Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Klima omerisi

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

uğurcan

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
70.000
Marka Model Bilgisi
Midea veya gree
Merhabalar salonuma bir klima alicam 32.5 m² bir salon 3 adet cam var yalitim yok 18.000 btu bir klima almayi dusunuyorum sizce midea xtreme save mi yoksa gree fairy mi yada bildiginiz daha iyi olucak bir klima varmi

Mersin sadece soğutmada kullanılacak max 2 saat sabah güneşi sadece girer odaya ki cogu zaman perdeler kapali kullaniliyor
Merhaba, sizinle aynı ilde ikamet ediyoruz ve ortalama 28 metrekare alan için 18.000 BTU LG Dualcool Plus modelini kullanıyoruz biz de. Sadece soğutma amacıyla kullanacaksanız giriş seviye 18.000 BTU cihazlar da işinizi görecektir ama bütçem var, almışken daha iyi bir şey alayım derseniz Midea için AC İklimlendirme firması ile iletişime geçip Adem Helvacı Bey'in önerisiyle geldim derseniz size yardımcı olacaklardır. Adem Hoca'mın da bizzat tanıdığı ve önerdiği bir işletmedir kendileri.

Gree almayı düşünürseniz de çok dikkatli olmanızı tavsiye ederim. Adını anmak istemediğim ve sıkıntı yaşadığımız bir bayi var. Oraya bulaşmanızı önermem. Eğer aldığınız üründe fabrikasyon bir hata çıkarsa benim gibi uğraşır durursunuz. Süreci burada da paylaşmıştım zaten. Bu yüzden Mersin için direkt ana bayi olan Telpaş Klima Sistemleri'ne gitmenizi öneririm. Servis olarak da Ergün Klima'dan Sinan Bey ya da oğlu Atakan Bey ile iletişime geçmenizi öneririm.

İlgili konu bağlantısı :

https://inceleriz.com/forum/konular...reci-ve-giderilmeyen-magduriyet-mersin.10913/

Merhaba, sizinle aynı ilde ikamet ediyoruz ve ortalama 28 metrekare alan için 18.000 BTU LG Dualcool Plus modelini kullanıyoruz biz de. Sadece soğutma amacıyla kullanacaksanız giriş seviye 18.000 BTU cihazlar da işinizi görecektir ama bütçem var, almışken daha iyi bir şey alayım derseniz Midea için AC İklimlendirme firması ile iletişime geçip Adem Helvacı Bey'in önerisiyle geldim derseniz size yardımcı olacaklardır. Adem Hoca'mın da bizzat tanıdığı ve önerdiği bir işletmedir kendileri.

Gree almayı düşünürseniz de çok dikkatli olmanızı tavsiye ederim. Adını anmak istemediğim ve sıkıntı yaşadığımız bir bayi var. Oraya bulaşmanızı önermem. Eğer aldığınız üründe fabrikasyon bir hata çıkarsa benim gibi uğraşır durursunuz. Süreci burada da paylaşmıştım zaten. Bu yüzden Mersin için direkt ana bayi olan Telpaş Klima Sistemleri'ne gitmenizi öneririm. Servis olarak da Ergün Klima'dan Sinan Bey ya da oğlu Atakan Bey ile iletişime geçmenizi öneririm.

İlgili konu bağlantısı :

https://inceleriz.com/forum/konular...reci-ve-giderilmeyen-magduriyet-mersin.10913/
Hocam

Hocam lg klimalarada bakmistim aklima yatan model dualcool sirius modeli idi bu arada mide klimayı hepsiburada uzerinden om group adli saticidan alicam cok ciddi bir odeme kolaylığı sunuyorlar ve fg europe sitesinden baktığımızda yetkili bayi olarak gorunuyor peki sizce surekli kullanilan ve muhtemelen mersin şartlarında yazın hiç kapanmayacak bir klima olarak onumuzdeki yillarida düşünürsek lg dualcool sirius klimami yoksa midea xtreme klimami daha uygun olur.

Hocam lg klimalarada bakmistim aklima yatan model dualcool sirius modeli idi bu arada mide klimayı hepsiburada uzerinden om group adli saticidan alicam cok ciddi bir odeme kolaylığı sunuyorlar ve fg europe sitesinden baktığımızda yetkili bayi olarak gorunuyor peki sizce surekli kullanilan ve muhtemelen mersin şartlarında yazın hiç kapanmayacak bir klima olarak onumuzdeki yillarida düşünürsek lg dualcool sirius klimami yoksa midea xtreme klimami daha uygun olur.
LG'yi örnek olarak vermiştim aslında. Giriş segment ürünlerden kastım; Airfel, Kaira, Bosch CL2000U, Rota Seal idi. Bu cihazların tamamı, özünde Midea'nın Prime modeli aslında. Sadece üzerine marka basıp satıyorlar.

FGEurope'a bağlı bayi dediniz ama siz yine de kendilerine ulaşın önümüzdeki günlerde. Buradaki servisler montaj konusunda yardımcı olacaklar mı bir sorun. Alternatif olarak da AC İklimlendirme ile bir görüşün isterseniz. Hangisi yerden almak daha mantıklı ise ona göre hareket edersiniz.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri