Merhaba, sizinle aynı ilde ikamet ediyoruz ve ortalama 28 metrekare alan için 18.000 BTU LG Dualcool Plus modelini kullanıyoruz biz de. Sadece soğutma amacıyla kullanacaksanız giriş seviye 18.000 BTU cihazlar da işinizi görecektir ama bütçem var, almışken daha iyi bir şey alayım derseniz Midea için AC İklimlendirme firması ile iletişime geçip Adem Helvacı Bey'in önerisiyle geldim derseniz size yardımcı olacaklardır. Adem Hoca'mın da bizzat tanıdığı ve önerdiği bir işletmedir kendileri.
Gree almayı düşünürseniz de çok dikkatli olmanızı tavsiye ederim. Adını anmak istemediğim ve sıkıntı yaşadığımız bir bayi var. Oraya bulaşmanızı önermem. Eğer aldığınız üründe fabrikasyon bir hata çıkarsa benim gibi uğraşır durursunuz. Süreci burada da paylaşmıştım zaten. Bu yüzden Mersin için direkt ana bayi olan Telpaş Klima Sistemleri'ne gitmenizi öneririm. Servis olarak da Ergün Klima'dan Sinan Bey ya da oğlu Atakan Bey ile iletişime geçmenizi öneririm.
İlgili konu bağlantısı :
https://inceleriz.com/forum/konular...reci-ve-giderilmeyen-magduriyet-mersin.10913/