Evet yaaaaa tam da bu işte. Yeniden başlamayı düşünüyorum o yüzden sormuştum.Çok güzel dizidir. Her güzel şey gibi bitti maalesef. (2011-2016)
Artk TV ve haber izlemediğim için 80 lere en baştan başlamıştım

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Evet yaaaaa tam da bu işte. Yeniden başlamayı düşünüyorum o yüzden sormuştum.Çok güzel dizidir. Her güzel şey gibi bitti maalesef. (2011-2016)
İnanır mısın şu anda dizinin tekrarını izliyorum. İlk izlediğimden bu yana epey bir zaman geçmişti. Bazen izleyecek kaliteli bir şey bulamadığımda eski izlediğim ve beğendiğim dizilerin tekrarını izliyorum. Ve Person of Interest'de bu dizilerden biridir.Çok güzel dizidir. Her güzel şey gibi bitti maalesef. (2011-2016)
Keyifle izledim,tavsiye için teşekkür ederim. Bu tarzı sevenlere güzel.
THE RETURN Official Trailer (2024)
20 yıl sonra, Odysseus (Ralph Fiennes) bitkin ve tanınmaz halde Ithaca kıyılarına vurur. Kral Truva Savaşı'ndan dönmüştür, ancak krallığında çok şey değişmiştir. Çok sevdiği karısı Penelope (Juliette Binoche) kendi evinde tutsaktır ve kral olmak için yarışan talipler tarafından takip edilmektedir. Oğulları Telemakhos, onu krallık arayışlarında yalnızca bir engel olarak gören bu taliplerin elinde ölümle karşı karşıyadır. Odysseus da değişmiştir - Truva Savaşı deneyiminden yara almış, artık geçmiş yıllardaki güçlü savaşçı değildir - ancak kaybettiği her şeyi geri kazanmak için gücünü yeniden keşfetmelidir.
![]()
The Return (2024) | Rotten Tomatoes
After 20 years away, Odysseus (Ralph Fiennes) washes up on the shores of Ithaca, haggard and unrecognizable. The King has returned from the Trojan War, but much has changed in his kingdom. His beloved wife Penelope (Juliette Binoche) is a prisoner in her own home, hounded by suitors vying to be...www.rottentomatoes.com
Henüz çok çok yeni, dolayısıyle platformlara düştüğünü sanmıyorum.
Monitör karşısında değil de, televizyona aktarıp izlemek için:
Android özellikli olmasına gerek yok. SMART, DLNA ve WIFI özellikli bir TV
WİFİ bir modem
Filmi PC veya dizüstü depolama alanına indirmek.
PC ye kurup Televizyona aktarabileceğiniz yardımcı bir araç yeterli olacaktır.
Universal Media Server ve Serviio en basitlerinden, kullanıcı arayüzü basit ve kullanımı kolaydır.
DLNA server akatarım araçları. Arayüzde, kütüphane veya paylaşılan içerik kısmında PC ye indirdiğiniz filmin klasörünü seçmeniz gerekmektedir.
Universal Media Server
Universal Media Server
Stream your media to your devices, whether they are TVs, smartphones, gaming consoles, computers, audio receivers, and more!www.universalmediaserver.com
Serviio
Home
Serviio is a free media server for Window, Mac and Linux. It enables streaming video, audio and images to your DLNA certified device.serviio.org
Orta görseldeki ablamız Helen Miren sanırım?Başarılı.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.