Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Midea ve Klima Meraklıları Lokali

Sizin oralar eksi görmüyor ki hocam aslinda normal yani. Hava durmuna baktim yaz gibi valla :) bizim en yuksek gunduz gordugumuz sicakligi siz gece goruyorsunyz
O nedenle ben testleri hangi ortamlarda ve coğrafyada yaptığıma dair tüm detayları paylaşmayı tercih ederim.
Şimdi başka bir klima gelecek mesela test için. bu klimanın test edileceği alanın tam kuzey olması, 1 gram güneş görmemesine rağmen deniz kenarına 2km mesafede olduğunu ve dolayısı ile btu seçimlerini buna göre yapıp ürün göndermelerini rica ettim mesela adamlara :)

Sizin oralar eksi görmüyor ki hocam aslinda normal yani. Hava durmuna baktim yaz gibi valla :) bizim en yuksek gunduz gordugumuz sicakligi siz gece goruyorsunyz
Zaten bu sebepten tüm paylaşımlarımda dış ortam sıcaklığını paylaşıyorum. Onecta uygulamasını açmamdaki sebep sırf dış ortam sıcaklığınında görünmesi amaçlıdır. Onecta olmayan çekimlerdede açıklama kısmına yazıyorum dış ortamı ve oda büyüklüğünü.
Zeta shira güney batı cephede kalıyor, fakat Shira Plus olan oda hiç güneş almıyor Kuzey Doğu tarafında takriben 1.5 saat alıyordur gün doğumunda oda. Zeta olan oda öğlen 22 derece olurken Shira olan oda 16 derece oluyor.

Mesela bu videoda dış ortam 9 Dereceymiş. En düşük bulduğum değer bu oldu videolarda.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Zeta'dada Dış Ortam 8 Derece buldum mesela. Havalar buradada bir dönem 0 -2 arası oluyor ozamanda paylaşıcaz değerleri ölmezde sağ kalırsak.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.

Son düzenleme:
Muhtemelen sizin memlekette sürekli olarak eksi değerlerde değildir diye tahmin ediyorum. Klima çalıştığı sürece örneğin öğlen saatlerindedemi eksi derecelerde çalışmaktadır ?
Aklıma geldikçe ekleme yapıyorum ama ,
Gree Airy bak mesela kış girmeden daha kaç watt'larda çalışmaktaydı. Kısmayan hava soğuk olmasada kısmıyor aslında.

Son düzenleme:
@M_aTRa_X Yaklaşık 10 gündür klimada bir sıkıntı var onunla uğraşıyorum bu aralar, sanırım Zeta Klimalarda kronik bir ses sorunu var, önce @gölge46 yaşamıştı şimdide benim klimada farklı bir ses ve fan problemi çıktı. Shira Plus özünde hiç bir sorun yok çok sesiz bir klima çıktı ama Zeta sürekli bir sorun çıkarıyor maalesef.

Muhtemelen sizin memlekette sürekli olarak eksi değerlerde değildir diye tahmin ediyorum. Klima çalıştığı sürece örneğin öğlen saatlerindedemi eksi derecelerde çalışmaktadır ?
Gree Airy bak mesela kış girmeden daha kaç watt'larda çalışmaktaydı. Kısmayan hava soğuk olmasada kısmıyor aslında.
yok sürekli eksi değil ama şuanda 3 derece sizin osmaniye geneline baktığımda 18 derece görünüyor

Adamlar G-Tec modelini ihracat fazlası olarak bize çakmış olabilirler ☺️
Olur mu abi Erzurum Ardahan Kars Erzincan Sivas vs vb buralar baya soğuk yerler oralarda çok güzel iş görür ama işte bizim insanımızda yaz deyince klima akla geliyor kışın akla gelmiyor, gelecek seviyeye gelemedik daha gelmemizde uzun sürer

Bence G-Tech in olayı extrem soğuklar. Yoksa adamlar dış ünitenin yoğuşma tavasına niye ısıtıcı rezistans koysun adamlar manyak mı. Hanginizin yoğuşma tavasında resiztans var.
O ısıtıcı ne zamanlarda çalışır acaba benimki defrosttayken 600 - 700w çekiyordu sanki ısıtıcısı buzları eriteyim diye sistem onu çalıştırdı bilmiyorum :alala:screwy

Airy kısıyor dedik o da mı kısmıyor yoksa mevsim geçişlerinde klimalar yanılabiliyor mu ? Bi yerde kıstığını görmüştüm

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri