Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Midea ve Klima Meraklıları Lokali

Normalde faydası olur ama 3 kedi evin her yerinde gezer, üstünüze gelir hava temizleyici bu duruma doğal olarak bir şey yapamaz ve kedi tüyü havada çok dolanabilen bir şey olmadığı için tüyün kendisini toplaması zordur hava temizleyicileri daha çok havada asılı durabilen parçacıkları temizlemede başarılıdır. Aynı zamanda attığınız hava temizleyici gerçekten iyi ama siz onu odanın birine koyarsanız diğer odalara etkisi az olur veya hiç olmaz. Hava temizleyicilerinin etki ettiği alan en yüksek kademe için geçerli yani en yüksek ses seviyesindeyken geçerli(yinede düşük mod olsa bile uzak bir odadaki tanecikler havada uzaklara dağılabildiği için etkisi olur) buna da dikkat edilmesi gerekir. Denediniz mi bilmiyorum alerjenleri azaltan kedi mamaları var ben etkisini bilmiyorum deneyebilirsiniz. Hava temizleyici konusunda evde kedi olmasa alerji olmasa bile fiyat performans bir hava temizleyici olmasının faydalı olduğunu düşünüyorum bence ilk etapta ucuz fiyat performans bir hava temizleyici alıp inceleyebilirsiniz.
Süpersiniz hocam çok sağ olun.bu attığım cihaz 100m2 odaya yetiyormuş ama birden fazla odaya yeter mi bilemem…fiyat performans olarak ne önerirsiniz?

Süpersiniz hocam çok sağ olun.bu attığım cihaz 100m2 odaya yetiyormuş ama birden fazla odaya yeter mi bilemem…fiyat performans olarak ne önerirsiniz?
Maalesef şuan hangisi iyidir bilemiyorum o konuda pek öneri veremeyeceğim ama sorarsanız bizde xiaomi mi air purifier 4 lite var o zaman fiyatı 2000 küsürlü bir şeydi şimdi en ucuz 5200 TL olmuş. Bu arada amacınız kedi tüyünü çekmek ise bekletiniz olmaması gerektiğini tekrar hatırlatayım sonuçta havada asılı kalan hafif bir şey değil.

Yorucu bir gün oldu ama enerjimiz çok yüksekti. İki ayrı olulda da çocukların ilgisi oldukça yoğundu güzel geçti. :ok

Sizler neler yaptınız?
Gördüğüm kadarı ile bir misafir baskını ile ana operasyon iptal edilmiş :kiskis

Hiç Çaktırmayın valla yorulmuşum o yüzden ben de Samsung Servisi arkadaşla buluşmnayı kibar bir dil ile erteleyiverdim :D
🤔😅😅 Ewet abi baskın yedik ama pes etmeyiz uyqun koşulları yakaladıqımız zaman yine dewammke :kiskis

Yeni sorun bulun bize😂Elimizden ne qeliyorsa yaparız yeterki sorunu çözebilelim, birlikten qüç doqar
Biz yine de @Fikretsulu kardeşimizin gülen yüzünü görmeyi bekleyelim öncelikle.

Bugün ben Teknik Müdür ile bir kıs aögürşme yapıp sonuç ile ilgili bilgi paylaştım. Şimdi de optimizasyon için ben başka bazı denemeler yapacağım bakalım BU KOŞULLAR İLE bu ürünü daha da stabil çalıştırmak için ne gibi değişiklikler yapabilriiz kısmına odaklanayım yarın.

Verileri sizlere anlık paylaşma nedenim de zaten yola çıkış halimiz neydi, geldiğimiz yerde ne oldu yani ne derece ilerleme kaydedebildik onu görebilmek.

Bu klimalar ankastre tesisatlara bağlı olduğu için voltcraft bağlayamadım ama en azından genel tüketimi görebiliyoruz , defrost takibi de yaparım arada, bazı düşüşlerin defrost mu termostat mı olduğuna bakmak istiyorum çünkü bu ürünlerin soğutucu akışkanın performansını korumak için takribi 2-3 dakikalık yaptığı defrostlar var onları da dikkate alacağım şimdi.

Bugün ben Teknik Müdür ile bir kıs aögürşme yapıp sonuç ile ilgili bilgi paylaştım. Şimdi de optimizasyon için ben başka bazı denemeler yapacağım bakalım BU KOŞULLAR İLE bu ürünü daha da stabil çalıştırmak için ne gibi değişiklikler yapabilriiz kısmına odaklanayım yarın.

Verileri sizlere anlık paylaşma nedenim de zaten yola çıkış halimiz neydi, geldiğimiz yerde ne oldu yani ne derece ilerleme kaydedebildik onu görebilmek.

Bu klimalar ankastre tesisatlara bağlı olduğu için voltcraft bağlayamadım ama en azından genel tüketimi görebiliyoruz , defrost takibi de yaparım arada, bazı düşüşlerin defrost mu termostat mı olduğuna bakmak istiyorum çünkü bu ürünlerin soğutucu akışkanın performansını korumak için takribi 2-3 dakikalık yaptığı defrostlar var onları da dikkate alacağım şimdi.
Bir yalancı Defroz anı paylaşayım o zaman 😅 termostattan çıkmaya çalışıyor ama Klimayı şaşırtarak DF a zorluyoruz 😂

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Sen warsan çözülür abi
Bir yalancı Defroz anı paylaşayım o zaman 😅 termostattan çıkmaya çalışıyor ama Klimayı şaşırtarak DF a zorluyoruz 😂

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.
Klima bunun farkına warıp acısını çıkarır ama 😂

Henüz beni arayan olmadı abi beklemedeyim. Kumandadan kullanıyorum bu sürede :)

Veri paylaşayım bari :) yine 23 set, 70 fan kumanda sensörü açık şekilde açtım klimayı anlık bu şekildeydi iç ortam sıcaklığı uygulamada ve termometrede 19 derece
BC0E440C-6F64-403E-8B77-9633AEDE862F.png
3BD89A20-6DCB-4D30-B315-272A6D8E53AA.jpeg

Bir deneme yapayım diyerek Kumandanın sensörünü kapatmamla birlikte uygulama iç ortam sıcaklığını 27.3 olarak okudu. Emiş sıcaklığınıda anında 27 yaptı. Ama termometre hâlâ 19 derece
D870FF50-3FA7-4F41-8FA2-CD3B4F39FF12.png
089CFCF1-7F35-4A0D-B0AF-5F5788336F35.jpeg

Tapodan baktığımda ise anında kendini kıstı. Tabii tekrar kumandanın sensörünü açında yine 19 derece olarak okudu ve yükseldi.
E0969F09-DE8A-4283-B747-A92DB39D7E05.png

Veri paylaşayım bari :) yine 23 set, 70 fan kumanda sensörü açık şekilde açtım klimayı anlık bu şekildeydi iç ortam sıcaklığı uygulamada ve termometrede 19 derece Ekli dosyayı görüntüle 22913Ekli dosyayı görüntüle 22914
Bir deneme yapayım diyerek Kumandanın sensörünü kapatmamla birlikte uygulama iç ortam sıcaklığını 27.3 olarak okudu. Emiş sıcaklığınıda anında 27 yaptı. Ama termometre hâlâ 19 derece Ekli dosyayı görüntüle 22915Ekli dosyayı görüntüle 22916

Tapodan baktığımda ise anında kendini kıstı. Tabii tekrar kumandanın sensörünü açında yine 19 derece olarak okudu ve yükseldi. Ekli dosyayı görüntüle 22917
Klimanın istenilen sıcaklığa gelmesi için birde şunu deneyebilirsin 🤔 klimayı açar açmaz direk boost yap elindeki termometre istenilen sıcaklığa gelene kadar bekle bakalım klima termostat yapacak mı? Klima ilk stresi bu şekilde atlatıp istenilen sıcaklığa ulaştığında normal şekilde kendini kısabilir. Boost modunda İstenilen sıcaklığa gelmeye başladığında üfleme de yavaş yavaş minimize olacak belki ilk boost kapattığın anda termoatat yapabilir yada üflemede düśük olduğu için durmadan devam edebilir. 🤔

12 saat sonra;
Üfleme 45, emiş23, iç ortam 73
Tüketim çıldırmış durumda neden böyle oldu anlamadım :)
Ekli dosyayı görüntüle 22922
Ekli dosyayı görüntüle 22923Ekli dosyayı görüntüle 22924Ekli dosyayı görüntüle 22925
Klima kumandaya göre çalışıyor örnek Kumanda cam kenarı gibi bir yerdeyse klimayı gazlamaya zorluyor. Pik yapıyor dediğin yerde klima sensörüne bakıyor oda klimanın iç kapağında bir yerde olduğu için orası kumandaya göre daha sıcak olduğu için pik yapmış oluyor.

Veri paylaşayım bari :) yine 23 set, 70 fan kumanda sensörü açık şekilde açtım klimayı anlık bu şekildeydi iç ortam sıcaklığı uygulamada ve termometrede 19 derece Ekli dosyayı görüntüle 22913Ekli dosyayı görüntüle 22914
Bir deneme yapayım diyerek Kumandanın sensörünü kapatmamla birlikte uygulama iç ortam sıcaklığını 27.3 olarak okudu. Emiş sıcaklığınıda anında 27 yaptı. Ama termometre hâlâ 19 derece Ekli dosyayı görüntüle 22915Ekli dosyayı görüntüle 22916

Tapodan baktığımda ise anında kendini kıstı. Tabii tekrar kumandanın sensörünü açında yine 19 derece olarak okudu ve yükseldi. Ekli dosyayı görüntüle 22917
Ben bundan klimanın fan hızı yavaş sonucunu çıkarırım

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri