- Bütçe
- 30-35K(Kurulum dahil)
- Marka Model Bilgisi
- Adem Beyin Önerdiği Markalar
Merhabalar Adem bey. Osmaniye Kadirlide ikamet ediyorum. Evimiz müstakil 2 katlı. Alt kat salon için klima alacağım inşallah. Yazları malum çukurova bölgesi çok sıcak oluyor. Oda ölçüleri 5.75 uzunluk, 3.15 genişlik, 2.80 yükseklik. Evin güney cephesinde 3 katlı bitişik bina var, alt kat olduğu için de öğle saatlerine kadar serin oluyor. Fakat 1-2 gibi güneş dönmeye başlayınca salona güneş vuruyor ama balkona çektiğimiz perde ile önlüyoruz sayılır. Pencere ölçüleri 180cm-130cm Batı cepesinde(güneş alan taraftaki pencere), 150cm-130cm ise kuzey olmak üzere 2adet pencere bulunmakta evde. Evimiz eski yalıtım felan hak getire kapılar sağlıklı değil.
Kaç btu, hangi markanın hangi modellerini tercih etmeliyim? Lütfen Marka model olarak öneride bulunursanız onları takip edip almak istiyorum. Kurulumu ve servisi bölgemde olan bir marka olursa iyi olur. Çünki mide 1200btu klimayı düşünüyordum fakat cihaz 28 bin fiyatı iyi ama kurulum dahil değil. Sıfır ürünü ücretsiz kurmak zorunda değiller mi? Aradığımda 4500tl kurulum ücreti alırıız dedi kadirli midea yetkili servisi(İnternetten buldum numarasını yetkisi konusunda emin değilim). Şimdiden tüm forum okurlarına ve Adem beye teşekkür ederim. Gerek televizyon panelleri ve klimalar olsun çok aydınlatıcı bilgiler suuyorsunuz bizlere, tüketici olarak minnettarız.

Kaç btu, hangi markanın hangi modellerini tercih etmeliyim? Lütfen Marka model olarak öneride bulunursanız onları takip edip almak istiyorum. Kurulumu ve servisi bölgemde olan bir marka olursa iyi olur. Çünki mide 1200btu klimayı düşünüyordum fakat cihaz 28 bin fiyatı iyi ama kurulum dahil değil. Sıfır ürünü ücretsiz kurmak zorunda değiller mi? Aradığımda 4500tl kurulum ücreti alırıız dedi kadirli midea yetkili servisi(İnternetten buldum numarasını yetkisi konusunda emin değilim). Şimdiden tüm forum okurlarına ve Adem beye teşekkür ederim. Gerek televizyon panelleri ve klimalar olsun çok aydınlatıcı bilgiler suuyorsunuz bizlere, tüketici olarak minnettarız.