Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Midea ve Klima Meraklıları Lokali

Mesela ben "Gaziantep şehrinde yaşayan birisi olarak klimada neleri tavsiye edersiniz 20-30 bin TL bandında" başlığında konu açmıştım ve Gaziantep'te Midea yerine Airfel, Kaira gibi markalar tavsiye edildi ama bu konu başlığında da bunu canlandırıp düşüncelerinizi seve seve okumak isterim. :)
Midea tavsiyemiz oldu ama beklentiye göre limitleri zorlamaya gerek var mı tartışabiliriz. ☺️ Bütçeyi biraz zorlayarak Xtreme modelini ısıtma modu olarak tercih edebilirsiniz demiştik sizde ısıtma için kullanılmayacak dediniz. Xtreme Soğutma modunda önerdiğimiz klimalardan vermli ve düşük tüketim sergiler ama soğutma modunda ısıtma modunda ki gibi hissedilir olmayacaktır. İmkan varsa Xtreme zorlana bilir yok ben günde 3 5 saat klima kullanacağım derseniz hiç gerek yok derim.

Midea tavsiyemiz oldu ama beklentiye göre limitleri zorlamaya gerek var mı tartışabiliriz. ☺️ Bütçeyi biraz zorlayarak Xtreme modelini ısıtma modu olarak tercih edebilirsiniz demiştik sizde ısıtma için kullanılmayacak dediniz. Xtreme Soğutma modunda önerdiğimiz klimalardan vermli ve düşük tüketim sergiler ama soğutma modunda ısıtma modunda ki gibi hissedilir olmayacaktır. İmkan varsa Xtreme zorlana bilir yok ben günde 3 5 saat klima kullanacağım derseniz hiç gerek yok derim.
Gaziantep'te Midea tavsiye edilmiyormuş servisinden dolayı, Adem bey öyle diyordu videosunda da. O yüzden Midea'dan geri durdum ben de.

Set 23⁰ fan auto
Dış ortam 10⁰ gösteriyor klima
5 saatir açık toplam 4.5 kWh
3B5C7621-704F-432C-B9AE-409F78E06DDD.webp

Çok iyi fiyat kaçmaz 👍
bir de alternatif olarak breezeless E12 cb1 dusunmustum. ruzgarsiz tekneloji ve bir kac ozellik farki var bu model icin bir kac ay once 38 bin fiyat almistim suan guncel fiyatini sormadim fakat ayni fiyata olursa aradaki farka deger mi acaba?

bir de isitma modunda xtreme ic unite genlesme plastik citlama sesi durumu nedir rahatsiz ediyor mu?

Herkese merhaba izmir konumlu 4. kat 18 metre kare salonum icin xtreme save 12 lik klima dusunuyorum hem isitma hem sogutmada kullanacagim nakit 30.000 tl montaj dahil fiyat aldim nasil sizce?
Belli ki geçen seneki bağlantından elde olan ürünlerden, yapıştırın hiç affetmeyin ancak montajı yetkili servisin yapıp yapmayacağını lütfen teyit edin çünkü bazı firmalar klimaları kendisi satıyor, Midea ile resmi ilgisi olmayan Rüstem'e taktırıyor sonra anlaşmalı olduğu Kezban'a garantisini işlettiriyor gibi saçma sapan döngüler olabiliyor.

Midea söz konusu olduğunda mutlaka, ''SATAN aynı zamanda TAKAN olsun'' rica ediyorum.
Eğer malı satan klimayı size başkasına taktırtacaksa öyle veya böyle mutlaka bir sorun çıkıyor.

bir de alternatif olarak breezeless E12 cb1 dusunmustum. ruzgarsiz tekneloji ve bir kac ozellik farki var bu model icin bir kac ay once 38 bin fiyat almistim suan guncel fiyatini sormadim fakat ayni fiyata olursa aradaki farka deger mi acaba?

bir de isitma modunda xtreme ic unite genlesme plastik citlama sesi durumu nedir rahatsiz ediyor mu?
Valla o bilgiyi Türkiyede ilk defa ben verdim, halen aynı klimayı kullanıyorum ve halen yatak odamda kullanıyorum, siz sorunca ister istemez ''O ses halen var mı yahu?'' diye kendi kendime düşünecek kadar o sesi hiç duymuyorum artık demek ki.

Bu durum benim duymazdan gelmem değil de artık kasanın oturmuş olmasından kaynaklı diye düşünüyorum.

Belli ki geçen seneki bağlantından elde olan ürünlerden, yapıştırın hiç affetmeyin ancak montajı yetkili servisin yapıp yapmayacağını lütfen teyit edin çünkü bazı firmalar klimaları kendisi satıyor, Midea ile resmi ilgisi olmayan Rüstem'e taktırıyor sonra anlaşmalı olduğu Kezban'a garantisini işlettiriyor gibi saçma sapan döngüler olabiliyor.

Midea söz konusu olduğunda mutlaka, ''SATAN aynı zamanda TAKAN olsun'' rica ediyorum.
Eğer malı satan klimayı size başkasına taktırtacaksa öyle veya böyle mutlaka bir sorun çıkıyor.

Kaya Grup Muharrem abiden satin alacagim Adem abi is yerini aradim gecen hafta oradaki bayan arkadas vermisti fiyati. Sizinde selaminizi iletecegim izniniz ile.

Kaya Grup Muharrem abiden satin alacagim Adem abi is yerini aradim gecen hafta oradaki bayan arkadas vermisti fiyati. Sizinde selaminizi iletecegim izniniz ile.
Haaaa aman abi o zaman asayiş berkemaldir, Muharrem ustam candır ve onun ne kadar can olduğunu montaj bittikten sonra sen de anlayacaksın. :ok

Bendede durumlar bu şekilde,12.000 BTU Zeta Klimayı açmadan önce verileri sıfırlamıştım 5.5 saatte 1.4 Kwh yakmış. Dış Ortam 6,5 dereceydi açtığım saatte şuan 2,5 derece görünüyor.

Ekli dosyayı görüntüle 24410Ekli dosyayı görüntüle 24411
Şimdi arasam bulamam muhtemelen ama bugün bir yoruma cevap yazmıştım, yorumu yazan arkadaşın iddiası, ''Beko 12000btu klima ile aylık 100-120, hadi bilemedik en fazla 150tl maliyetim oluyor'' diyor ısıtmada.

Çok sessizliğini vs de ayrıca vurgulamış falan.

İşim gücüm vardı ama gıcık oldum açıkçası, telefonla iki dakika oturdum kabaca bir hesap yaptım dedim ki ''Kardeşim 150tl bile desek ayda 50kwh eder bu da günde 1.6kwh eder. 12 lik klimanın, ortamı iklimlendirmeye kadar zaten ilk 1 saatte 500wh tüketeceğini düşünsek sen bu klimayı günde 4 saat falan kullanıyorsundur bu durumda.''

Yani abi ben kliması ile sidik yarıştıranlara anlam veremiyorum, şey gibi geliyor bana hani ergenlerin ilk arabası dünyanın en kral arabasıdır ya, bunlar da sahip oldukları klimayı dünyanın en kral kliması zannediyorlar.

İşte bu mesajdaki gibi paylaşımları biz neden istiyoruz? Objektif, saf veri ve ispat içeriyor.

12000btu Beko klima ile ayda 100tl faturama ek oluyor diyen de kardeşim klimasını günde 1 saat açmaya korkuyordur benim gözümde.

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri