Whatsapp sohbetlerim yaklaşık 5 yıldır Google hesabıma yedekleniyor. Ee Google Hesabı doldu taştı ağzına kadar. Whatsapp'ta da 4-5 yıl önce gelmiş ve hiçbir işime yaramayan bir sürü saçma sapan fotoğraf var ve boşuna yedekleniyor bunlar. Telefonu biraz sık sıfırlar ya da yazılım değiştiririm. Bana ne 5 yıl önce attığım evin duvar fotoğrafından da. O zaman için lazımdı ama bugüne gelmesine de gerek yok bence. Özellikle Medya kısmında her seferinde bunları yedekten geri yüklemek biraz can sıkıcı. Whatsapp'ta "1 yıldan eski mesajları sil" gibi bir seçenek de yok sanırım.
Diyelim ki ben @Murat ALA ile 4 yıldır konuşuyorum tüm mesajları ve gönderdiğimiz tüm fotoğraf/gif animasyonları vs. ne varsa yedekliyor. (videoları dahil etmedim), ben silmek istersem @Murat ALA ile olan tüm sohbeti silmek zorundayım. Bunun yerine başka bir alternatif çözüm var mıdır? Gereksiz bir sürü şey birikti.
Diyelim ki ben @Murat ALA ile 4 yıldır konuşuyorum tüm mesajları ve gönderdiğimiz tüm fotoğraf/gif animasyonları vs. ne varsa yedekliyor. (videoları dahil etmedim), ben silmek istersem @Murat ALA ile olan tüm sohbeti silmek zorundayım. Bunun yerine başka bir alternatif çözüm var mıdır? Gereksiz bir sürü şey birikti.