Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Buz Kırma sesi olmayan No frost buzdolabı önerisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gokkula
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Gokkula

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
100bin
Marka Model Bilgisi
Farketmez
Merhaba, buzdolabı önerisine ihtiyacım var. En önemli kriterim: 1+1 evde açık mutfak olması sebebiyle buz kırma sesinin en düşük olmasıdır. Bunu sağlayacak kadar iyi bir yalıtıma sahip nofrost özellikli alttan donduruculu bir buzdolabı arıyorum. Orta veya üst segment olabilir. Bütçe konusunda bir sınır belirlemedim.
Forumlara karşılaştırma sitelerine baktım ancak buz kırma sesiyle ilgili hiç bir bilgiye rastlamadım. Yabancı forum sitelerinde de böyle bir araştırma karşılaştırma veya ölçüm yapanı görmedim. Ürün satıcılarındaki bilgi düzeyi zaten çok zayıf, dolayısıyla onlardan tatmin edici bilgi edinmek neredeyse imkansız. Buzdolaplarında belirtilen desibel değerleri buzdolabının genel çalışma sesine dair bir değer olduğu için buz kırma sesini kapsamıyor. Buz kırma sesine hiç değinildiğini de görmedim. Buz kırma sesi açık mutfakta salonda uyurken uyandıracak kadar rahatsız edici benim için. Buz kırma sesinin çok iyi yalıtıldığı bir buzdolabı varsa bilgi verebilir misiniz?

Merhaba, buzdolabı önerisine ihtiyacım var. En önemli kriterim: 1+1 evde açık mutfak olması sebebiyle buz kırma sesinin en düşük olmasıdır. Bunu sağlayacak kadar iyi bir yalıtıma sahip nofrost özellikli alttan donduruculu bir buzdolabı arıyorum. Orta veya üst segment olabilir. Bütçe konusunda bir sınır belirlemedim.
Forumlara karşılaştırma sitelerine baktım ancak buz kırma sesiyle ilgili hiç bir bilgiye rastlamadım. Yabancı forum sitelerinde de böyle bir araştırma karşılaştırma veya ölçüm yapanı görmedim. Ürün satıcılarındaki bilgi düzeyi zaten çok zayıf, dolayısıyla onlardan tatmin edici bilgi edinmek neredeyse imkansız. Buzdolaplarında belirtilen desibel değerleri buzdolabının genel çalışma sesine dair bir değer olduğu için buz kırma sesini kapsamıyor. Buz kırma sesine hiç değinildiğini de görmedim. Buz kırma sesi açık mutfakta salonda uyurken uyandıracak kadar rahatsız edici benim için. Buz kırma sesinin çok iyi yalıtıldığı bir buzdolabı varsa bilgi verebilir misiniz?
Bu ses samsung larda genelde oluyor sharp ı araştırınız mı ?

No-Frost özelliğe sahip soğutma ürünlerinin çalışma mantığı bu şekilde zaten. No-Frost bir ürün aldıysanız ve bu sesi duymuyorsanız zaten bir sorun var demektir. Bu sesin olmadığı No-Frost dolabı şimdiye kadar ne gördüm ne de duydum. Sese takılmak yerine bence kompresör markasına bakın derim.

No-Frost özelliğe sahip soğutma ürünlerinin çalışma mantığı bu şekilde zaten. No-Frost bir ürün aldıysanız ve bu sesi duymuyorsanız zaten bir sorun var demektir. Bu sesin olmadığı No-Frost dolabı şimdiye kadar ne gördüm ne de duydum. Sese takılmak yerine bence kompresör markasına bakın derim.
Buz kırma işleminin olmaması elbette no
frost buzdolabı için düşünülemez. Fakat bahsettiğim şey bu işlem sırasında ses yalıtımının çok iyi yapılıp bu sesin dışarıdan duyulmayacak kadar izole edildiği bir buzdolabı arıyorum. Bunu iyi yapabileni bulursam Kompresörüne de bakarım. Labotatuvar ortamında buz kırma sesi desibel ölçümü yapan olduğunu sanmıyorum ama belki bir araştıran olmuştur. Fikir sahibi olan var mı?

Buz kırma işleminin olmaması elbette no
frost buzdolabı için düşünülemez. Fakat bahsettiğim şey bu işlem sırasında ses yalıtımının çok iyi yapılıp bu sesin dışarıdan duyulmayacak kadar izole edildiği bir buzdolabı arıyorum. Bunu iyi yapabileni bulursam Kompresörüne de bakarım. Labotatuvar ortamında buz kırma sesi desibel ölçümü yapan olduğunu sanmıyorum ama belki bir araştıran olmuştur. Fikir sahibi olan var mı?
Belki miele , liebherr de ses olmayabilir

İstediğiniz şey için aşırı yalıtım veya mühendislik gerek bunun maliyeti az uz değildir

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri