Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi İlk Maaşımla Eve Hediye Klima Alacağım

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

TeknolojiSever0

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
30-35K(Kurulum dahil)
Marka Model Bilgisi
Adem Beyin Önerdiği Markalar
Merhabalar Adem bey. Osmaniye Kadirlide ikamet ediyorum. Evimiz müstakil 2 katlı. Alt kat salon için klima alacağım inşallah. Yazları malum çukurova bölgesi çok sıcak oluyor. Oda ölçüleri 5.75 uzunluk, 3.15 genişlik, 2.80 yükseklik. Evin güney cephesinde 3 katlı bitişik bina var, alt kat olduğu için de öğle saatlerine kadar serin oluyor. Fakat 1-2 gibi güneş dönmeye başlayınca salona güneş vuruyor ama balkona çektiğimiz perde ile önlüyoruz sayılır. Pencere ölçüleri 180cm-130cm Batı cepesinde(güneş alan taraftaki pencere), 150cm-130cm ise kuzey olmak üzere 2adet pencere bulunmakta evde. Evimiz eski yalıtım felan hak getire kapılar sağlıklı değil.
Kaç btu, hangi markanın hangi modellerini tercih etmeliyim? Lütfen Marka model olarak öneride bulunursanız onları takip edip almak istiyorum. Kurulumu ve servisi bölgemde olan bir marka olursa iyi olur. Çünki mide 1200btu klimayı düşünüyordum fakat cihaz 28 bin fiyatı iyi ama kurulum dahil değil. Sıfır ürünü ücretsiz kurmak zorunda değiller mi? Aradığımda 4500tl kurulum ücreti alırıız dedi kadirli midea yetkili servisi(İnternetten buldum numarasını yetkisi konusunda emin değilim). Şimdiden tüm forum okurlarına ve Adem beye teşekkür ederim. Gerek televizyon panelleri ve klimalar olsun çok aydınlatıcı bilgiler suuyorsunuz bizlere, tüketici olarak minnettarız.🫡🫡🫡

Merhabalar Adem bey. Osmaniye Kadirlide ikamet ediyorum. Evimiz müstakil 2 katlı. Alt kat salon için klima alacağım inşallah. Yazları malum çukurova bölgesi çok sıcak oluyor. Oda ölçüleri 5.75 uzunluk, 3.15 genişlik, 2.80 yükseklik. Evin güney cephesinde 3 katlı bitişik bina var, alt kat olduğu için de öğle saatlerine kadar serin oluyor. Fakat 1-2 gibi güneş dönmeye başlayınca salona güneş vuruyor ama balkona çektiğimiz perde ile önlüyoruz sayılır. Pencere ölçüleri 180cm-130cm Batı cepesinde(güneş alan taraftaki pencere), 150cm-130cm ise kuzey olmak üzere 2adet pencere bulunmakta evde. Evimiz eski yalıtım felan hak getire kapılar sağlıklı değil.
Kaç btu, hangi markanın hangi modellerini tercih etmeliyim? Lütfen Marka model olarak öneride bulunursanız onları takip edip almak istiyorum. Kurulumu ve servisi bölgemde olan bir marka olursa iyi olur. Çünki mide 1200btu klimayı düşünüyordum fakat cihaz 28 bin fiyatı iyi ama kurulum dahil değil. Sıfır ürünü ücretsiz kurmak zorunda değiller mi? Aradığımda 4500tl kurulum ücreti alırıız dedi kadirli midea yetkili servisi(İnternetten buldum numarasını yetkisi konusunda emin değilim). Şimdiden tüm forum okurlarına ve Adem beye teşekkür ederim. Gerek televizyon panelleri ve klimalar olsun çok aydınlatıcı bilgiler suuyorsunuz bizlere, tüketici olarak minnettarız.🫡🫡🫡
Midea extreme save 12000btu aldım
Midea extreme save 12000btu aldım 27310tl 9 ay peşin fiyatına taksitli. 4500 kurulum ücreti 750 tl de elektirik çekme parası yetkili servis. Sizce nasıl?

Kaç btu, hangi markanın hangi modellerini tercih etmeliyim? Lütfen Marka model olarak öneride bulunursanız onları takip edip almak istiyorum. Kurulumu ve servisi bölgemde olan bir marka olursa iyi olur. Çünki mide 1200btu klimayı düşünüyordum fakat cihaz 28 bin fiyatı iyi ama kurulum dahil değil. Sıfır ürünü ücretsiz kurmak zorunda değiller mi? Aradığımda 4500tl kurulum ücreti alırıız dedi kadirli midea yetkili servisi(İnternetten buldum numarasını yetkisi konusunda emin değilim). Şimdiden tüm forum okurlarına ve Adem beye teşekkür ederim. Gerek televizyon panelleri ve klimalar olsun çok aydınlatıcı bilgiler suuyorsunuz bizlere, tüketici

Midea extreme save 12000btu aldım 27310tl 9 ay peşin fiyatına taksitli. 4500 kurulum ücreti 750 tl de elektirik çekme parası yetkili servis. Sizce nasıl?
boru ?

Kurulum ile birlikte toplam 32 civarına denk geliyor ki geçen senenin fiyatları bunlar. Peşin fiyatına 9 ay taksit olması da çok makul. Aldığınız yer güvenilir mi peki?

Kurulum ile birlikte toplam 32 civarına denk geliyor ki geçen senenin fiyatları bunlar. Peşin fiyatına 9 ay taksit olması da çok makul. Aldığınız yer güvenilir mi peki?

Ben 6 taksit 60 bine 2 adet aldım hocam. hatta sahibi bir senelik bakım hediye etti iki klimaya. evdeki 2 klimayı ücretsiz söktüler. Antalya Ekoplus klima. Vakum yapıldı her iki cihaza 15'er dakika. Şu an için bir sıkıntı görünmüyor.

Ben 6 taksit 60 bine 2 adet aldım hocam. hatta sahibi bir senelik bakım hediye etti iki klimaya. evdeki 2 klimayı ücretsiz söktüler. Antalya Ekoplus klima. Vakum yapıldı her iki cihaza 15'er dakika. Şu an için bir sıkıntı görünmüyor.
Ürünler extreme save ise ve sıfır cihaz ise harika fiyatlar. Güzel günlerde kullanın inşallah.

Ürünler extreme save ise ve sıfır cihaz ise harika fiyatlar. Güzel günlerde kullanın inşallah.
WhatsApp Image 2025-05-01 at 19.20.18.webp
WhatsApp Image 2025-05-01 at 19.20.18 (1).webp

Etiketi böyle hocam. Lite yazınca FG yetkilisini aramıştım ürün doğru tr pazarında başka save yok demişti.

Sn.Kardeşim hayırlı olsun ben de ilk maaşımla Electrolux torbasız süpürge almıştım halen canavar gibi çekiyor. İnşallah klimanız da ilk maaş hatırası olarak yıllarca sorunsuz hizmet eder. Hayırlı bereketli kazançlar dilerim

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri