Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Dizi/Film Tavsiye Başlığı

TULSA KING

The Blacklist

Dutton Sülalesinin Amerika serüvenini anlatan:
1883
1923
Yellowstone

Mentalist

DOWNTON ABBY

Borgen

Criminal Minds

Continental

The Last Kingdom

Kulüp

The Last Room

Elemantary

Mentalist

PERSON OF INTEREST

NUMB3RS

Citadel

Godfather Of Harlem

House Of Cards
Fikri takip önemli :)

Zafer Algöz'de Downton Abby dedi.

Ekli dosyalar

• DOWNRON ABBY 1.mp4
    3 MB
  • DOWNRON ABBY 2.mp4
    2.9 MB
Anaa bu başlığı ben açmışım zamanında hortlamış demekki. İşten vakit bulamıyorum ki yeni dizi izleyelim. Şuan 7 numarayı bilmem kaçıncı kez tekrardan izliyorum bitmek üzere peşine güldür güldür var geçen sezon izlemediğim bölümleri tamamlarım. Dizi izleyemiyorum diye de netflix üyeliğimi kapattım

Bu dizi özelinde şöyle bir konu var. Dublaj işin içine girince özellikle Gregory House yani Dr House'un bazı mimik ve ses tonlamalarını kaçırıyorsun.
Bir de tıbbi terimler olunca alt yazılı izlemek zor olabiliyor
o nedenle ben tıbbi konuşmalarında alt yazılara bakmamaya çalışıyorum.
Ayrıca ingilizce çalışmaları için de oldukça faydalı :D
Alt yazılı olarak bir kaç kez izlemeye çalışıp bırakmıştım. @Adem Helvacı bu denli ısrar edince "bir daha deneyeyim" dedim. Şansıma Netflix'te dublajlı olarak bütün sezonları varmış. House MD (Dr House) ne muhteşem bir diziymiş, boşluk yakaladıkça izler oldum. :clap2:clap2:clap2

İngilizcesi olmayana, altyazılı izleme tavsiyesi;
kent meydanında C.Başkanlığı senfoni orkestrası izleyen Bayburt'lu gibi hissettiriyor, yapmayın :hihi

House, medikal drama tarzında 16 Kasım 2004 ve 21 Mayıs 2012 tarihleri arasında 8 sezon yayınlanan Amerikan televizyon dizisi.
Dizinin ana karakteri olan Dr. House kurgusal olan New Jersey'deki Princeton-Plainsboro Eğitim Hastanesi'nde teşhis ekibinin başındadır. Vikipedi

Son düzenleme:
The Mentalist.

Güzeldi... Güzeldir yani...

Ekli dosyalar

• 463606260_1014094084061851_3891351858716419032_n.jpg
    463606260_1014094084061851_3891351858716419032_n.jpg
    72.1 KB · Görüntüleme: 10
Konusu bazılarına mantıklı gelmese de The 100 keyifle izlediğim bir seridir. Yine See de aynı şekilde.

Sadece hastalıkları değil, "çapkın evli erkeği" teşhisi de harika, Dr. House'un :)
İzleyen yakalanmaz diyeceğim ama; 3-4 kez izleyen evli erkeklerin üzerinde şüphe bulutu doğurur diye, diyemiyorum.:bilmiyom

AMA ÇOK GÜZEL DİZİ, SÜRÜKLÜYOR,SIKMIYOR ve daha pek çok güzel şey...

Ekli dosyalar

• DR HOUSE.mp4
    5.3 MB
Son düzenleme:
Sadece hastalıkları değil, "çapkın evli erkeği" teşhisi de harika, Dr. House'un :)
İzleyen yakalanmaz diyeceğim ama; 3-4 kez izleyen evli erkeklerin üzerinde şüphe bulutu doğurur diye, diyemiyorum.:bilmiyom

AMA ÇOK GÜZEL DİZİ, SÜRÜKLÜYOR,SIKMIYOR, ve daha pek çok güzel şey...
Teşhisleri felaket :D

Şu astım spreyini boynuna sıkan kadın gibi :kiskis

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2024-10-21 184551.png
    Ekran görüntüsü 2024-10-21 184551.png
    809.8 KB · Görüntüleme: 9
@Adem Helvacı hocam; House dizi replikleri konusu açasım var :)

-Anladığım kadarıyla Dr House çok iyi bir doktor.
-Nereden anladınız?
-Bu kadar pislik biri, iş bulabiliyorsa işinde çok iyidir! :) :) :)
Ahahahah valla aç konuyu, müdavimin ben olurum. Sen paylaştıkça izlerim o derece severim. :D

Benim adımın altında yazan Evereybody Lies sözü de kendisine aittir.
Eskiden Everybody Dies yazardı değiştirdim ikisini de o söylüyor nasılsa :D

Selamlar
Jason Bourne serisini tavsiye ediyorum. Bence çok iyi ya.....

Ekli dosyalar

• resim_2024-10-21_213706118.png
    resim_2024-10-21_213706118.png
    42.3 KB · Görüntüleme: 13
  • resim_2024-10-21_213837060.png
    resim_2024-10-21_213837060.png
    43.5 KB · Görüntüleme: 11
  • resim_2024-10-21_213850287.png
    resim_2024-10-21_213850287.png
    37.7 KB · Görüntüleme: 10
  • resim_2024-10-21_213901481.png
    resim_2024-10-21_213901481.png
    40.4 KB · Görüntüleme: 10
  • resim_2024-10-21_213910249.png
    resim_2024-10-21_213910249.png
    34.2 KB · Görüntüleme: 12
Merhaba,

The Terror (2018) On bölümlük dizi

The Terror'ın ilk sezonunun hikayesi, Kaptan John Franklin'in gerçek yaşam olaylarına ve 1840'larda Kuzeybatı Geçidi'ni keşfetmek için çıktığı talihsiz yolculuğa dayanmaktadır ; bu yolculuktan kendisi ve mürettebatı asla geri dönmeyecektir.

Simmons'ın romanının büyük kısmını, 1845'te Kuzeybatı Geçidi'ni bulma umuduyla Arktika'ya doğru yelken açan ve yıllarca buzlarla kaplı kalan talihsiz Franklin seferinin hikayesine oturtmuş olmasıdır.

Keşif ekibi ortadan kayboldu, adamlardan bir daha haber alınamadı. Buz kırıcı olarak yeniden donattıkları iki savaş gemisi olan HMS Erebus ve HMS Terror, sırasıyla 2014 ve 2016'da okyanus tabanında bulundu. ( Bunun hakkında okumuş olabilirsiniz .) Keşif ekibinden geriye kalanlar, hayatta kalanların belki de yamyamlığa başvurduğu, uzun ve yavaş bir cehenneme doğru iniş olduğunu gösteriyor.

TERROR_101_SG_0001.jpg

AMA ÇOK GÜZEL DİZİ, SÜRÜKLÜYOR,SIKMIYOR ve daha pek çok güzel şey...
Dr. Gregory House kabineye girmiş @Adem Helvacı hocam. Adam aynı kural tanımazlıkta beya :)

Ekli dosyalar

• Roadkill.jpg
    Roadkill.jpg
    160.3 KB · Görüntüleme: 11
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Aguirre, the Wrath of God | film by Herzog (1972) - Original Trailer [FHD]
Aguirre, Tanrının Gazabı
Werner Herzog un ilk çıkışını yaptığı Berlin 1972 Altın Ayı ödüllü bir filmidir.
Yönetmenin ana özelliklerinden bir atmosfer yakalamadaki başarısıdır. Çok farklı bir atmosferde geçer.

Aguirre, Tanrı'nın Gazabı ( İspanyolca: [aˈɣire] ; Almanca : Aguirre, der Zorn Gottes ; [aˈɡɪʁə deːɐ̯ ˌtsɔʁn ˈɡɔtəs] ) Werner Herzog tarafından yapımcılığı, yazımı ve yönetimi üstlenilen 1972 [ 2 ] yapımı epik bir tarihi drama filmidir . Klaus Kinski , Güney Amerika'daki Amazon Nehri'nde efsanevi altın şehri El Dorado'yu arayan bir grup fatihi yöneten İspanyol askeri Lope de Aguirre'nin başrolünde yer almaktadır.

1560 yılında, efsanevi altın ülkesi El Dorado'yu bulmak amacıyla İspanyol 'kâşif'ler And dağlarını aşmaktadırlar. Aralarında komutan yardımcısı Don Lope de Aguirre'nin de bulunduğu bir keşif kolu Don Pedro de Ursua başkanlığında yola çıkar. Yerli kölelerin kılavuzluğunda, önce dağlarda ardından haritalarda gösterilmemiş bir nehirde, sallarla sürdürülen yolculuk büyük kayıplara yol açar.

Dizi, Çırak isimli bir suikastçının hayatını anlatıyor. Çırak (nam-ı diğer Terekeme), müşterileri için faili meçhul cinayetler işleyen, gizemli teşkilat “Şirket” için çalışan bir suikastçıdır.

Ekli dosyalar

• çırak 1.jpg
    çırak 1.jpg
    67.8 KB · Görüntüleme: 9
ABD DİZİSİ - 1. Sezonu 7 kasımda vizyona girdi.

Acımasız bir suikastçı olan Jackal, en yüksek ücret karşılığında suikastlar düzenleyerek geçimini sağlar. Ancak son cinayetinin ardından, Avrupa'da heyecan verici bir kedi-fare kovalamacasında Jackal’ı takip etmeye başlayan ve ardından yıkım bırakan inatçı bir İngiliz istihbarat görevlisi ile karşılaşır.

Ekli dosyalar

• JACKAL 1.jpg
    JACKAL 1.jpg
    161.5 KB · Görüntüleme: 10
  • JACKAL 2.webp
    JACKAL 2.webp
    28.5 KB · Görüntüleme: 10
Bir dizi vardı, hani ülkedeki bütün kameraları gören bir yapay zeka gibi bir şey, onunla tetikçi arasında aracılık eden birisi üzerinden kötülerle mücadele ediyorlardı, bir dönem dizinin başrol oyuncusunu bilgisayarımda masaüstü yapmıştım ama dizinin adını unuttum neydi adı hatırlayan var mı acaba? :alala

Bir dizi vardı, hani ülkedeki bütün kameraları gören bir yapay zeka gibi bir şey, onunla tetikçi arasında aracılık eden birisi üzerinden kötülerle mücadele ediyorlardı, bir dönem dizinin başrol oyuncusunu bilgisayarımda masaüstü yapmıştım ama dizinin adını unuttum neydi adı hatırlayan var mı acaba? :alala
Çok güzel dizidir. Her güzel şey gibi bitti maalesef. (2011-2016)

Ekli dosyalar

• person of interest.jpg
    person of interest.jpg
    306.8 KB · Görüntüleme: 10

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri