Osmaniyesizin konum neresiydi. ME bile bizim konumda scop 4 lere düşüyor galiba.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Osmaniyesizin konum neresiydi. ME bile bizim konumda scop 4 lere düşüyor galiba.
300 400 iyi diyelim 15 dk ara maksimum saatte 150 200 watt300 350 400 elektrik voltajina göre değişiyi![]()
Sizin oralar eksi görmüyor ki hocam aslinda normal yani. Hava durmuna baktim yaz gibi vallaOsmaniye
O nedenle ben testleri hangi ortamlarda ve coğrafyada yaptığıma dair tüm detayları paylaşmayı tercih ederim.Sizin oralar eksi görmüyor ki hocam aslinda normal yani. Hava durmuna baktim yaz gibi vallabizim en yuksek gunduz gordugumuz sicakligi siz gece goruyorsunyz
Zaten bu sebepten tüm paylaşımlarımda dış ortam sıcaklığını paylaşıyorum. Onecta uygulamasını açmamdaki sebep sırf dış ortam sıcaklığınında görünmesi amaçlıdır. Onecta olmayan çekimlerdede açıklama kısmına yazıyorum dış ortamı ve oda büyüklüğünü.Sizin oralar eksi görmüyor ki hocam aslinda normal yani. Hava durmuna baktim yaz gibi vallabizim en yuksek gunduz gordugumuz sicakligi siz gece goruyorsunyz
Muhtemelen sizin memlekette sürekli olarak eksi değerlerde değildir diye tahmin ediyorum. Klima çalıştığı sürece örneğin öğlen saatlerindedemi eksi derecelerde çalışmaktadır ?Sizin oralar eksi görmüyor ki hocam aslinda normal yani. Hava durmuna baktim yaz gibi vallabizim en yuksek gunduz gordugumuz sicakligi siz gece goruyorsunyz
yok sürekli eksi değil ama şuanda 3 derece sizin osmaniye geneline baktığımda 18 derece görünüyorMuhtemelen sizin memlekette sürekli olarak eksi değerlerde değildir diye tahmin ediyorum. Klima çalıştığı sürece örneğin öğlen saatlerindedemi eksi derecelerde çalışmaktadır ?
Aklıma geldikçe ekleme yapıyorum ama ,
Gree Airy bak mesela kış girmeden daha kaç watt'larda çalışmaktaydı. Kısmayan hava soğuk olmasada kısmıyor aslında.
Zaten Zetayı akşam kullanıyorum 5 derece ila 15 derece arası oluyor kullandığım zaman diliminde.yok sürekli eksi değil ama şuanda 3 derece sizin osmaniye geneline baktığımda 18 derece görünüyor
Olur mu abi Erzurum Ardahan Kars Erzincan Sivas vs vb buralar baya soğuk yerler oralarda çok güzel iş görür ama işte bizim insanımızda yaz deyince klima akla geliyor kışın akla gelmiyor, gelecek seviyeye gelemedik daha gelmemizde uzun sürerAdamlar G-Tec modelini ihracat fazlası olarak bize çakmış olabilirler![]()
Bu iyiymiş bende tek gözlü ufo marka var 800watt inmiyor300 350 400 elektrik voltajina göre değişiyi![]()
O ısıtıcı ne zamanlarda çalışır acaba benimki defrosttayken 600 - 700w çekiyordu sanki ısıtıcısı buzları eriteyim diye sistem onu çalıştırdı bilmiyorumBence G-Tech in olayı extrem soğuklar. Yoksa adamlar dış ünitenin yoğuşma tavasına niye ısıtıcı rezistans koysun adamlar manyak mı. Hanginizin yoğuşma tavasında resiztans var.
ufonun rezistans ile bunun birmikiBu iyiymiş bende tek gözlü ufo marka var 800watt inmiyor
Yok benimki kalın büyük ufo telinin mini hali olanlarından 1000w kullanıyor sanırım, seninki ince gözlü onun telide ince oluyor demiufonun rezistans ile bunun birmiki![]()
aynen Kumtel bu ince 3 gözlüYok benimki kalın büyük ufo telinin mini hali olanlarından 1000w kullanıyor sanırım, seninki ince gözlü onun telide ince oluyor demi
Airy kısıyor dedik o da mı kısmıyor yoksa mevsim geçişlerinde klimalar yanılabiliyor mu ? Bi yerde kıstığını görmüştümMuhtemelen sizin memlekette sürekli olarak eksi değerlerde değildir diye tahmin ediyorum. Klima çalıştığı sürece örneğin öğlen saatlerindedemi eksi derecelerde çalışmaktadır ?
Aklıma geldikçe ekleme yapıyorum ama ,
Gree Airy bak mesela kış girmeden daha kaç watt'larda çalışmaktaydı. Kısmayan hava soğuk olmasada kısmıyor aslında.
Önce gözlemle tabanda ısıtıcı var mı?O ısıtıcı ne zamanlarda çalışır acaba benimki defrosttayken 600 - 700w çekiyordu sanki ısıtıcısı buzları eriteyim diye sistem onu çalıştırdı bilmiyorum![]()
G-tech te vardı sankiÖnce gözlemle tabanda ısıtıcı var mı?![]()
Defrosttayken motorun altına dokunsaydım elim ısınır mıydı acabaÖnce gözlemle tabanda ısıtıcı var mı?![]()
Panjur dan bir fener yardımıyla görünür diye düşünüyorumG-tech te vardı sanki![]()
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.