Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Dizi/Film Tavsiye Başlığı

Predestination 2014 yılı yapımı enteresan bir film.begendim, sıkmadan izletti kendini.
Nightmare Alley 2021 yapımı roman tadında güzel bir film

The Mentalist'ten sonra insan bi arayışa giriyor hangisini izlesem diye (benim açımdan yani)..
Jason Bourne serisini de izledim fakat kitapları kadar heyecanlı bulamadım ama izlenir mi evet..
Fakat şu sıra karşıma çok ta aman aman bir film değil (INDEMNITY- Güney Afrika yapımı) karşıma çıktı yavaş bir film ama anlatılmak istenen önemli tam da arkasından (TREADSTONE) dizine başladım isim tanıdık gelecek çünkü Jason Bourne da çokça bahsediliyordu bu şirketten her ikisinin de üzerinde durdukları konu insan beyni üzerinde oynanan oyunlar merak edenler bi baksın derim..

Çok güzel dizidir. Her güzel şey gibi bitti maalesef. (2011-2016)
İnanır mısın şu anda dizinin tekrarını izliyorum. İlk izlediğimden bu yana epey bir zaman geçmişti. Bazen izleyecek kaliteli bir şey bulamadığımda eski izlediğim ve beğendiğim dizilerin tekrarını izliyorum. Ve Person of Interest'de bu dizilerden biridir.

Bunun tekrarı bitince eski(yeniden çevrimini hiç beğenmedim) "MacGyver" dizisinin tekrarını bulursam izleyeceğim. Eminim @Adem Helvacı hocam yaş ve ilgi alanı itibarı ile bu diziyi çok iyi biliyordur. :P Bir şeylerin nasıl çalıştığını merak edip araştıranlar için bulunmaz bir diziydi. Gerçi geçtiği dönemin teknolojisini düşündüğümüzde şimdi tekrar izlersek aynı zevki verir mi bilemiyorum. Yine de baştan sona tekrar izlemek istiyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

THE RETURN Official Trailer (2024)
20 yıl sonra, Odysseus (Ralph Fiennes) bitkin ve tanınmaz halde Ithaca kıyılarına vurur. Kral Truva Savaşı'ndan dönmüştür, ancak krallığında çok şey değişmiştir. Çok sevdiği karısı Penelope (Juliette Binoche) kendi evinde tutsaktır ve kral olmak için yarışan talipler tarafından takip edilmektedir. Oğulları Telemakhos, onu krallık arayışlarında yalnızca bir engel olarak gören bu taliplerin elinde ölümle karşı karşıyadır. Odysseus da değişmiştir - Truva Savaşı deneyiminden yara almış, artık geçmiş yıllardaki güçlü savaşçı değildir - ancak kaybettiği her şeyi geri kazanmak için gücünü yeniden keşfetmelidir.

Henüz çok çok yeni, dolayısıyle platformlara düştüğünü sanmıyorum.
Monitör karşısında değil de, televizyona aktarıp izlemek için:
Android özellikli olmasına gerek yok. SMART, DLNA ve WIFI özellikli bir TV
WİFİ bir modem
Filmi PC veya dizüstü depolama alanına indirmek.
PC ye kurup Televizyona aktarabileceğiniz yardımcı bir araç yeterli olacaktır.

Universal Media Server ve Serviio en basitlerinden, kullanıcı arayüzü basit ve kullanımı kolaydır.
DLNA server akatarım araçları. Arayüzde, kütüphane veya paylaşılan içerik kısmında PC ye indirdiğiniz filmin klasörünü seçmeniz gerekmektedir.

Universal Media Server

Serviio

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

THE RETURN Official Trailer (2024)
20 yıl sonra, Odysseus (Ralph Fiennes) bitkin ve tanınmaz halde Ithaca kıyılarına vurur. Kral Truva Savaşı'ndan dönmüştür, ancak krallığında çok şey değişmiştir. Çok sevdiği karısı Penelope (Juliette Binoche) kendi evinde tutsaktır ve kral olmak için yarışan talipler tarafından takip edilmektedir. Oğulları Telemakhos, onu krallık arayışlarında yalnızca bir engel olarak gören bu taliplerin elinde ölümle karşı karşıyadır. Odysseus da değişmiştir - Truva Savaşı deneyiminden yara almış, artık geçmiş yıllardaki güçlü savaşçı değildir - ancak kaybettiği her şeyi geri kazanmak için gücünü yeniden keşfetmelidir.

