Sorması ayıp o evde oturma nedeni nedir? Kendi eviniz mi? Yoksa bu kadar elektrik fazla yani bence. 870 tl gaz geldi 200 lira elektrikHayırlı Akşamlar dostlar Kasım faturası geldi 32 Gün Ekli dosyayı görüntüle 22166
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Sorması ayıp o evde oturma nedeni nedir? Kendi eviniz mi? Yoksa bu kadar elektrik fazla yani bence. 870 tl gaz geldi 200 lira elektrikHayırlı Akşamlar dostlar Kasım faturası geldi 32 Gün Ekli dosyayı görüntüle 22166
Ev Müstakil dubleks kendi evimiz. Evi değiştirelim mı?Sorması ayıp o evde oturma nedeni nedir? Kendi eviniz mi? Yoksa bu kadar elektrik fazla yani bence. 870 tl gaz geldi 200 lira elektrik
Buda Klimasız gelen en düşük fatura evde çocuk olunca çamaşır kurutma v.s bu şekilde oluyor.Sorması ayıp o evde oturma nedeni nedir? Kendi eviniz mi? Yoksa bu kadar elektrik fazla yani bence. 870 tl gaz geldi 200 lira elektrik
Kiraysa bu faturaya değmez diye dedimEv Müstakil dubleks kendi evimiz. Evi değiştirelim mı?![]()
Eskiden Gebze'de dairede oturuyordum şuan oranın aidatı 1000TL bu sene 1500TL 1600TL elektrik faturası bana bedava gibi geliyor. Bu arada 51000 BTU kapasite var unutmamak gerekir.Kiraysa bu faturaya değmez diye dedim
gerekirse değiştir abiEv Müstakil dubleks kendi evimiz. Evi değiştirelim mı?![]()
O 18 lik var ya ona farklı tarife uyguluyorum bengerekirse değiştir abi
abi fatura bedava sen evi falan elleme ha şu kota işi olmasaydı süperdi
bak senin o 18 lik olmasaydı bir tık daha düşük gelirdi o kahpe kendini belli bir yerden aşağı kısmıyor ya![]()
onuda yola getirdin hııııO 18 lik var ya ona farklı tarife uyguluyorum benen düşük 40⁰ üflüyor namussuz
büyük alanda 40⁰ üflemesi dezavantaj'dan çok avantaj diyebilirim. 22⁰ set 40⁰ üfleme yapıyor 23.3⁰ de termostat yapıp 22.9⁰ da eteşliyor. 0.4⁰ hassasiyet ile konforlu bir ortam sağlıyor.
Midea'nın bu 18lik kliması 50m² alanı olan alsın kardeşim kışın ısıtır yazın soğutur 35 m² için alınması yanlış olur.onuda yola getirdin hıııı![]()
iyi bari abi aman memnun olda gerisi boş
güle güle kullan abiMidea'nın bu 18lik kliması 50m² alanı olan alsın kardeşim kışın ısıtır yazın soğutur 35 m² için alınması yanlış olur.
Emiş ile üfleme arasındaki farka bak
70m2 de çalıştırıyor minimum 647watt
Teşekkürler dostum benim minimum kapasite ayarlarım 40⁰ sabit yapıştiriyoruz.güle güle kullan abi![]()
Sorunu bir şekilde çözecekler X den yürüyelim sen bir konularının altına videoyu çak bizde yorum yapalım Daikin CEO'sunu etiketleriz
adamları LinkedIn bile kesmiyor ki abi sen x diyon bugünkü gelen servis sonucuna bakayım birdeSorunu bir şekilde çözecekler X den yürüyelim sen bir konularının altına videoyu çak bizde yorum yapalım Daikin CEO'sunu etiketleriz![]()
Geçmiş olsun. Ben konuyu takip edemedim. Sorun neydi.maalesef öyle insan içine girmeden dışardan toz pembe gözüküyormuş onu anladım ben.
artık devir öyle bir devirki ev alma komşu al'dan ziyade.
Mal veya ürün alma servis al veya servis seç olmuş..
Yüksek fan kademesinde deneme yaptınız mı.Birebir Aynı test. 12 saat boyunca 26 set çalıştırdım sonuçlar ortada. Sizce normal mi?Ekli dosyayı görüntüle 22161Ekli dosyayı görüntüle 22162Ekli dosyayı görüntüle 22163Ekli dosyayı görüntüle 22164
Geçen bahsetmiştim. Aküsüz 40-50bin TL lik GES ile kotaymis neymiş kafaya takmadan rahat rahat kullanılabilir.O 18 lik var ya ona farklı tarife uyguluyorum benen düşük 40⁰ üflüyor namussuz
büyük alanda 40⁰ üflemesi dezavantaj'dan çok avantaj diyebilirim. 22⁰ set 40⁰ üfleme yapıyor 23.3⁰ de termostat yapıp 22.9⁰ da eteşliyor. 0.4⁰ hassasiyet ile konforlu bir ortam sağlıyor.
şu şekilde takdim edeyim abiGeçmiş olsun. Ben konuyu takip edemedim. Sorun neydi.
Geçmiş olsun sıfır cihazın sorunlu olması can sıkıcı.şu şekilde takdim edeyim abi
![]()
Daikin zeta shira plus iç ünite cross fan sesi | Muhammet Samet göl | 14 comments
Daikin Turkey merhaba 14 Kasım 2024 tarihinde e ticaret şirketinden Daikin zeta shira plus 12 klima satın aldım klimam 18 Kasım'da geldi ve 19 Kasım 2024 te kurulumu yapıldı buraya kadar herşey yolunda. o gün kurulumdu yorgunluktu fark edemedim ama 20 Kasım'da klimanın iç ünitesinden garip...www.linkedin.com
sağolasın abi aynen öyleGeçmiş olsun sıfır cihazın sorunlu olması can sıkıcı.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.