F950 serilerine inat TV gibi APK lar yüklenebiliyor mu?
En çok merak edilen soru bu. Evet yükleniyor.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
F950 serilerine inat TV gibi APK lar yüklenebiliyor mu?
Sen bana illegal demeseydin ben videosunu çekip yüklüyordum az kalsın.En çok merak edilen soru bu. Evet yükleniyor.
Sen bana illegal demeseydin ben videosunu çekip yüklüyordum az kalsın.
Bana en son IP TV yükleniyor mu nasıl çalışıyor diye sormuşlardı, ben de saf gibi gittim Onvo tv ye yükledim çektim yayınladım bu şekilde diye.
Sonra olan bu.
Ekli dosyayı görüntüle 1535
Bende 55F950 aldım dün servis kurdu. Daha fazla para vereceğim Samsung, LG modellerinin alt ve orta sınıfının ayarında. Bende yaptım ayarını dün kurcalarken benimkide TV modunda açılıyor. Ama en son Google ana ekranında kapattıysam en son hangi yarafda kapattıysam oradan açılıyor.Benimki ilk açılışta TV modunda açılıyor onun bi ayarı var ama diğerlerinde nasıldır acaba ? Philips'i bir karıştırayım bakayım bir şey bulabilecek miyim.
Yarın kurcalayacağım mutlaka, bakalım bendekini ayarlayabilecekmiyim.Bende 55F950 aldım dün servis kurdu. Daha fazla para vereceğim Samsung, LG modellerinin alt ve orta sınıfının ayarında. Bende yaptım ayarını dün kurcalarken benimkide TV modunda açılıyor. Ama en son Google ana ekranında kapattıysam en son hangi yarafda kapattıysam oradan açılıyor.
Fişi takıp çıkaramayacağım biraz entersan bir yerleşim şeklim varEn son nerede kapattıysan orda açılıyor "genellikle". Ancak fişi çıkarıp takınca ana ekran mı geliyor yoksa TV modunda mı açılıyor.
Bir kaç fotograf ata mısınız yan açıFişi takıp çıkaramayacağım biraz entersan bir yerleşim şeklim varbu arada yan açı performansını beğenmedim. Gerçekten çok başarısız. 65F950'yi Evkur mağazada izlemiştim ya çok büyük olduğundan ya da panel farkından kenarlardan izlerken renk solması görmemiştim.
Atamam çünkü fotoğraf gözün gördüğü gibi bir görüş sağlamıyor yanıltıcı olur. Ama şöyle tarif edebilirim yaprak solması gibi sararıyor. Şu hakikat ki düz açıdan Samsung, LG den bir farkı yok hatta araştırırken vatan bilgisayarda bana LG UK81 mi ne 17 bin TL Lil bir televizyon izlettiler bu ondan daha iyi. Yine demolar varya teknoloji marketlerde tvlerde ağzın açık kalıyor ne güzel TV diyorsun 55F950 de aynı hayranlığı yaşıyorsun. YouTube 4 ve 8 K videolarda Samsung, LG den bir farkı yok ama bu kadar araştırdım aylarca. Sony TV lerden mükemmelini görmedim. Keşke Türkiye'den ayrılmasalardı.Bir kaç fotograf ata mısınız yan açı
55 de bulunan CSOT panelin yan açı konusunda bir tık daha iyi sonuçş vereceğini düşünüyorum.Cumartesi günü evkura gittim tv lere bakmak için. 65F950 açıktı görüntü fena gelmedi. Yan açılarda ebattan mı bilmiyorum çok olumsuz gelmedi bana. Tabi düşük bir beklenti ile gittim. Bütçe kısıtlı annemler için alacaktım. 55 olanı vardı ama yeni gelmiş, henüz kurulmamış görüntü yoktu. 65 i tercih ettik eve geldik ama annem fazla büyük olduğu için vazgeçti ertesi gün 55 e ile değişim yaptık. =) Artık gelince deneyimlerimi paylaşırım.
Bende dün 65f950 aldım mağazada uydu yayını açıktı yan açı gayet iyi geldi teslim etsinler bakalım nasıl olucak55 de bulunan CSOT panelin yan açı konusunda bir tık daha iyi sonuçş vereceğini düşünüyorum.
Vermiyor Adem bey maalesef. Açılı seyretmelerde renkler yaprak gibi sararıyor veya mavi tonlu sahnelerde üzerine sanki yan açıda bulut çöküyor gibi soluyor renkler. Dün "Yargı" dizisinde deneyimledim yeniden. Fakat 65" de yoktu öyle birşey.55 de bulunan CSOT panelin yan açı konusunda bir tık daha iyi sonuçş vereceğini düşünüyorum.
Daha önce de konusu olmuştu, 43F900 de gördüğüm yan açı performansını 50F900 de görememiştim F900 lerin testlerinde.Vermiyor Adem bey maalesef. Açılı seyretmelerde renkler yaprak gibi sararıyor veya mavi tonlu sahnelerde üzerine sanki yan açıda bulut çöküyor gibi soluyor renkler. Dün "Yargı" dizisinde deneyimledim yeniden. Fakat 65" de yoktu öyle birşey.
Dilerseniz yarın hem 55F900 hem de 50F950 de testlerde kullandığım ayarları çekip yayınlayayım sizin için.bende aynı konuyu düşünüyorum tv alma arifesindeyim evkurda 65f950 yi inceledim biraz ancak renkler soluk ve görüntü keskinliği iyi değildi 55f950 nin renk ve görüntüsü daha iyiydi garip bir şekilde 2 tv arasında boyut harici renk ve görüntü olarak fark olması normal mi acaba ? @Adem Helvacı yardımcı olabilir misiniz genellikle tv yayınları için kullanılacak, seyir şekli düz ve hafif yan açılardan 3-3.5 metre seyir mesafesi var.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.