Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

ONVO F950 Serisi ile İlgili Bilinmeyenler

Merhabalar Adem Bey, tavsiyelerinize uyarak benim için en uygun televizyonun onva 65f950 olduğuna karar verdim ve aldım. Kurulum için yetkili servisi aradığımda telefonlarıma dönmediler ve Onvo genel merkezi aradım bayilerle konuşup döneceklerini söyleyip durdular 1 haftadır her aramamda aynı sonucu alıyorum. Mail attım dönen dahi olmadı. Tv elimde kurulumu bekliyor haftaya iade süresi dolacağı için cumaya kadar bekleyip iade etmeyi düşünüyorum. Bu kadar ilgili görünen ama bu kadar ilgisiz başka bir firma daha görmedim.

m
Allah Allah hangi şehirdesiniz. Teknik servisi aradığımda kolayca ulaştım ve ertesi gün gelip kurdular.

Merhabalar Adem Bey, tavsiyelerinize uyarak benim için en uygun televizyonun onva 65f950 olduğuna karar verdim ve aldım. Kurulum için yetkili servisi aradığımda telefonlarıma dönmediler ve Onvo genel merkezi aradım bayilerle konuşup döneceklerini söyleyip durdular 1 haftadır her aramamda aynı sonucu alıyorum. Mail attım dönen dahi olmadı. Tv elimde kurulumu bekliyor haftaya iade süresi dolacağı için cumaya kadar bekleyip iade etmeyi düşünüyorum. Bu kadar ilgili görünen ama bu kadar ilgisiz başka bir firma daha görmedim.

m
Merhaba;
@Gabe Logan bizim forumun test hesabıdır ve DM bölümü açıktır. İletişim bilgilerini DM den paylaşın ben ilgileneyim.

teşekkür ederim çok iyi olur yarın almayı planlıyorum 65f950 modelini evkurun magazasından mı almamıı önerirsiniz yoksa internet üzerinden mi sipariş vermem daha mantıklı olur ?
Merhaba;

Sizin için videoyu hem 55F900 hem de 50F950 modellerinde çektim.
Galaxy A51 model telefonda olabildiği kadar aktardım size görüntüyü. Gözümle gördüğüm, sizin bu ekranda gördüğünüzden daha iyi onu belirteyim ki ürünlere haksızlık etmiş sizi de yanıltmış olmayayım.

Aşağıdaki linkte foruma özel liste dışı paylaştığım videoya baklabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

ONVO özelinde sizleri uyarmak isterim ki bu televizyonlar bütçesi ile doğru orantılı üretimlerdir. Biz bu üründe XBOX S ile oyun dahi oynuyorz sonuçta oynanmıyor değil, bu sizin bir üründen ne beklediğinize ve ne derece dikkat odağı olduğunuza göre değişiklik gösteren sonuçlar doğurur. ''Bu bir konsol televizyonu değil ama ben bunda gayet doyurucu oyunumu oynadım'' da diyebilirsiniz, ''Bu ne biçim televizyon, hareketli sahnelerde gözümü yordu'' da diyebilirsiniz bu durum tamamen sizin dikkat odağınızın ne düzeyde olduğuna ve televizyonu zihninizde nereye konumlandırdığınıza göre değişir.
Hocam ufak bir düzeltme gerek Sony değil Microsoft olacak

Merhaba;

Sizin için videoyu hem 55F900 hem de 50F950 modellerinde çektim.
Galaxy A51 model telefonda olabildiği kadar aktardım size görüntüyü. Gözümle gördüğüm, sizin bu ekranda gördüğünüzden daha iyi onu belirteyim ki ürünlere haksızlık etmiş sizi de yanıltmış olmayayım.

Aşağıdaki linkte foruma özel liste dışı paylaştığım videoya baklabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.
Hocam bu ayarlara 65f950 de denedim görüntü çok kötü oldu

Bende 55F950 aldım dün servis kurdu. Daha fazla para vereceğim Samsung, LG modellerinin alt ve orta sınıfının ayarında. Bende yaptım ayarını dün kurcalarken benimkide TV modunda açılıyor. Ama en son Google ana ekranında kapattıysam en son hangi yarafda kapattıysam oradan açılıyor.
Servis hakkında bilgi verir misiniz

İnternet üzerinden satan varsa Evkur dan başka banada alalım.
Evkur siparisim oldu ve tutumlarindan dolayi iptal edip ben de arayisa girdim. İnternette bir satici buldum fakat hakkinda olumsuz yorumlar var kirik ekranli tv gondermis 1 2 musteriye. Yani isin ozu biraz mecbur kalmis hissediyorum evkura karsi. Bu da alisveriste biraz sinir bozucu oluyor. Hic bir zaman tekelligi sevmedim. Sevemegecegim de.

Evkur siparisim oldu ve tutumlarindan dolayi iptal edip ben de arayisa girdim. İnternette bir satici buldum fakat hakkinda olumsuz yorumlar var kirik ekranli tv gondermis 1 2 musteriye. Yani isin ozu biraz mecbur kalmis hissediyorum evkura karsi. Bu da alisveriste biraz sinir bozucu oluyor. Hic bir zaman tekelligi sevmedim. Sevemegecegim de.
Çeşitlilik her zaman iyidir, rekabeti de arttırır aslında.

Kesinlikle Adem hocam. Cesitlilik ve rekabet biz kullanicilar icin oldukca iyidir. Ama su 65f950'yi bir turlu alamadik ? evkurdan almamaya direniyorum su siralar. Ama alternatif bulamiyorum maalesef.
Açık ifade edeyim ki Evlur gibi işletmeleri ben sevmem, tasvip de etmem, Onvo yetkililerine bu konudaki serzenişimizi de dile getirdim. Kendileri ''İnternet ortamında da satışlar var'' diye ifade etmiş olsalar da vatandaşın geri dönüşleri bu cevabın tatmin edici olmadığını ortaya sergiliyor.

Evkur'dan 250 tl daha ucuza satılan bir yer var epttavm de ama ne kadar güvenilir bilemedim.

Sıkıntılı ne yazık ki.
Eşime Samsung telefon alacağımız zaman da karşımıza daha ucuz seçenek olarak epttavm çıkmıştı, direkt olarak pas geçtik geçen hafta ve gidip amazondan aldık.
Piyasadaki şu karadüzen sorunu inşallah seçim sonrası süreçte çözülür. Ben de tv almak üzereyim 200-300 tl fark için hepsiburadaya falan minnet etmeyip amazondan geçicem siparişi inşallah. Satıcı hepsiburada olsa da ülkemizdeki hiçbir satıcıya güvenim yok.

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri