- Bütçe
- 40.000-50.000
- Marka Model Bilgisi
- Haier Revive Plus Wi-Fi AS68RDAHRA-TR TCL T-Pro TAC-24CHSD/TPG11I TCL Elite TAC-24CHSD/XA51I Alarko Flair FLR2401HW Toshiba 24E2KVG Seiya Plus
Merhabalar, İstanbul'da güney cepheye bakan ve önü açık olan evim yaz aylarında inanılmaz ısınıyor,
Evim 1+1 Klima yeri bina yapılırken hazırlanmış ve 1/2 1/4 boruları çekilmiş durumda olduğu için buna uygun bir klima almam gerekiyor. Evin planını posta ekliyorum, klima yerini işaretledim. Kapılar genelde açık, toplam 52 metrekare. Klimanın yatak odasına da etki etmesini bekliyorum.
Daha önce belki biraz işe yarar diye aldığım mobil klima beni perişan etti, sıcak yetmezmiş gibi bir de sadece bir kaç saatte hemen dolan, gider sularıyla uğraşmak zorunda kaldım ve ısıyı da ancak bir kaç derece düşürebildi.
Bu nedenle 24.000 BTU bir klimanın bana ancak yeterli olacağını düşünüyorum.
Araştırmalarımda 1/2 1/4 kullanan klimalar arasında aşağıdaki gibi bir kaç model belirledim;
Haier Revive Plus Wi-Fi AS68RDAHRA-TR
TCL T-Pro TAC-24CHSD/TPG11I
TCL Elite TAC-24CHSD/XA51I
Alarko Flair FLR2401HW
Toshiba 24E2KVG Seiya Plus
Tabi ki farklı model önerileriniz de olabilir, Haier gibi uygun fiyatlı bir çözüm yetecekse 40.000 - 50.000 civarı bütçe benim için çok iyi olur ama üzerine çıkmak gerekirse önerileri duymak isterim.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Evim 1+1 Klima yeri bina yapılırken hazırlanmış ve 1/2 1/4 boruları çekilmiş durumda olduğu için buna uygun bir klima almam gerekiyor. Evin planını posta ekliyorum, klima yerini işaretledim. Kapılar genelde açık, toplam 52 metrekare. Klimanın yatak odasına da etki etmesini bekliyorum.
Daha önce belki biraz işe yarar diye aldığım mobil klima beni perişan etti, sıcak yetmezmiş gibi bir de sadece bir kaç saatte hemen dolan, gider sularıyla uğraşmak zorunda kaldım ve ısıyı da ancak bir kaç derece düşürebildi.
Bu nedenle 24.000 BTU bir klimanın bana ancak yeterli olacağını düşünüyorum.
Araştırmalarımda 1/2 1/4 kullanan klimalar arasında aşağıdaki gibi bir kaç model belirledim;
Haier Revive Plus Wi-Fi AS68RDAHRA-TR
TCL T-Pro TAC-24CHSD/TPG11I
TCL Elite TAC-24CHSD/XA51I
Alarko Flair FLR2401HW
Toshiba 24E2KVG Seiya Plus
Tabi ki farklı model önerileriniz de olabilir, Haier gibi uygun fiyatlı bir çözüm yetecekse 40.000 - 50.000 civarı bütçe benim için çok iyi olur ama üzerine çıkmak gerekirse önerileri duymak isterim.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.