Henüz çok çok yeni, dolayısıyle platformlara düştüğünü sanmıyorum.
Monitör karşısında değil de, televizyona aktarıp izlemek için:
Android özellikli olmasına gerek yok. SMART, DLNA ve WIFI özellikli bir TV
WİFİ bir modem
Filmi PC veya dizüstü depolama alanına indirmek.
PC ye kurup Televizyona aktarabileceğiniz yardımcı bir araç yeterli olacaktır.

Universal Media Server ve Serviio en basitlerinden, kullanıcı arayüzü basit ve kullanımı kolaydır.
DLNA server akatarım araçları. Arayüzde, kütüphane veya paylaşılan içerik kısmında PC ye indirdiğiniz filmin klasörünü seçmeniz gerekmektedir.

Universal Media Server

Serviio
Keyifle izledim,tavsiye için teşekkür ederim. Bu tarzı sevenlere güzel.

The penguin(2024)
cloudstream ile, cinemalux alt sağlayıcısindan seçerek 4k Dolbyvision olarak izlenebilir.ozellikle bunu belirtmemin sebebi ;dizi görsel açıdan klasik batman film serilerinin geçtiği Gotham şehrinin kasvetini izleyiciye çok iyi aktarıyor.goruntu kalitesi bu dizi için önemli.izlemeden önce dilerseniz "ekşi" yorumlarına da bir bakın.iyi seyirler...

lesamourai-main1.webp

Eskilerden, kült filmlerden, henüz izleme fırsatı bulamayanlar için. Yeni kaybettiğimiz Alain Delon un parlak bir çıkış yaptığı filmlerden biri......
''Profesyonel ve soğukkanlı bir katil olan Jef Costello, tüm işlerini arkasında tek bir ipucu bile vermeden tamamlamayı başarmıştır.''
Paris, Nisan 1967

Film: The Samurai
(Fransızca adı: Le Samouraï)
Yayın Tarihi: 25 Ekim 1967
Yönetmen: Jean-Pierre Melville

Sadece bu kadar açıklama vereyim. Ayrıca, özellikle trailer türü bir video özellikle eklemedim, biraz filmin sonunu söylemek gibi oluyor. İşin bütün espirisi kaçıyor bu durumda....

Kolay ulaşılabilir:

-------------------------------------------------

Plein Soleil – Kızgın Güneş
Süre: 118 Dakika Ülke: Fransa , İtalya 1960

Zengin iş adamı Mr. Greenleaf, Avrupa'da yaşayan şımarık playboy oğlu Philippe'i tekrar Amerika'ya geri dönmeye ikna etmesi için Tom Ripley'i görevlendirir.

Patricia Highsmith’in ‘Yetenekli Bay Ripley’inden uyarlanan ve başrolünde Alain Delon’un yer aldığı René Clément imzalı Kızgın Güneş, yaptığı tüm kötülükler yanına kâr kalan melek yüzlü bir şeytanın, Tom Ripley’in hikâyesini anlatır.

image-1-1600x900.webp

Kolayca ulaşmak mümkün:

Birkaç plosiye aklıma, gldi. Daha çok dram ağırlıklı..
Sıradan, baştan sona tahmin edebileceğiniz, klasik şablona oturmuş, laf olsun diye çekilmiş filmler gibi değiller.

Vincent Cassel başrolde 2018 yapımı. Güzel bir oyunculuk çıkarmış.
Siyah Nehir Original title: Fleuve noir
Özet ve trailer vermedim. Bütün esprisi kaçıyor. Bolca ipucu içeriyorlar.

Sadece İMBD linkni paylaşsak yeterli olur diye düşündüm. Yine kolay ulaşılabilir durumda.

-----------------

Rus yapımı bir polisiye dram. Daha çok polis iç işleri ile ilgili. Son derece farklı bir konu. Klasik Amerkan yapımı polisiyelere benzemiyor.

Rus sinemacı Yuriy Bykov un bir filmi 2013 yapımı.

The Major (2013) - Komiser - kolay ulaşılabilinir...

https://www.imdb.com/title/tt2594950/

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri