Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi 1/2 1/4 Boru kullanan Klima tavsiye

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan EzerchE
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

EzerchE

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
40.000-50.000
Marka Model Bilgisi
Haier Revive Plus Wi-Fi AS68RDAHRA-TR TCL T-Pro TAC-24CHSD/TPG11I TCL Elite TAC-24CHSD/XA51I Alarko Flair FLR2401HW Toshiba 24E2KVG Seiya Plus
Merhabalar, İstanbul'da güney cepheye bakan ve önü açık olan evim yaz aylarında inanılmaz ısınıyor,

Evim 1+1 Klima yeri bina yapılırken hazırlanmış ve 1/2 1/4 boruları çekilmiş durumda olduğu için buna uygun bir klima almam gerekiyor. Evin planını posta ekliyorum, klima yerini işaretledim. Kapılar genelde açık, toplam 52 metrekare. Klimanın yatak odasına da etki etmesini bekliyorum.

Daha önce belki biraz işe yarar diye aldığım mobil klima beni perişan etti, sıcak yetmezmiş gibi bir de sadece bir kaç saatte hemen dolan, gider sularıyla uğraşmak zorunda kaldım ve ısıyı da ancak bir kaç derece düşürebildi.

Screenshot 2025-03-08 103235.webp

Bu nedenle 24.000 BTU bir klimanın bana ancak yeterli olacağını düşünüyorum.
Araştırmalarımda 1/2 1/4 kullanan klimalar arasında aşağıdaki gibi bir kaç model belirledim;

Haier Revive Plus Wi-Fi AS68RDAHRA-TR
TCL T-Pro TAC-24CHSD/TPG11I
TCL Elite TAC-24CHSD/XA51I
Alarko Flair FLR2401HW
Toshiba 24E2KVG Seiya Plus

Tabi ki farklı model önerileriniz de olabilir, Haier gibi uygun fiyatlı bir çözüm yetecekse 40.000 - 50.000 civarı bütçe benim için çok iyi olur ama üzerine çıkmak gerekirse önerileri duymak isterim.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Merhabalar, İstanbul'da güney cepheye bakan ve önü açık olan evim yaz aylarında inanılmaz ısınıyor,

Evim 1+1 Klima yeri bina yapılırken hazırlanmış ve 1/2 1/4 boruları çekilmiş durumda olduğu için buna uygun bir klima almam gerekiyor. Evin planını posta ekliyorum, klima yerini işaretledim. Kapılar genelde açık, toplam 52 metrekare. Klimanın yatak odasına da etki etmesini bekliyorum.

Daha önce belki biraz işe yarar diye aldığım mobil klima beni perişan etti, sıcak yetmezmiş gibi bir de sadece bir kaç saatte hemen dolan, gider sularıyla uğraşmak zorunda kaldım ve ısıyı da ancak bir kaç derece düşürebildi.

Ekli dosyayı görüntüle 24699

Bu nedenle 24.000 BTU bir klimanın bana ancak yeterli olacağını düşünüyorum.
Araştırmalarımda 1/2 1/4 kullanan klimalar arasında aşağıdaki gibi bir kaç model belirledim;

Haier Revive Plus Wi-Fi AS68RDAHRA-TR
TCL T-Pro TAC-24CHSD/TPG11I
TCL Elite TAC-24CHSD/XA51I
Alarko Flair FLR2401HW
Toshiba 24E2KVG Seiya Plus

Tabi ki farklı model önerileriniz de olabilir, Haier gibi uygun fiyatlı bir çözüm yetecekse 40.000 - 50.000 civarı bütçe benim için çok iyi olur ama üzerine çıkmak gerekirse önerileri duymak isterim.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Özellikle Haier klima ile ilgili @mbirol ustanın bir fikrini almak güzel olur.
Umarım mesajı görecek ve cevaplayacak vakti olur :ok

Hatta kendisine pislik yapayım bu mesajın linkini wp den göndereyim :kiskis

Özellikle Haier klima ile ilgili @mbirol ustanın bir fikrini almak güzel olur.
Umarım mesajı görecek ve cevaplayacak vakti olur :ok

Hatta kendisine pislik yapayım bu mesajın linkini wp den göndereyim :kiskis
Yanlış olan 24 lük klima seçimi. Asıl sorunun büyüğü bu olur. Perdiformans serisi 12 lik takacaksın 7/24 açık tutacaksın. Başka türlü çözüm yok istesen 48 lik salon tipi al.
Haier revive giriş sınıfı.
Tavsiye isteyene. Gree Airy 12 lik
Birde yeni bir cihaz söyleyelim.
Hantech H-pro (tcl üretimi) ama ben tcl de varsa bile Hantech ten alın derim.

Yanlış olan 24 lük klima seçimi. Asıl sorunun büyüğü bu olur. Perdiformans serisi 12 lik takacaksın 7/24 açık tutacaksın. Başka türlü çözüm yok istesen 48 lik salon tipi al.
Haier revive giriş sınıfı.
Tavsiye isteyene. Gree Airy 12 lik
Birde yeni bir cihaz söyleyelim.
Hantech H-pro (tcl üretimi) ama ben tcl de varsa bile Hantech ten alın derim.
Eyvallah ustam, işin pir'inden görüş almak her zaman önemli :ok

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri