Kaya Grup ile ilgili görüşlerim halen aynı ve hatta bu sene bir çalışma daha yapacağız kendileri ile.
Bu çalışmaların şöyle bir faydası oluyor. Herkes zannediyor ki parayı bastıranın malını öneriyoruz.
Aslında durum o değil, bizimki biraz denetleme sistemi gibi işliyor ve o nedenle ben aslında herkesten zaten istiyor olsam da özellikle bu tarz çalışmaları yaptığımız bayilere yaptığım yönlendirmelerde sizlerden mutlaka montaj sonrası görselleri istiyorum ki montaj kalitesini biraz da olsa görsellerden analiz edebilelim, yine sizlerin görüşlerini isteme nedenim de bu oluyor size nasıl davrandılar, ürünü anlattılar mı vs.
Klima montajı çok çetrefilli iştir o nedenle MÜKEMMEL olmasını beklemiyorum ama elinden gelenin en iyisini yapmışolmasını isterim montaj ekibinin. Bu nedenle bir denetmen gibi biz takip ediyoruz.
Mesela Muharrem ustanın işçiliğini ben çok severim ve kendisi ile montajlara da gittim takip ettim ama Muharreö ustadan kaç tane var?
Ben Muharrem ustaya güvenip sizleri yönlendiriyorum ama Muharrem ustanın ekipleri de var montaja giden, onlar da Muharrem usta gibi yapıyor mu bakalım montajı? İşte bu tarz profesyonel bakabilen bayiler kendilerini denetletmek için üstüne bir de para ödüyorlar düşünün. Yani bu öyle bir şey ki ben 1 sene boyunca ''Armutun sapı, üzümün çöpü'' diye bu adamların başına ekşiyorum.
Yani yok öyle ''ver parayı kap müşteriyi'' gibi bir durum. İnanın bana, para için yapılır şey değil bu durum herhangi bir bayi için çünkü o adam o klimayı önünde sonunda mutlaka satar zaten, benim birisini yönlendirmeme ihtiyaçları yok. Fakat her montajı denetleyemez işletmeler. Onun yerine ben burada kendim elimden geldiğince takipe dip bir de yorumluyorum mümkün olduğunca.
Şunun gibi mesela.
Ekli dosyayı görüntüle 24892
Haaa geçen gün Kaya Grup ile ilgili bir mevzu oldu mesela sevgili
@Pitbull dostumuzu üzdüler çünkü bakım yapılan klimada istenen temizlik performansı alınamadı ki Pitbull dostumuz sonuna kadar haklıydı, tahmin ettiğim gibi Muharrem ustanın kendisinin değil ekibinin gittiği bir işti bu. Ne oldu? kıyamet koptu arka planda ama önemli olan bu hatadan ders çıkartabilmeleriydi ve her zaman yazdığım üzere DEMOKLESİN KILICI gibi o konu başlığı her zaman forumumuzda yer alacak.
Yer alacak ki hatalarından ders çıkartıp başka tüketicilerde aynı hatayı yapmayacak, buna dikkat edecekler.
SAHNE tehlikeli bir yerdir dostlar, çünkü Sahneye çıktığınızda tüm ışıklar da bakışlar da sizin üzerinizde olur.
İşte Kaya Grup gibi, Muharrem usta gibi, sevgili eşi güzel kardeşim Elif gibi insanların bu cesareti bu nedenle takdiri hak eder bence zira onlar da biliyor sessiz ve derinden, kimseye bir şey duyurmadan ve hataların kusurların sümenaltı edildiği şekilde para kazanıp yollarına devam etmeyi. Onun yerine kendilerini geliştirmeye uğraşmaları dahi alkışı hak ediyor ben tebtik ediyorum bu vizyoner dostları ve elbette bu çalışmalara devam ettikleri sürece (Mağazalarını da yeniliyorlar şu an) ben de kendilerini desteklemeye elbette devam edeceğim.