G-Tec ısıtması seninkine baya yakın abi klimanı tokatlarız valla. bunuda belirteyim 18liği manyak eder g-techG-Tec e göre iyi ama![]()

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
G-Tec ısıtması seninkine baya yakın abi klimanı tokatlarız valla. bunuda belirteyim 18liği manyak eder g-techG-Tec e göre iyi ama![]()
Yakıt tüketimi konusunda kesin manyak ederG-Tec ısıtması seninkine baya yakın abi klimanı tokatlarız valla. bunuda belirteyim 18liği manyak eder g-tech![]()
![]()
Yok onda beraber gideriz şimdi senin hakkını yemeyelimYakıt tüketimi konusunda kesin manyak eder![]()
![]()
Alan büyükse klima 38⁰ altı üflerse işler pek iyi gitmez ciddi düşük tüketimleri gören klimalar 30 32⁰ lere düşebiliyor buda büyük alanda sorunlara neden olabilir. Tasarruf ederken konfordan ödün verilen durumlar söz konusu olabilir.Yok onda beraber gideriz şimdi senin hakkını yemeyelim![]()
![]()
![]()
Yüklen yüklenG-Tec e göre iyi ama![]()
bu arkadaş dikmen taraflarında baya yüksek kalıyor bana göre -11 daha görmedim ben@M_aTRa_X senin bölge
Adamlar G-TEC i yanlışlıkla Türkiye'ye göndermiş aslında Rusya için üretmişler.Yüklen yüklen![]()
Tmm zor şartlar ama 0 derecede de çok fazla birşey degişmeyecek hemen hemen AEP gibi bir sonuç çıkar ortayabu arkadaş dikmen taraflarında baya yüksek kalıyor bana göre -11 daha görmedim benşuanda 2 derece hava
amaaan boşver be abi can sağlığıKardeşim senin anlık değerleri de göremedik![]()
bu daikinin sonuçlar beni biraz yanıltıyor ozaman. me bu sonuçları alıyorsa aep daha iyi sonuç çıkarıyor mu demeliyiz acaba. 24 saatlik aep tüketim 10 kwh - kaira 6 kwhTmm zor şartlar ama 0 derecede de çok fazla birşey degişmeyecek hemen hemen AEP gibi bir sonuç çıkar ortaya![]()
bu daikinin sonuçlar beni biraz yanıltıyor ozaman. me bu sonuçları alıyorsa aep daha iyi sonuç çıkarıyor mu demeliyiz acaba. 24 saatlik aep tüketim 10 kwh - kaira 6 kwh
Bence aynen öyle AEP daha baskın çalışır daha hızlı daha yoğun ısıtır. Kaira daha fazla tüketirken nasıl AEP altında tüketim sergiliyorbu daikinin sonuçlar beni biraz yanıltıyor ozaman. me bu sonuçları alıyorsa aep daha iyi sonuç çıkarıyor mu demeliyiz acaba. 24 saatlik aep tüketim 10 kwh - kaira 6 kwh
İşte sırf bu nedenle markaları modelleri çoğaltmak için uğraşıyor ve gerçek kullanıcıların da burada görüş/veri paylaşmasını sağlamaya çalışıyoruz.abi yanlış anlama beni lütfen sadece senin özelinde söylemiyorum . Senin kadar yardımcı olan yok bu konuda hakkını yiyemeyiz. Benim hatam aslında bu biraz daha araştırmam gerekiyordu çünkü 2 lira farklı seer scop değeri çok daha yüksek bi klima alabiliyorduk hem btu daha yüksekti ama düşünememişim demekkiyapacak birşey yok aep kötü demiyorum ama bu fiyata daha iyisi vardı onu değerlendiremedik diyorum.
Mitsubishi Heavy'de yine var öyle modeller. Türkiye pazarına yollamıyorlar iklim sınıfı nedeniyle.Adamlar G-TEC i yanlışlıkla Türkiye'ye göndermiş aslında Rusya için üretmişler.![]()
Şunu da merak ediyorum dış ünite tabanında ısıtıcı var mıMitsubishi Heavy'de yine var öyle modeller. Türkiye pazarına yollamıyorlar iklim sınıfı nedeniyle.
üfleme yönüne bakarsak kairaya etki ediyor aslında bi kaç sayfa önde paylaşmıştım konumunu. Kaira termostattan çıkamıyo ki tüketsinBence aynen öyle AEP daha baskın çalışır daha hızlı daha yoğun ısıtır. Kaira daha fazla tüketirken nasıl AEP altında tüketim sergiliyorAEP onun bulunduğu bölgeye de etki mı ediyor acaba
![]()
Bir saatlik net veri abi 22 den 23⁰ ye setledim tüketim yine aynıXtreme kasa olarak üretilen Dayrelax klima ısıtmada 395watt anlık tüketimin altını göremiyor sanki ama henüz kesinleştiremedim. Biraz daha takip edeceğim olmadı verileri alıp PC de bir bakacağım.
Eğer öyle ise bu durum iyi bir şey de olabilir, belki de bazı yerlerden bazı ayarları değiştirip ana marka verilerine yakınlaştırabiliriz veya belki de hiç uğraşmayız![]()
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.