Abi bazen tüketicinin kendisi de arızalı çıkabiliyor emin ol.Markalardan bağımsız bozuk çıktı mı çıkıyor abi bide gerçekten servis montaj kısmı klimada özellikle işini düzgün yapanlar, düzgün yapmayanlara oranla baya az eksik oluyor ve bu, bu gibi sorunların kapısını açıyor
Nice enteresan şikayetler alıyorum hemen her markada bilemezsin.
''Yani bunu da şikayet etmezsin be arkadaş'' diyebileceğin ne varsa inan ettiler

Bazen ustalarla konuşuyoruz, bir dokunuyorum bin ah işiyorum işin bir de o tarafı var.
Bakın Baymak yetkili servisinin Hatay İskenderundaydı sanırım duvara resmen sıçmış gibi taktığı klimayı sanırım o bölgenin midea bayisi bir dostumuz düzeltmeye gitmiş, bana ''nasıl olmuş abi?'' diye video attı, dedim ''kardeşim drenaj piposu nerede?'' Merdivenin kaymazlık çakıları nerede? (Kendi iş güvenlikleri için) neyse ki drenaj piposuna henüz sıra gelmemiş bana videoyu yılladıklarında ama sevgi dolu sitem ettim kendisine sesli mesaj ile, ''Böyle olmaz abi emniyet almalısınız'' dedim.
Bugün yayınlarım hatta instada siz de görürsünüz.
Yani bizim buradan baktığımızda beklediğimiz ve gördüğümüz ile saha gerçekleri birbirinden çooook farklı.