Klimalı oda Ortalama sürekli 26 25.5 civarıOrtam kaç derece![]()
Son düzenleme:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Klimalı oda Ortalama sürekli 26 25.5 civarıOrtam kaç derece![]()
Merhaba, oda ortalama 23 metre kare. Şuan değerler ekli resimlerdeki gibi ve hafif serin üflüyor, en düşük seste çalışıyor. Otomatik fan modunda.Abi benim salon 23.3⁰ derece 18000 lik 22⁰ set 38.6⁰ üflüyor minimum üflemesi diyebilirim emiş 24.5 alan büyük olunca soluk alması rahatlıyor.Arkadaşın klima emiş 28.2 şuan termostat yapıyor acaba alan kaç metrekare
12000btu Xtreme klima alan küçük olmadığı sürece havada soğuksa kolay kolay termostat yapmaz.
![]()
Şuan olması gerektiği gibiMerhaba, oda ortalama 23 metre kare. Şuan değerler ekli resimlerdeki gibi ve hafif serin üflüyor, en düşük seste çalışıyor. Otomatik fan modunda.
Bu şekilde olması da bir konfor ve enerji kaybı tek klima ile tüm evi iklimlendirme iki klima kullanmak gibi oluyor.Klimalı oda Ortalama sürekli 26 25.5 civarı
Bu DF ne kadar sürüyorAyrıca ekranda df diye bir uyarı verdi şimdi. Bu ne anlama geliyor ?
2 defa yaptı ilk kez denk geldimBu DF ne kadar sürüyorsık oluyor mu?
Bu iki sefer bugün mü oldu2 defa yaptı ilk kez denk geldim
Selam bende Karabörtlen de oturuyorum Ortaca Midea bayii Gökhan bey Xtreme konusunda yardımcı olur 9000BTU yeterli olur 12000 o alan için gereksiz olur.Adem abi hazır buralardasınız. Görüp cevaplarsanız çok sevinirim. Öğleye kadar güneş alan 10m2’lik yatak odamız için 12k’lik klima almak istiyorum. Ortacadan yazıyorum. Sizin videolarınızı izleyip sıralamayı şu şekle indirgeyebildim.
1- mitsubishi silver 40k ₺
2-midea xtreme save 33k ₺
3-TCL 24k ₺
önceliğim sessizlik. Burası yazlık, çok yoğun bir kullanım olmayacak. Ne yapayım sizce?
Hatta 7 btu bir min btu değeri güzel bir klima olsa ne güzel olur.Selam bende Karabörtlen de oturuyorum Ortaca Midea bayii Gökhan bey Xtreme konusunda yardımcı olur 9000BTU yeterli olur 12000 o alan için gereksiz olur.
Mitsubishi Enviro 7.000 BtuHatta 7 btu bir min btu değeri güzel bir klima olsa ne güzel olur.
Evet yakın aralıklı 2 defa denk geldim.Bu iki sefer bugün mü oldu
Bu klimayı 30⁰ set yaparak yarım saat gözlemleyin emiş sıcaklığı uygulama ekranında 31⁰ civarları dolanır yarım saatten önce emiş sıcaklığı 25⁰lere düşecek mi?Evet yakın aralıklı 2 defa denk geldim.
Evet yakın aralıklı 2 defa denk geldim.
Şimdi yine df yaptı
Şimdi yine df yaptı.
Dış ünitede katlanma var mı? Resim çekip atar mısın? Bu arada 30 set yapıp yukarıda dediğimi yapın.Şimdi yine df yaptı
Şimdi yine df yaptı.
Alacak Arkadaş takılacak yere yazlık diyor çokta kullanım olmayacakmış.Mitsubishi Enviro 7.000 Btu
Soğutma Min Btu 2047~6824~9212
Isıtma Min Btu 1706~8530~11942
Üretim yeri Tayland
Fiyat: 38.700 Bonus Karta 8 Taksit Vade Farksız.
Yazlık ise tabiki hiç gerek yok okadar para vermeye, sizinde dediğiniz gibi en ucuz klimayı alıp geçebilir. Arçelik klimanında 7.000 lik dediğine fazla itimat etmeyin bence. Ben olsam yazlığa klima alan kaira, airfiel, TCL tarzı alır geçerdim hangisi ucuz ise.Alacak Arkadaş takılacak yere yazlık diyor çokta kullanım olmayacakmış.
Böyle bir durumda ben olsam bir klimaya 40k para bağlamazdım.
Arçelik grubundada 7 btu klimalar var güzel temiz vakumlu bir montaj ile 10m2 odayı rahat çevirir.
Servisi de güvenceli.
Dış ünitede katlanma var mı? Resim çekip atar mısın? Bu arada 30 set yapıp yukarıda dediğimi yapın.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.