Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Midea ve Klima Meraklıları Lokali

Lütfen, ne yapmam gerekiyor?
Konuyu dikkatli okuyun Parametre ayarları yanlış girildiğinde klimanız düzgün çalışmaz. Parametre 4 ideal ayar olarak test edilmiştir.

18000 BTU Xtreme şaka yapıyor 🫣
Screenshot_20250607_230427_Tapo.webp

dostlar bugün evde şöyle bir durum başıma geldi.

1.bir anda elektrik kesildi sonra baktımki mahallede ve üst katta ful elektrik var şebekeden kesinti yok.

2. iç sigortalara baktım atmamış geri acaba ana sigorta mı attı dedim dış sayaca baktım ilginç bir şekilde oda atmamış.

3. bir kontrol kalemi ile boat kapağını çıkardım kabloları kontrol ettim kontrol kaleminin ışığı yandı yani faz vardı.

4.işgillendim klima pc dolap vs fişlerini çektim bir durum vardır diye yine gelmedi neyse son çare kaçak akım rölesinin test düğmesine bastım şak sigortası attı geri kaldırdım yine enerji gelmedi :alala

işin içinden çıkamadım 2 3 kere kaçak rölenin sigortasını indirip kaldırdım eni sonu 3 cüye geldi enerji.

tâbi benim kafa yandı enerji kar'da var boat'ta var ozaman neden komple gider hadi temassızlık oldu desek neden komple gider anlayanlar fikir verebilirmi acaba :alala:(

şuan elektrik var sorun yok ama neden böyle oldu acaba.

kaçak rölesi ve sigortalar yeni takıldı.

bayramın 1.ci günü babamlara vardımdı onların 12lik xreme'i ateşledim malûm hava sıcak.

şöyle bir baktım ettim fanı %60 80 lere çektim yok abi fanda ses yok maşallahı var sessizlik konusunda.
otomatik fana çeksem çalışıp çalışmadığı bellide olmaz o derece.

ulan varya iç ünitesi benim Daikin'in iç üniteden sessiz 🤦

Antalya'da 20 gündür xtreme save açıyorum bu ay ne kadar gelecek çok merak ediyorum uygulamada tüketim verisi olsaydı iyiydi.:naughty

dostlar bugün evde şöyle bir durum başıma geldi.

1.bir anda elektrik kesildi sonra baktımki mahallede ve üst katta ful elektrik var şebekeden kesinti yok.

2. iç sigortalara baktım atmamış geri acaba ana sigorta mı attı dedim dış sayaca baktım ilginç bir şekilde oda atmamış.

3. bir kontrol kalemi ile boat kapağını çıkardım kabloları kontrol ettim kontrol kaleminin ışığı yandı yani faz vardı.

4.işgillendim klima pc dolap vs fişlerini çektim bir durum vardır diye yine gelmedi neyse son çare kaçak akım rölesinin test düğmesine bastım şak sigortası attı geri kaldırdım yine enerji gelmedi :alala

işin içinden çıkamadım 2 3 kere kaçak rölenin sigortasını indirip kaldırdım eni sonu 3 cüye geldi enerji.

tâbi benim kafa yandı enerji kar'da var boat'ta var ozaman neden komple gider hadi temassızlık oldu desek neden komple gider anlayanlar fikir verebilirmi acaba :alala:(

şuan elektrik var sorun yok ama neden böyle oldu acaba.

kaçak rölesi ve sigortalar yeni takıldı.
Sigorta girişlerini kontrol ettin mi gevseklik var mı

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri