Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

ZAYIFLAMA İÇİN KAHVE

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Mustaffa

Müdavim
Araştırmacı
Merhaba iyi akşamlar. Zayıflamak için Bitkisel veya farklı tür zayıflama ilaç önerir misiniz aramız'da kullanan var mı? varsa yorumlanı alablir miyim.

Örnek bilader kendisine bundan almıs

Ekli dosyalar

• 1.jpeg
    1.jpeg
    70.8 KB · Görüntüleme: 21
Bu tarz şeylerden uzak durmanızı şiddetle tavsiye ederim. Bu tarz ürünler Sağlık Bakanlığı değil de Tarım ve Orman Bakanlığı kapsamındaki ürünler diye geçiyor. Denetim konusunda al birini vur ötekine tabii ama o apayrı bir konu. Ancak bu tarz ürünler böbrek, karaciğer gibi organlarda problemlere neden olabiliyor. Hatta bir diyetisyen konu ile ilgili bir video yapmıştı Youtube'da. Ürünün marka sahibi de bir internet fenomeni idi. Diyetisyen gerçekleri söyledi diye ailesine kadar tehdit telefonları almıştı. Vücudunuza uygun bir bisiklet alın ve yavaş yavaş menzili arttırarak kendinize bir program yapın. En azından sağlıklı bir şekilde yakarsınız yağlarınızı.
Evet biliyorum zararı olan ürünler en güzeli sağlıkli spor ve sağlıklı beslenme

Merhaba, ben de eskiden balık etli sayılacak durumdaydım ve yağ kitlem çok yüksek çıkmıştı. Hem spor hem de diyetisyen eşliğinde sağlıklı beslenmeye ve yaşamaya başladım. Diyetisyenimin bana söylediği en önemli şeylerin arasında bu bitkisel ürünler gibi markası belirsiz veya içeriği belirsiz ürünlerden uzak durmamı söylemesi yer alıyor. Evet, CLA gibi mesela bazı bitkisel özlerin ve takviyelerin işe yaradığını söyleyen araştırmalar da var. Onun dışında yeşil çay bu konuda efsane. Ama bilmediğiniz markayı veya içeriği tercih etmeyin derim.
Bunun dışında ben spora ek olarak protein odaklı ve kalorisi düşük besinler odaklı beslendim. Bu konuda protein bar vs gibi ürünler tok tutmaya ve kas yapmaya yardım ediyor. En iyi sporcu atıştırmalıkları olarak kullandığım ürünleri linkliyorum. Belki işinize yarar. Yine de ürünleri almadan evvel yorumlara ve içeriğine bakmanızı öneririm. Umarım yardımcı olmuştur :):)

Sağlıkla hobi olarak ilgilenen biri olarak uzak durmanızı tamamen PR ve yanıltıcı reklam çalışmalarının ürünü olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Zayıflamak için içinde sağlıklı ve doğru beslenme olmayan bir program boştur. Yoğun kilolarda ise hareket şarttır. İmkanı olana yüzmeyi tavsiye ederim.

Mustafa kardeşim sen 3 dilim ye ekmeği sabah yumurta peynir zeytin salata günde 2 bardak yeşil çay iç ekmeği sabah öğle akşam da hep 3 dilim ye birde fıstık çok aşırıya kaçma sağlıklı yağı var ama aşırısı zarar protein ağırlıklı beslen emin ol kilo verirsin

Mustafa kardeşim sen 3 dilim ye ekmeği sabah yumurta peynir zeytin salata günde 2 bardak yeşil çay iç ekmeği sabah öğle akşam da hep 3 dilim ye birde fıstık çok aşırıya kaçma sağlıklı yağı var ama aşırısı zarar protein ağırlıklı beslen emin ol kilo verirsin
Şuan zaten sabahları 1 adet tam buğday ekmeği yiyorum. Sabahları bir bardak normal çay içiyorum ve 1 adet yumurta haşlaması.

Öğledenleri ev yemekleri ekmeksiz. Tava baklagiller vs. Akşamları da aynı şekilde. Ama akşam çay 10-15 bardak içiyorum :))

Su ihtiyacı çay ile karşılamış oluyorum. Zayıflamak ve sağlıklı kalmak için su çok içmem gerek ama ben günde belki 1 bardak içiyorsam anca

Şuan zaten sabahları 1 adet tam buğday ekmeği yiyorum. Sabahları bir bardak normal çay içiyorum ve 1 adet yumurta haşlaması.

