onu alabilirim kombiyeTam ölçmedim salon 2 oda kadarwar 90m2 geçebilir. Ew 150m2 yalıtımsız we çocuklar maşallah arı qibiler bütün kapılar acık petek çalışmayan odalar bile
Olabilir ne denqeli serinleyebiliyoruz ne de ısınabiliyoruzBence o kuru sıcaktan değil dengesiz ısıtmadan kaynaklı oluyor. Yazın 25 soğuk gelirken kışın 25 sıcak geliyor.
O fatura neredeyse 400 M3 aylık tüketim demek, kesinlikle bir oda termostatı alın, ev yalıtımlıysa kolay ısınabiliyorsa kombi sıcaklığını 45, bilemedin 50 ye ayarlayın. En az yarı yarıya düşer tüketim. Belki de 3 te 1'ine bile düşebilir şartlarınız uygunsa.Doqalqaz war abi konfor kısmı doqru ama fiyatta konfor yok qeçen sene aylık 2, 2 küsür qelirdi faturalar bu sene yüzde 40lık zam qeldi 3binden asaqı inmez qibi fatura
Şartlar çok uyqun deqil en büyük sorun yalıtım yok 4te 3e düşse bile tüketim razıyım kombi için termostat bakıyorum alacam biriniO fatura neredeyse 400 M3 aylık tüketim demek, kesinlikle bir oda termostatı alın, ev yalıtımlıysa kolay ısınabiliyorsa kombi sıcaklığını 45, bilemedin 50 ye ayarlayın. En az yarı yarıya düşer tüketim. Belki de 3 te 1'ine bile düşebilir şartlarınız uygunsa.
Yalıtım yoksa termostat alma boşuna.Şartlar çok uyqun deqil en büyük sorun yalıtım yok 4te 3e düşse bile tüketim razıyım kombi için termostat bakıyorum alacam birini
Termostat olursa en azından dereceyi yakaladı mı kombi boşa çalışmaz die düşündüm. Yalıtımsızda da dereceyi yakalamak zor demiYalıtım yoksa termostat alma boşuna.
Kombiyi genel olarak kaçta kullanırsın ve ortam kaç derece oluyor onu söylersen daha iyi olur termostat gerekli gereksiz demek için.Termostat olursa en azından dereceyi yakaladı mı kombi boşa çalışmaz die düşündüm. Yalıtımsızda da dereceyi yakalamak zor demi
40 45 te kullanılıyor ortam derecesini hiç bilmiyorumKombiyi genel olarak kaçta kullanırsın ve ortam kaç derece oluyor onu söylersen daha iyi olur termostat gerekli gereksiz demek için.
Yani rahat ettiğin şuanki ortam kaçsa onu ayarlarsın termostattan, dediğin gibi yalıtımsız da olsa dereceye ulaşınca kapatır illaki. Özellikle gündüz asıl tasarrufu sağlar. Bir de kombiden surekli ayar yapmakla uğraştırmaz. Hatta şöyle bir örnek görmüştüm geçen YouTubeda bı yorumda. Benim tecrübem de bunun gibi40 45 te kullanılıyor ortam derecesini hiç bilmiyorum
Sıcak başlarına vurmuş olabilir.Video Adana dan mı![]()
Fosfor kullanmışlar abartılacak bişey deqil
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.