Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Evet biliyorum zararı olan ürünler en güzeli sağlıkli spor ve sağlıklı beslenmeBu tarz şeylerden uzak durmanızı şiddetle tavsiye ederim. Bu tarz ürünler Sağlık Bakanlığı değil de Tarım ve Orman Bakanlığı kapsamındaki ürünler diye geçiyor. Denetim konusunda al birini vur ötekine tabii ama o apayrı bir konu. Ancak bu tarz ürünler böbrek, karaciğer gibi organlarda problemlere neden olabiliyor. Hatta bir diyetisyen konu ile ilgili bir video yapmıştı Youtube'da. Ürünün marka sahibi de bir internet fenomeni idi. Diyetisyen gerçekleri söyledi diye ailesine kadar tehdit telefonları almıştı. Vücudunuza uygun bir bisiklet alın ve yavaş yavaş menzili arttırarak kendinize bir program yapın. En azından sağlıklı bir şekilde yakarsınız yağlarınızı.
Şuan zaten sabahları 1 adet tam buğday ekmeği yiyorum. Sabahları bir bardak normal çay içiyorum ve 1 adet yumurta haşlaması.Mustafa kardeşim sen 3 dilim ye ekmeği sabah yumurta peynir zeytin salata günde 2 bardak yeşil çay iç ekmeği sabah öğle akşam da hep 3 dilim ye birde fıstık çok aşırıya kaçma sağlıklı yağı var ama aşırısı zarar protein ağırlıklı beslen emin ol kilo verirsin
Çay ile su ihtiyacı karşılanmıyor ama günde 2.5 litre su içmelisin tam buğday ekmek te 1 tane değil 3 dilim olmalı öğlen 3 dilim akşam 3 dilim olmalı bulgur pilavı yersen ekmek yemene gerek yok akşam çay bayağı fazla 5 veya 6 bardak yeterlidir bence ben karadenizliyim senin kadar çay içmiyorumŞuan zaten sabahları 1 adet tam buğday ekmeği yiyorum. Sabahları bir bardak normal çay içiyorum ve 1 adet yumurta haşlaması.
Öğledenleri ev yemekleri ekmeksiz. Tava baklagiller vs. Akşamları da aynı şekilde. Ama akşam çay 10-15 bardak içiyorum)
Su ihtiyacı çay ile karşılamış oluyorum. Zayıflamak ve sağlıklı kalmak için su çok içmem gerek ama ben günde belki 1 bardak içiyorsam anca
Su ve çay konusu önemliÇay ile su ihtiyacı karşılanmıyor ama günde 2.5 litre su içmelisin tam buğday ekmek te 1 tane değil 3 dilim olmalı öğlen 3 dilim akşam 3 dilim olmalı bulgur pilavı yersen ekmek yemene gerek yok akşam çay bayağı fazla 5 veya 6 bardak yeterlidir bence ben karadenizliyim senin kadar çay içmiyorum
9 aylik konu nasil canlanmis heeÇay ile su ihtiyacı karşılanmıyor ama günde 2.5 litre su içmelisin tam buğday ekmek te 1 tane değil 3 dilim olmalı öğlen 3 dilim akşam 3 dilim olmalı bulgur pilavı yersen ekmek yemene gerek yok akşam çay bayağı fazla 5 veya 6 bardak yeterlidir bence ben karadenizliyim senin kadar çay içmiyorum
Her bitkisel içeriğe güvenme derim, sonuçta zayıflamak da vücudu desteklemek de sadece kapsülle olmuyor. Kas kaybetmemek için iyi beslenmeli, özellikle de yeterince protein almalısın. Ben bir dönem en iyi protein tozu markası nedir baya bi araştırmıştım ve kullanmıştım illa bir şey kullanacaksan bu tarz içeriklere bakmanı öneririm. besinlerden almak en iyisi tabii. Ayrıca sporla desteklemek de lazım.Merhaba iyi akşamlar. Zayıflamak için Bitkisel veya farklı tür zayıflama ilaç önerir misiniz aramız'da kullanan var mı? varsa yorumlanı alablir miyim.
Örnek bilader kendisine bundan almıs
Ya hocam yemeyi çok seviyorum. Kahvaltı öğle akşam hep ham yemek yiyorum. Ayrıyeten akşamları çayı pastasız yemem. Çayın üstüne kuruyemiş yerim vs vsHer bitkisel içeriğe güvenme derim, sonuçta zayıflamak da vücudu desteklemek de sadece kapsülle olmuyor. Kas kaybetmemek için iyi beslenmeli, özellikle de yeterince protein almalısın. Ben bir dönem en iyi protein tozu markası nedir baya bi araştırmıştım ve kullanmıştım illa bir şey kullanacaksan bu tarz içeriklere bakmanı öneririm. besinlerden almak en iyisi tabii. Ayrıca sporla desteklemek de lazım.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.