Öğledenleri ev yemekleri ekmeksiz. Tava baklagiller vs. Akşamları da aynı şekilde. Ama akşam çay 10-15 bardak içiyorum :))

Su ihtiyacı çay ile karşılamış oluyorum. Zayıflamak ve sağlıklı kalmak için su çok içmem gerek ama ben günde belki 1 bardak içiyorsam anca
Çay ile su ihtiyacı karşılanmıyor ama günde 2.5 litre su içmelisin tam buğday ekmek te 1 tane değil 3 dilim olmalı öğlen 3 dilim akşam 3 dilim olmalı bulgur pilavı yersen ekmek yemene gerek yok akşam çay bayağı fazla 5 veya 6 bardak yeterlidir bence ben karadenizliyim senin kadar çay içmiyorum

Çay ile su ihtiyacı karşılanmıyor ama günde 2.5 litre su içmelisin tam buğday ekmek te 1 tane değil 3 dilim olmalı öğlen 3 dilim akşam 3 dilim olmalı bulgur pilavı yersen ekmek yemene gerek yok akşam çay bayağı fazla 5 veya 6 bardak yeterlidir bence ben karadenizliyim senin kadar çay içmiyorum
Su ve çay konusu önemli

9 aylik konu nasil canlanmis hee:) benim de ekmek duskunlugum var. Kepekli, tam vs... begenmediklerinizi bile yerim. Hic kilo sorunum olmadi. Yillardir 2 öğün besleniyorum. Haftada 2 gun kendimce disarida interval spor yaparim.zaten ex sporcuyum. Kilo sorunu olan ekmek dahil karbonhidratlari azaltip, mumkunse 2 öğün yemelidir. Ara öğün diyetisyen tuzagidir. Acikmak istemiyosaniz yemeklerden sonra bir cay kaşığı tarçın yenebilir. Suyu bol icin. Protein ve zeytinyağıni artirin. Uyumadan 4-5 saat once yemeyi kesin. O yemekten 14 saat gecince kahvaltini yap. Spora mümkünse aç git. Yüce Allah Vucutta seker olmayinca yaglari yakan mükemmel ötesi bir teknolojiyle yaratmış bizi. Ac gitmiyorsak da Yağ yakimi 45 dakikadan sonra baslar, yarim saat yuruyup sporu birakmayin.

Merhaba iyi akşamlar. Zayıflamak için Bitkisel veya farklı tür zayıflama ilaç önerir misiniz aramız'da kullanan var mı? varsa yorumlanı alablir miyim.

Örnek bilader kendisine bundan almıs
Her bitkisel içeriğe güvenme derim, sonuçta zayıflamak da vücudu desteklemek de sadece kapsülle olmuyor. Kas kaybetmemek için iyi beslenmeli, özellikle de yeterince protein almalısın. Ben bir dönem en iyi protein tozu markası nedir baya bi araştırmıştım ve kullanmıştım illa bir şey kullanacaksan bu tarz içeriklere bakmanı öneririm. besinlerden almak en iyisi tabii. Ayrıca sporla desteklemek de lazım.

Her bitkisel içeriğe güvenme derim, sonuçta zayıflamak da vücudu desteklemek de sadece kapsülle olmuyor. Kas kaybetmemek için iyi beslenmeli, özellikle de yeterince protein almalısın. Ben bir dönem en iyi protein tozu markası nedir baya bi araştırmıştım ve kullanmıştım illa bir şey kullanacaksan bu tarz içeriklere bakmanı öneririm. besinlerden almak en iyisi tabii. Ayrıca sporla desteklemek de lazım.
Ya hocam yemeyi çok seviyorum. Kahvaltı öğle akşam hep ham yemek yiyorum. Ayrıyeten akşamları çayı pastasız yemem. Çayın üstüne kuruyemiş yerim vs vs :)) iştah kesici bişey lazım bana.

Şimdi pasta türleri bıraktım yemiyorum çayı şekersiz içiyorum.
Sabahları tek 1 tane haşlanmıs yumurta yiyorum ekmek vs yok. Sadece 1 tane yumarta ve 1 bardak çay
Öğlenleri çorba cacık veya salata
Akşamları ise hanım ne yemek yaprsa onu yiyorum ekmeksiz. Hanımı ikna edebilsem akşam yemeğinde sadece yoğurt corba tarzına okeyim ben. Tabi benim hanım fit kilosu felan yerinde kendi açısıdan sorun yok yiyor :))

Bu düzene uyarsam hafta 1kg gidiyor ama işte düzen tutmuyor misaflik gidiyon ham yemekler oluyor kahvatılar vs vs

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri